Posted on 22 April 2018 - 02:11 PM
Şimdi alınacak varsa kusura bakmasın herkesi kendi gözümde değerlendiriyorum Neyse başlayalım.HardHurt- Okları çok güzel ve aşırı derecede tryhard oynuyor bizzat kendim kanser oldum :D
Myqs- İyi oynuyor tryhardi baya iyi ama rankını hak etmiyor
KOR3L- kendisi hızlı bir oyuncu tryhardi fazla sevmiyor ama karşısındaki yaparsa Oda yapıyor. Orta derecede pvp'si var ama rankını hak ettiğini düşünemioyrum.
FurkanAllen- combosu efsane diyebilirim bi tuttumu yere indirmiyor
FurkanArduc- Anlatmaya gerek yok [LEGENDBOW]
SilenceUHC-kendisi çok iyi birisi tryhardı iyi okta orda derece kendisini severim.
AlphaReturn- gerçek tr1 alpha bence oynamasını çok iyi biliyor. Skvt ve alphareturn hesabında 2300+ elo kasmış birisi oltasi oku lavi herşeyi iyi. Öte yandan kişiliğinide beğeniyorum kendisi ile tanismanizi öneririm.
MasterRod- Çok olta kullanıyor ama hitlerini iyi tutturamiyor hakkında pek birşey soyleyemiycem burada övmek veya sövmek istemiyorum.
StrqfeComb0- rankedda karşılaşmıştık kanser olup salmisti xd oltasi ve kılıcı iyi fakat oku hakkında pek birşey söyleyeceğim kendisi iyi birine benziyor.
Descript_- rod trickci reyiz diye taniniyor. Daha önce hiç konuşmadım ama trdeki iyi adamlardan biri sanırsam. Oltasi ve lavi gayet iyi okuda bazen şansına masters bazende silver oluyor genel olarak iyi bir oyuncu.
Gurvann: taşıyıcı reyizdir kendisi. Iyi oynuyor oltasi lavi herşeyi iyi fakat bazı kişiler tarafından hile deniliyor onun sebebi ise kendi gözünden bakarken dynamic fovunun kapalı olması biraz uzaktan vuruyor gibi gözüküyor ama iyi bir oyuncu.
Alpistrafe- iyi oynuyor diyebilirim bazen ben bazende o alıyor vsyi oku iyi deniliyor ama fazla bow fight girmedim alpisle.
Kolaydim- iyi oynuyor kişiliğide bana göre iyi oltasi iyi fakat lavi o kadar iyi değil sanırsam.
DivineXenty- Bana göre biraz kanser oynuyor ama meetupta o kadar elo kasmakta zor bence. Buildide oku biraz fazla kullanıyor onun dışında iyi oynuyor
Wcqd- oynayis tarzi biraz değişik ama iyi bir oyuncu beni çoğu kez alıyor buildde. Potuda baya iyi sadece oku orta derece kalmış archer zor kasıyor genel olarak iyi oynuyor
Sirinleyelim- Kendisi iyi oynuyor 2300 eloyuda hak ediyor bence. Daha önce fight attık hızlı bir oyuncu sanırsam fazla tryhard sevmiyor. Oltasi lavi falan gayet iyi trde sayılı adamlar arasında
Bcofido-Kişilik olarak adam gibi adamdır fightlarda bazen o bazende ben alıyorum combosu ve diamondu iyi. Builddede Biraz tryhard oynuyor fakat karşısındaki tryhard yapmazsa bcofidoda yapmıyor genel olarak iyi bir oyuncu
Unuttuklarim aşağıya yazsın onlarıda ekliycem sonra!
Posted on 22 April 2018 - 02:24 PM
HardHurt wrote
HARDHURT ÇETE ÇETE OROSPU EVLADIIIIIIII
Posted on 22 April 2018 - 02:26 PM
ApplePanda642 wrote
HardHurt wrote...
HARDHURT ÇETE ÇETE OROSPU EVLADIIIIIIII
Posted on 22 April 2018 - 02:48 PM
HardHurt wrote
ApplePanda642 wrote...
gucci çete gucci çete gucci çete gucci çete gucci çete gucci çete gucci çete
Posted on 22 April 2018 - 02:57 PM
Son zamanlarda bu tür threadler arttiPosted on 22 April 2018 - 08:25 PM
@BAYacimasız sanki alpha ve sirinleyelimi benim postumdakinden almış gibisin ama hadi neyse :dPosted on 22 April 2018 - 09:21 PM
MerryzzBaba wrote
Posted on 23 April 2018 - 02:02 AM
lan amk isminden belli bi bok bilmiyorsun senle hayatimda 1 kere bile vs atmayi birak bi kere görmedim bile amkPosted on 23 April 2018 - 02:03 AM
ve + olarak ulan skvt nin alpha olduğunu sen nereden bileceksin daha postlarina 1 hafta önce başladin