Subscribe
BAY BAY BADLİON!
Posted on 22 April 2018 - 10:59 AM
Artık buraya kadarmış, badliona s17 gelene kadar asla girmiycem bu kadar kanserin bulunduğu ortam bana göre değil. Merryzzbaba hesabımda 2000 elo olacakken 1300 elo gelmesi ve oyundan kicklemesi çok koydu bakın buda maçı https://www.badlion.net/match/arenapvp/1v1/cf4db776-ab7f-46fc-9d98-83ce4be0bbfc badliondan kickledi ve üzerine 1-2 dakika boyunca giremedim adamda tabi 31 eloyu aldı hemen. bu olay çok kez başıma geldi ama sadece bu olay yüzünden değil başka nedenleride var bırakmamım örneğin merryzz hesabında 1830 eloya düştüm karşıma kim geldiyse (1400 ler bile) adamlar sadece oklayıp 1 rod trick atıp blok arkası bekliyolar ve bu beni çok kızdırıyor teşke na oyuncusu olsaydım diyorum en azından na da böyle toxic adamlar neredeyse yok denilecek kadar az var. Uzun lafın kısası yeni sezon gelene kadar badliona elveda kendime daha fazla acı çektirmek istemiyorum zaten badlion gün geçtikçe oyuncu kaybediyor blc 2.0 ve cheatbreakerda yalan arkadaşlar inanmayın zaten pvp ortamı ölmüşken cheatbreakerin çıkması neye yarayacak ki sanki?-Merryzz
Posted on 22 April 2018 - 11:03 AM
Agaa bee s17 daha kotu olmaz insallahPosted on 22 April 2018 - 11:44 AM
Beans'in dediğine göre bu sezon da s15 kadar sürecek yani haziran gibi s17 gelir bu yaz sonrasında da açıkçası fazla oyuncu olmazPosted on 22 April 2018 - 12:20 PM
HardHurt wrote
Beans'in dediğine göre bu sezon da s15 kadar sürecek yani haziran gibi s17 gelir bu yaz sonrasında da açıkçası fazla oyuncu olmaz
Posted on 22 April 2018 - 12:26 PM
Mc kariyeri ne amk :D aslında elo yüksek gözüküyor normalde en fazla 1850 globaldir bu sezon çok kolay kasılıyor.birde başka oyunlar da oynuyorum ama fazla emin değilim pc geçince sadece arena gircek zamanım oluyorPosted on 22 April 2018 - 12:33 PM
HardHurt wrote
Mc kariyeri ne amk :D aslında elo yüksek gözüküyor normalde en fazla 1850 globaldir bu sezon çok kolay kasılıyor.birde başka oyunlar da oynuyorum ama fazla emin değilim pc geçince sadece arena gircek zamanım oluyor