Last edited on 20 April 2018 - 07:32 PM by FurkanAllen
Hepinize Meraba Arkadaşlar mmmmmmmmmanyak bir konu ile karşınızdayım bunu herkes yapıyordu bende yapmazsam olmazdı bu gün bu communityde kendini kanıtlamış tanınmış insanlar'ı değerlendiricem bu postun altında sizde değerlendirebilirsiniz veya unuttuklarım varsa yazsın eklerim.HardHurt: Elosunun Hakkını Veren Birisi ZarZurt hesabındaki oynadığı buhc rankedları 4-5 kez specledim o rod trickleri görünce orgazm oldum zaten keşke biraz giftmatch atsa ._.
qvarious: various ile 2 kez ranked buhc'de karşı karşıya geldik berabere bitti tryhard > various xd iyi bir oyuncu yay ve olta kullanmasını iyi biliyor fakat lavlarla sıkıntısı var ve birazcık toxic ama severim
SilenceUHC: 2 kez 2100 oldun ve 2 kez sharing'den banlandın false veya true bandır bilemem ama tam bir combo oyuncusu strafe ve tap'leri gerçekten iyi yapan ve bi o kadarda kılıcı iyi kullanan 37 win streak'im varken bozup 1900'den beni düşürüp 30 elo drainledin (TRIGGERED) ama iyi oynuyorsun ondan bi şüphem yok
NikeFork3rro: 2100 elon hayırlı olsun karşim polat tam bir rod trick canavarı!! iyi bir oyuncu rage atarken orgazm oluyor bazen ama seviyorum bu gavatı <3
Kor3l: KKKKOOOORREEELLLLLL Severim w tap ve strafe'leri baya iyi korel karşınıza gelirse size bi taktik try hard yapın zaten aşırı tilt oluyor :PP Seviyorum Seni Yavru <3
FurkanArduc: WJRLQKWJWQLJRWQIORWJQKMLDA "MASTER BOW"
Merryzz: Aga En Son Video İçin Vs Atıyorduk:D:D:D Merryzz Karakter Olarak Çok İyi Birisi Fakat Oynayışını Geliştirebilir Lavlarla Arası İyi.
AtaStrafe: O RodTrick'lerin Beni Benden Alıyor Orgazm Oluyorum…….. Yazcak Birşey Bulamadım :P İyi SG Oyuncusu
StrqfeComb0: Kendisiyle Pek İyi Tanışmadık :PP Fakat İyi Birisine Benziyor Oynayışına Gelicek Olursak İyi Bir Oyuncu Severim
MasterRod: https://www.badlion.net/match/arenapvp/1v1/49db095a-01cd-417f-928a-b4e7f2e87210 https://www.badlion.net/match/arenapvp/1v1/cfbc1aee-b518-4ef5-8901-6aa3b89f22fa Anlatmaya Gerek Yok Görüyorsunuz
Chessboy_99: 3 Sezondur Master Bana Göre Buhc'i En İyi Oynayan Türk Can Agadır Can ile bir kez vs attık Kaç Yediğimi Hatırlamıyorum :D Seviyorum Olta Ve Yay'ı Aşırı İyi Kullandığını Söyleyebilirim.
Roqd: Olta Spam Yapmadan Oltayı İyi Kullanan Nadir Oyunculardan Klan Olarakda Baya İyiler.
DerTurkisch: Tam Bir Combo Player Fakat Biraz Toxic Ama Severim.
Posted on 20 April 2018 - 04:31 PM
Badlion Clanımıza Gelmek İstiyen Global'i 1600 Üstü Oyuncular Mesaj Atabilir.>>>>>>> https://www.badlion.net/clan/21284/SyfleX
Posted on 20 April 2018 - 04:31 PM
+1 HardHurt noobun tekidir 'NOOB HARDHURTTTT'Posted on 20 April 2018 - 04:47 PM
RANKEDDA EN AZ 15EL ATTIK HATIRLADINMI 1ELİNİMİ NE ALDINPosted on 21 April 2018 - 04:05 AM
Bildiklerim :HardHurt: her sezon başarı gösteren iyi bir oyuncu her kitte sağlam oynuyor ve iyi birisi
qvarious: gördüğüm kadarıyla build ve sg de oldukça iyi 2100 hakeden bir oyuncu
SilenceUHC: akıllı ve iyi bir oyuncu yay kullanışı oldukça iyi kendisi arkadaşım ve 2100 eloyu hakediyor
NikeFork3rro: arada buildde geliyor birbirimizi kesiyoruz gayet iyi bir oyuncu oynayış tarzını seviyorum
Kor3l: kendisini ve oynayışını hiç bilmiyorum ama 2100 olmuş helal olsun biraz tryhard olduğunu duydum :p
FurkanArduc: oynayışı bana yakın biri karşıma geldiğinde zorlanarak kesiyorum bow spamıyla meşhur c:
Merryzz: myqs v2 gibi iyi bir oyuncu karşıma geldiğinde zorluyor
MasterRod: iyi bir oyuncu fakat oltayı boş yere spamlıyor bence gereksiz bir şey bu
Chessboy_99: zamanında en iyiydi şuan çok fazla girmiyor ama hala iyi bir oyuncu buildde birkaç kere masters olmuş biri
portes: çok fazla ghost yiyen ve iyi taktiklerle oynayan birisi kendisi arkadaşım
Posted on 21 April 2018 - 04:49 AM
ben furkan abimin dediği gibi onla konuşamayacak kadar randyim len mQPosted on 21 April 2018 - 05:24 AM
@FurkanAllen Bana mesaj olarak bulunduğun discord veya ts'yi atar mısın?