Store
Subscribe
BADlion
Season 7 deyiz yani uhc'den nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum clean diye birşey kalmamış oyunda arena pvp gibi birşey olmuş eskiden maden yaparken bile zevk alırdım ama artık fight atarken bile sıkıcı geliyor çünkü artık herkez uhc kazanabiliyor eskiden öyle değildi herkez 4/1 dışarı çıkardı en az 10 kille terleyerek win alınırdı artık eli sikinde 4 kille ffa win alanları bile görüyorum artık taktik full maden yukarı çık 1vs1 gir adamı kes sonra speed dropla ve final fighta gir draineleyerek oyna kazan bu kadar artık ne kadar iyi uhc oynadığın değil ne kadar sıkıcı bi insan olduğun seni wine daha çok yaklaştırıyor adamlar full maden kalıyor ve 3-4 kille win alıyor gerçek uhc bu değil. (s7 de uhc girmedim videolardan biliyorum)
 0
PM Link
+1 lendin
 0
PM Link
Bundan 1 sene önce huahwinin uhc videolarını izliyorum yeminlen o kadar zevkliki herkes 4/1 4/2 zar zor gelişmiş,Her oyunda cutclean yok ocak yapıp demirleri ısıtıyorlar falan ama şimdi ise dedigin gibi eli sikinde herkes win alıyor. Tabi ben uhc oynamıyorum/oynayamıyorum fakat bana görede çok sıkıcı olmuş
 0
PM Link
PvP topluluğundan büyük bir ayrılış var. Bunu bence belli bir oyun moduna yada servera bağlamak yanlış. Genel olarak 'Minecraft' okadarda yeni bir oyun değil. 'Eski ve güzel' zamanda görùlen oyuncular cok daha önce başlamış oldukları için şimdi bırakmaya başladılar. Bu oyuncular gidince belli bir kesimi de onları takip etti. Bir oyunun belli bir süresi var ve PvP bu sürenin sonlarına geliyor. Bu sürede işlem zaten yavaş gerçekleşiyor, yaklaşık 1 buçuk yıl önce 2000den az oyuncu az sayılıyordu. Daha sonra 1500den az olursa az sayılmaya başlandı. Bu rakam sonbaharda 1000den az oyuncu az oldu ve şimdiki durumda günün en yoğun saatlerinde 800-900 oyuncu var. Yakın zamanda büyük bir yükseliş olmazsa 300 400 oyuncuyu az görmeye başlıyacaz. Herşeyin bir sonu var. Bana göre PvP'ninki düşündüğümüzden dahada yakın.
 0
PM Link
Hepsi küresel ısınmadan aga
 0
PM Link

bcofido wrote

PvP topluluğundan büyük bir ayrılış var. Bunu bence belli bir oyun moduna yada servera bağlamak yanlış. Genel olarak 'Minecraft' okadarda yeni bir oyun değil. 'Eski ve güzel' zamanda görùlen oyuncular cok daha önce başlamış oldukları için şimdi bırakmaya başladılar. Bu oyuncular gidince belli bir kesimi de onları takip etti. Bir oyunun belli bir süresi var ve PvP bu sürenin sonlarına geliyor. Bu sürede işlem zaten yavaş gerçekleşiyor, yaklaşık 1 buçuk yıl önce 2000den az oyuncu az sayılıyordu. Daha sonra 1500den az olursa az sayılmaya başlandı. Bu rakam sonbaharda 1000den az oyuncu az oldu ve şimdiki durumda günün en yoğun saatlerinde 800-900 oyuncu var. Yakın zamanda büyük bir yükseliş olmazsa 300 400 oyuncuyu az görmeye başlıyacaz. Herşeyin bir sonu var. Bana göre PvP'ninki düşündüğümüzden dahada yakın.
Dediğin çok doğru herkes oyunu bırakıcak ben gene hayatsız gibi mc oynuycam tr1 olucam nası fikir? bence best
 0
PM Link