Posted on 25 April 2018 - 10:54 AM
Olum benle amaciniz ne biriniz gelir dc den boş boş söver biri uyuz eder bi şey söyleyince engel atar mesela kısa bir örnek veriyim ben şimdi böyle kafama göre takılıyorum pc zaten 2 haftadir hep mavi ekran fln veriyor işte 2200 den 1800 e düşmüştüm şimdi FaSt KaSaRsaN tabi öyle olur len mQ fln yazacaklar fair kastim burdan furkaninda aq çocuk 300 saat uhc oynamasi var belki daha fazla 1 başarisi yok boş yapiyor mesela ben geçen sezon 2100 den 2300 e fast kasmıştım zaten herkes biliyor haksız ban yedim üstüne 15 güne açtirdim zaten statsim resetlendi ama umrumda olmadi full fair 2-3 günde 2200 kastım sonra bu furkana yazdim işte böyle fln sonra bi şey yazacakken bide baktım engel atmiş üste baktim http://prntscr.com/j9zimm muhattap olamayacaği kadar fazla randyMişim öğrenmiş oldum mesela bi diğer kişi furkanarduc öyle toxic fln değil çocuk daha geçen gün sg de clean atip ten yedi 1 -2 hafta önce dedi hile fln bende dedim değilim vs. sonra geldi freealt dan bi hesap almiştim 1800 elo civari bi şeydim ranked bulmuştum karşıma geldi 1950 fln di herhalde 48 oku üstüme boşalttı ona rağmen 1 kalp le kesti ki benim kalan okum 35 fln di oda 1 kalbi var diye atmaya çalıştığım oklar ama direk daldım sonra sen aptal misin bütün oklari boşalttın yazinca sana bir şey mi yaptim garip.Mesela bir diğeri Dogukan_hi açıkçası 6 gap fark yiyip hile demesi vs ana baci sövmesi fakat kimsenin sövmesi artik sikimde falan değil çünkü artik kimseyi umursamamayi öğrendim farkindaysaniz eskiden hep birine diss vs. her hafta 2 konum olurdu ama uğraşmıyorum mesela şu an elimde olsa hiç bu topluluğa girmezdim bile çünkü boş bir ortam yabanci olsan ne rahat değil mi ya da öyle demiyim mesela türklerde şöyle bir şey var ben en iyi değilim o zaman türklerden başkasi daha iyi olamaz gibi ulan bi 3. oldum sıralamada herkez hacker sabahlari 1 1 kasıyorsun 1400 lere hile açarak vs. şu an onlarda 1 1 kasiyor ama sikimde değil mesela alpis 2400 oldu 2350 yken rankedda karşıma geldi ilk bi vs attik sonra riske atmamak için (kesemeyeceğinden değil) xd hub çektik ulan karşıma bin türk gelse 1 i hub çekmezdi anlatabiliyor muyum türklerde çekememezlik çok mesela benim envanter düzenimde bir insan oluyor Direk Bu Myqs Aha myqs yi kestim L fln mesela ben o kişiyim say ben kötü oynayamaz miyim mesela ben şunu da anlamiyorum youtubeye bi Chessboy_99 yaziyor 10 videodan 8 i Chess boyu kestim kes amk kes istersen ten at ne olacak dünyayi falan mi kurtardin yani amaç ne Rodest mesela çocuk geçen rankedda karşıma geldi 2150 elo ben 2k yim fln vs attik arkadaşi da özelden yaziyor işte böyle baya bi ağzina ettim vs sonunda 2 gap fark attim fakat vs bitmeden bi kişi adini hatirlayamiyorum Myqs Banin h.o mod izliyordu Mod Sen misin be amk evladi ki rodest bile orda hub çekelim dese çekerdim çünkü ranked umrumda değil mesela çoğu yüksek elo oklarini bitiriyor karşımda mesela geçen Şirinleyelim geldi hiç bir sıkıntım falan yok zaten dediğim giib rankedi takmiyorum ama mesela gelir gelmez direk 4 5 ok atti sinirlendim küfür fln ettim böyle salak salak oynamayin zaten ordada 0.5 kalple kestide orda dikkat etsem keserdim çünkü blok arkasi 2 rod trick attiği için kesti de anlattiğim gibi umrumda değil mesela çoğu kişi kendini kanitlamaya çalışıyor benim bu kendimi kanıtlama hırsım s15 de vardi s14 de kafam çok rahatti zevkine ranked girerdim öylesine karşıma tryharder geldiğinde direk kendimi öldürürdüm güzeldi o zamandan bu zamana hala kendini kanitlayamayan kanitlamaya uğraşan kişiler var . Bazı kişilerde daha 1 ay önce dost olduğunu iddia edip 1 ay sonra direk ana avrat giren kişiler yazik yani mesela Benim şu anda mc kitlesinde adam gibi arkadaşim olan alpha silenceuhc bcofido Merryzz ama mesela bunlardan en çok konuştuğum Merryzz diğerlerini sevmiyor değilim bana salak salak laflar atmayana zaten düşman değilim Mesela Roqd Myqs ROD TRİCKS diye bir video atmiş baya kalp olarak öndeyim ama ranked fln sikimde değil disgiuse fln miş zaten o zaman elom fln böyle düşüyor sinirliyim direk daliyorum blok üstüne zıplıyorum rod trick atiyor direk videoda olum benle olan her vs nizi videoya almak zorunda değilsiniz la bu ne hırs mesela thatcher013 kendisini severdim orda videoyu atmamasaina ettiğim küfürü alip koymuş ve Myqs 10 adli bir video atmiş ordada elom düşüyor sonra onla biten 5-3 bir vs miz var ve ten attiğim bir vs orda ettiği laflardan zaten adam olmadiğini anlamiştim 5-3 yendiğim için açıklamalara ''Harika Hitlere Sahip Arkadaş ile vs attim '' yazdi sonra bunun çekememezliği devam etti herhalde sonra Myqs 10 adli videoyu yükledi işte benim umrumda olmadi zaten orda yüzsüz gibi laflar etmiş bana yüzsüz olan ben değil sensin eğer bu yaziyi okuyorsan bi insanin arkasindan çağrıda laf yapip yüzüne gülüyorsan sen ****** evladisindir ben benle barışmak isteyen her kişiye açığım çokta umrumda değil kavgali olanda çoğunlukla beni çekemeyenler hate atanlar Mesela ben Yt de yok iken Benim hakkımda videolar çıkmaya başladi amaç neydi cidden yani? Beni zaten bilen biliyor nerdeyse hiç yoktan var etmedim kavgalari elbet bir şey yaptiysa ben kavga açmiyorum laf anlatiyorum yediremiyor kavgaya dönüştürüyor mesela Bana 2300 ü haketmiyor diyenler neden şimdi Alpis in 2400 ü hakettiğini söylüyor he bu arada eskiden alpis le kavga etmemin sebebindede haklı benim o da biliyor zaten kavgali fln değiliz artık veya tricky gibi kaç hesaptan bani olan bir kişiye neden laf atmiyorsunuz da haketti diyorsunuz veya qVarious zamaninda bana türk düşmani gibi şeyler söylemiş bir insan trikiyi savunuyor komediNeyse Benle uğraşmayin dc den yazarsanizda pek umrumda olmaz Hadi Eyv
Posted on 25 April 2018 - 11:01 AM
bu arada bu yazidan sonra 1 hafta ban yiyeceğim büyük ihtimalle tek bir lafim var parayla rank kasmiyorum o kişiyede sorabilirsiniz çocuğa en azindan saphire rankinin mutluluğunu verdim gerisi pekte umrumda değilPosted on 25 April 2018 - 11:07 AM
bu arada güzel hikaye elo dropdan ban yemene rağmen gelip yanında durdum seni savundum sonra furkanallen ban yemiş diyince banane ondan aq falan yazdın ve nasıl birisi olduğunu anladım ve senden egolusu yok şu ortamda yoktan var olan bi egon var bu arada uhc'i kötü oynuyorum ve artık umrumda değil ölünce gülüp geçiyorum eski furkanallen olsa rage atar küfür ederdi dediğim gibi umrumda değil bu aralar sadece arenaya odaklandım sırf zaman geçsin diye uhc giriyorum birde benimle uğraşmayın diyorsun her seferinde millete bulaşan sensin garipsin ya :DPosted on 25 April 2018 - 11:09 AM
Furkanallen dan banane demek neyin egosu senden banane amk ister ban ye ister mute ye açıkçası umrumda olmaz + olarak hmmm egolu Myqs ikisi ayri olamaz doğru canim benimPosted on 25 April 2018 - 11:22 AM
ben seni ban yediğin zaman elo dropcu milleti boostla sen falan yazabilirdim fakat aga boşver açılır banın false ban diyorsan false bandır felan yazdım 2 gün sonra ben ban yedikten sonra banane aq ondan çokta umrumda sanki falan yazdın o yazdıklarından sonra sana aşırı haterlaşmaya başladım şuanda öyle neyse acırsan acınıcak hale düşersin o yüzden umrumda değilsin ve olmucaksındaPosted on 25 April 2018 - 11:33 AM
diyip laf atmak garipsin + olarak false bandir mi ulan sen öyle bir Salaksin ki ELO DROPA ELO BOOST diyorsun fdklgdjkşgdfşjgdkljgPosted on 25 April 2018 - 12:03 PM
konuyu değiştirme çabaları elo canavarı seniPosted on 25 April 2018 - 12:15 PM
Aynenn elo monsterim benBütüngün evde uhc oynuyorum 1 winim yok amaa uhececiyim
Last edited on 26 April 2018 - 03:03 AM by FurkanAllen
Aynen Aynen O Dediğinden Bütün Gün Uhc Oynuyorum WLKJEWQPosted on 26 April 2018 - 09:27 AM
@Myqs olm furkanallen kim bilir kaç yıldır uhc oynuyor 1 wini bile yok winimini boşver 5 killin üstünü bile alamıyor 1 kere bile finale kalmamıştır başkalarının başarısı ona koyuyor :DPosted on 26 April 2018 - 10:44 AM
Şu uhc şeyini ne kadar büyüttünüz cidden season 5'ten sonra tüm uhc'ciler bırakmışken randylerin arasında win aldınız diye burda season 2de 20 uhc wininiz varmış gibi laflar yapıyorsunuz, ama baksak kimsenin tamamen win videosu yok ne kadar salaksınız cidden s7 de uhc win alınca kendinizi uhc ci saniyorsunuz şuan s2 oyuncuları olsaydı son 10'a bile kalamazdınız. millet arenapvp masters olmaya çalışıyor siz xrayde masters oluyorsunuz cidden helal olsun amk.Posted on 26 April 2018 - 11:37 AM
sanki legit bir şekilde hakkıyla oynayarak win almış gelip burda boş yapma xsakso ve bu saatden sonra uhci takanmı var :D uhcler 100 kişiyi zar zor geçiyorLast edited on 26 April 2018 - 11:45 AM by FurkanAllen
girdiğimiz ve dün to3(nikefork3rro,ialone,furkanallen) de top9da öldük bugünde to2de ben öldüm takım arkadaşım nikefork3rro final fighta kalıp cross win aldı ama kesemediPosted on 26 April 2018 - 11:43 AM
kill almak win almakdan daha zor hale geldi oyuncu sayısı az olduğu için 1k bordera bile adam düşmüyor en çok gelişen kazanıyor çocuk burda winim var diye hava atıyor sanki hakkı ile almışPosted on 26 April 2018 - 11:58 AM
xsycho sen ne diyorsun amk sen furkanin gotunu yalamiyomuydun her hesaptan ban yiyip utanmayan hala ismini xsycho yapan randynin tekisin hilesiz önünü zor görecek salaklarsınız bu arada never die değil never dies olması lazımLast edited on 26 April 2018 - 02:23 PM by *deleted-621029
Myqs ya aga şu ilk yazdiklarina bi özet geçsene amk senle bi sorunum yok zaten kimseyle yok sadece merak ettim