Store
Subscribe
Blc 2.0 Nasıldı? İyi Yanları - Kötü Yanları
beyler blc 2.0 nasıldı görüşlerinizi yazın bana göre baya iyi olmuş hiç görmediğiniz modlar eklemişler mesela speed içerken fovunuz otomatik değişiyor seçtiğiniz fova göre yani speed içtikden sonra fovunuzun ne olmasını falan seçebiliyorsunuz f3'e basılmıyor sprinting toggle'da shiftdeyken craft yapabiliyorduk eskiden ama blcde yapılmıyor yani blc 2.0'ın sprinting toggle'ında shift çalışmıyor fakat dediğim gibi mükemmel olmuş o kadar beklettiler ve deydi bence hitleriniz biraz daha değişik olucak blc 2.0'da ilk girdiğim vsde hitlerimin değiştiğini anladım ve bence daha iyi olmuş sizde görüşlerinizi belirtebilirsiniz post'un altına.
——————————–
İyi Yanları;
client'in açılış ekranı görsellik mükemmel
hiç görmediğimiz modlar eklemişler başarılı
f3+a yapılmıyor daha doğrusu f3'e basılmıyor fakat gelmesi gereken birşeydi başarılı
Arena PvP'de 40 Ranked Match Veriyor Sonunda Sesimizi Duydular Heralde :v
Blc ile Girdikten Sonra Oltam Baya Bi Hızlanmaya Başladığını Farkettim
——————————-
Kötü Yanları;
Fps Arttırmadı Bende Tam Tersine biraz düşürdü.
ikide bir serverdan atıp atıp duruyor rankedda çok başıma geliyor açık beta olduğu için düzeltirler heralde.
AutoGG mod'u çalışmıyor Veya Ben Çözemedim.
 0
PM Link
tek güzel yanı oyun içi hızlı hesap değiştirme ve mod profilleri olması bence ben sırf hile olmadığımı kanıtlamak için oynuyorum
https://cdn.discordapp.com/attachments/407221529730875395/439105051349221376/2018-04-26_19.39.58.png
 0
PM Link
Benim fikrimce normal client ve diğer bir çok client'e oranla çok daha hoş olmuş. Ücretsiz sahip olmak yerine o cape'i de almak isterdi gönül ama buna da razıyız sonuç olarak .d
 1
PM Link
ocmc kadar fps verdirmediği için kullanmayı düşünmüyorum fakat hile diyecekler diye kullanıcağım
 0
PM Link
aynen fps sıkıntısı var biraz 10-20 fps düşüyor arada drop yiyorum falan zaten açık beta sürümü daha çok updateler gelir.
 0
PM Link
Beğendim ama yaprakların arasını göremiyorum ve hitler ve olta 1.8 gibi
 0
PM Link
@FurkanAllen ayarını yaparsan shift çalışıyor. Ben shiftle crafting de yapıyorum blc 2.0 da
 0
PM Link
normalde kullanmam fakat hile diyen arkadaşlar için kullaniyorum ve en kötü yani mesela rankeddayken bi anda sunucudan atmasi
 0
PM Link

Roqd wrote

@FurkanAllen ayarını yaparsan shift çalışıyor. Ben shiftle crafting de yapıyorum blc 2.0 da

Tm
 0
PM Link

Myqs wrote

normalde kullanmam fakat hile diyen arkadaşlar için kullaniyorum ve en kötü yani mesela rankeddayken bi anda sunucudan atmasi

Free olmadan önce böyle bi sorun yoktu.
 0
PM Link
AutoGG modu çalışmıyor heralde veya çözemedim
 0
PM Link

FurkanAllen wrote

Çalışmıyor
 0
PM Link

FurkanAllen wrote

çalışıyor fakat hypixel uyumlu skywars bedwars gibi oyunlar zamandiginda gg yazıyor
 0
PM Link
Anladım
 0
PM Link
Şu Atma Sorununu Çözsünler Dün Rankedda 7 kez kickledi İnsanlar Ranked Girmeye Korkar Hale Geldi
 0
PM Link
Tam tamına OPEN BETA olmadan once atma sorunu yoktu.
 0
PM Link
Aga Onu Bunu Bilmemde Çok Canımı Sıkmaya Başladı Ayda Yıla Bir Buhc Kasıyım Dedim 7 kez alabiliceğim adamlara elo verdim kicklediği için serverdan
 0
PM Link