Last edited on 17 April 2018 - 06:50 AM by cowboy_gaming
Beyler bana yardım lazim , kızın tekine verdim gönlümü. Bizim okulda ve uzak bir yerlere gidecek birdaha göremeyeceğim. Ne yapıcağımı bilmiyorum, hayatima girdiği günden beri hayatim o kadar güzelleşti ki anlatamam.Açılsam desem açılamıyorum.Nasıl unutabilirim ? eğer fikriniz var ise yorum atın dalga geçmek için değil.Last edited on 17 April 2018 - 07:13 AM by RogerWaters
Kız gidecekmiş, git seni seviyorum falan de. Zaten gidecek kabul etmezsede bişey kaybetmezsin sonuçta gitmesede kabul etmicek.Posted on 17 April 2018 - 07:54 AM
Kardeşim benim önce git bi açıl olmadı hayatını mc ye ver balık hafızalı oluyosun (Denenmiştir)Posted on 17 April 2018 - 08:47 AM
yaz bişey olmaz zaten neden yazıyosun orospu evladı felan demez bende öyleydim bi aralarPosted on 17 April 2018 - 08:49 AM
Daha demin öğrendim arkadaşlar , sevgilisi varmış.Posted on 17 April 2018 - 08:49 AM
Unutmak için taktik istiyorum sizden lütfen :/Posted on 17 April 2018 - 09:01 AM
AGA BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELast edited on 17 April 2018 - 09:29 AM by RogerWaters
Sevdiğin kişiyi onunla geçirdiğin güzel zaman kadar sonra unutabilirsin yani eğer fazla konuşmuyorsan şanslısın ben 9 yıldır aynı kişiyi seviyordum hala unutamadım amkkPosted on 17 April 2018 - 10:59 AM
Aga hayatını mcye ver gersini siktir etPosted on 17 April 2018 - 04:56 PM
Hayatini mcye falan verme. Neden uzuluyorsunki olucagi yokmus olmamis. Bosver, hayatina daha bircok kisi belki girip cikicak bunlar geride kalicak belkide ileride ne kadar sacma asklarim varmis diye gulup geciceksin. Boyle seyleri daha bu yasta dert etme. 5 yil cikip ayrilsan anlarim ama zaten olmamis birsey icin uzme kendini bak dalgana eglebcene hayat durkuyoki. Bence unutmana bile gerek yok hala seviyorsun aklina getir onu mutlu ol, zaten yarin oburgun bir bakmissin te unutmussun. Baska hayallere dalmissin. Sagliktan baska hicbirsey onemli degil. Kiz dedigin bugun var yarin yok. Bu yasta zaten sevgili olsan nereys kadar gidicek. Takma bak hayatina ailenle gecirdigin zamanlara en onemlisi sagligiba. Kiz gelip gecicidir ama saglik degil. Bir kere gittimi gidiyor. Hayati yasa anin tadini cikar. Seni uzucek hicbirseyin olmadigina inan. Seni korkutacak uzucek hicbirseye izin verme. Mutlu ol yeter saglikli ol yeter. Keyfine bak..Posted on 17 April 2018 - 06:26 PM
Kanki Kıza Gitmeden Önce Söyle Ona Aşık Olduğunu İçinde Kalmasın Sonra Kız En Kötü Hayır der biter gidipte çok tipsizsin ben seninle çıkarmıyım dicek hali yok yani :vPosted on 17 April 2018 - 06:27 PM
iHexa wrote
Ne sağlıkmış be