Store
Subscribe
PvP oyuncularını değerlendiriyoruz (son)
HardHurt - kendisi 7/24 yarrağımı yiyor ama doymuyor , kendi göbeğine cumshot atmayi sever

Descript - beyin yoksulu aptal özurlu , en sevdigi soru : kanka tr ilk 5 e girermiyim?

Gargamel - gerizekali mal uhc win almış adam olmamamış

Merryzz - IP checkler, stat resetler ondan sorulur

qVarious - YiqitBoyHD adlı arkadaş kendini tr1 sgci sanıyor ama yarrağıma bile çıkamıyor,parasida bitmek bilmez.
orquN 'u çok sever

KaanPunch - adam adam , turklerin gururu , pvpcilerin orneğı oku, lavı, oltası , kılıcı , gapple'ı , blockları , baltasi ve kazması çok iyidir, kişiliği gibi

Kolaydım - kendisi 2 tane hesapta 1900 yapmistir ve artik birisi ona 'sen kaç elosun yarram' dediginde '1900 eloyum orospu evladi' deme hakkina sahiptir

ICNS - kendisi blsquadı bulan kişidir onun sayesinde kirmizi modlari tararken bulduk bok gibi oyuncu kişiliği gibi yarrami ye ilkcan

Namik aka ramashka aka bestaze - kendisi season 14 de regeditle diamond V olduğunu idda ediyor, nargile sever

SuccessfulBacca - NCL > All

Opsion - bokum gibi potpvp oynuyor yenildiği kişiye hemen hile diyor gitsin oynamayi orensin sonra gelsin mc oynasin gerizekali gavat

Sirinleyelim aka sharpshock - kendisi legit ve iyi bir oyuncu çok iyi ğ tap yapar s14 dia3 s15 2300 s16 2344 eloyuda hak etmekdedir

Dogummr - bok gibi oynar fpsi bahane eder kendisi fakirdir 9 kişiye 1 nargile ve su ısmarlar

NikeForK1rro - babası buna küçükken nike ayakkabı almamış buda sinirlenmiş ismini boyle yapmis

RapistRod - kendisi çok iyi bir oyuncudur adından anlasildigi gibi olta ile tecavuz eder

Saidwi - kendisini bi bok saniyor awp ile her adam vuruşunda bi bok başarmış gibi seviniyor ama gurvan amcasını pek sever

Fheayz - arkadaşın 40 tane hesabi var hepsininde ismi bokum gibi kendisini danteh falan saniyor herhalde
mcsgde oynayamadi

Efsane - brutal köpeği

Archq - gün geçtikce gelişme kaydediyor 3 tane dişi daha çıktı

AykutAbi - bokum gibi oynar 1 tane videoda UHC meetup wini almıştir düşük fps sever

Gurhann - diyecek birşey yok birdahaki sefere daha original bir isim bulsun arkadaş

SilenceUHC - bok gibi kiliç kullaniyor kendisini bi bok saniyor resmi resmi konuşuyor

Alpistrafe - Ister ağlayın ister tebrik edin ister hile diyin ne yarragimi yerseniz yiyin turkiyenin en iyi build ultrahardcore oyuncusudur

Radioactivebeans - arkadaş cool takılıyor

MasterRod - kendisi minecraftin bir shit olduģunu dusunuyor fypsilonunda onaylariyla artik herkes onun turkiyenin en iyi balıkcısı olduğunu biliyor.

TrickyStrafe - kardeşi xdeadlynova gibi ruh hastasi bir sapıktır ebesinin amindan rod crit atar

DivineXenty - arkadaş cool isim arama macerasini yaşarken bizide buldugu isimlerle cringe ile boğuyor

Prouf_420 - kendisi kaliteli bir oyuncudur hakkini vermek lazim oltasini beğenmiyor degilim

Skood - -uzaktan vuruyorsun hilesin
+5 yildir mc oynuyorum normal
-sg amk
+minecraft böyle çalışıyor dostum ;)

xStrafeHit - badlionun adminleri ile yarim kalmış işi var hepsini bulup tek tek indiriyor ve tabikide iyi bir oyuncu kişiligi ile birlikde

bu postuda ciddiye alanin da bir daha bu tarz postlar ataninda amindslan girip agzindan çikarim yeter amklarim

unutmadan

BiG L
 6
PM Link
Biraz daha yaratıcı olman gerekiyor ama performansını beğendim
 0
PM Link
yee ben yokum sonunda
 0
PM Link
archq doru
 0
PM Link
en dogru degerlendirme
 0
PM Link
+1 özellikle kaanpunch bide alpistrafe onlara -(-1)*10
 0
PM Link
ğtap
 0
PM Link
@HardHurt matematik iyi , bakıyorum ;))
 0
PM Link
En iyi balıkçıyım be yes be
 0
PM Link
Oltam benim sihirli amk tecavüz ederim
 0
PM Link
Fypsilonun onayi mi haha
 1
PM Link
cool bi isim bulma macerası mı :D bu ismi trollüne koydum ayrıca neden bu kadar ağladın anlamadım
 0
PM Link
eyw gurvan abim -fheayz
 0
PM Link

Radioactivebeans wrote

Fypsilonun onayi mi haha
masterrodun videosunu izlediysen anlardın agaa
 0
PM Link
@Descript_ iyidir
 0
PM Link
English myb ?
 0
PM Link
Hanımlarin dikkatine Reportcu Merryzz ayağınıza geldi. Elo boost, gcheat, ipcheck ve stats reset hemen report edilir. 5 dakikada tamamlanır hemen kabul olur :))
 0
PM Link

HardHurt wrote

Radioactivebeans wrote...

masterrodun videosunu izlediysen anlardın agaa

Videoyu simdi izledim yorumlara baktim gülmekten ölüyodum
 0
PM Link
Gerçek hayattaki ismim Gürhan ne orijinalliğinden bahsediyorsun anlamadım ? :D
 0
PM Link

smokinlikearasta wrote

bu postuda ciddiye alanin da bir daha bu tarz postlar ataninda amindslan girip agzindan çikarim yeter amklarim

unutmadan

BiG L

Pardon sonunu okumamışım :D
 0
PM Link