Store
Subscribe
Badlion Client 2.0 Hakkinda Goruslerim
Evet Badlion Client Suanda Çoğu Kişinin Oynadıgı Bir Client Eğer FPS niz 100 Ün Altında ise Kullanmanızı Aşırı Derecede Öneririrm.

• İYİ YANLARI

• -Eğer ArenaPvp De Rank Kasmayı Seviyorsanız Normal Clientsiz 20 Rankediniz Warsa BLC de Iken Yani 40 Rankediniz Oluyor Ve Buda Rank Kasmanızı BANA GÖRE Çok Fazla Etkiliyor.

-Farkettinizmi Bilemem Ama Clientsiz Bir Sunucudan Bir Sunucuya Geçiş Yaparken Çok Yavaş Geçiyor Ama BLC De İken Çok Hızlı Geçiş Yapıyor
    Ve Buda Bana Göre Önemli Bir Etken.

-F3'a Yapılmıyor Bu Gine BANA GÖRE Çok Güzel Ve Önemli Bir Etken Olmus ve Badlion'un İşine Yaramış Çünki Aynı Anda 1000 Kişinin F3'a Yaptıgını Düşünürsek :)

-Farkettiyseniz Oltanız Sanki 10 Ping'teymiş Gibi Gidiyor Ve Bu ÇOK ÇOK ÇOK Önemli Birşey Tabi Pvp'ciler İçin.

-Ve Oyun İçi Hesap Değiştirmede War Bu da Önemli Bir Etken Olmus.

Evet Benim Badlion Client Hakkında Sevdiğim Özellikler Bunlar'idi Şimdide Sevmediğim Özelliklerine Bakalım

• KÖTÜ YANLARI

• -Crash Sorunu War Ve Malesef Ki Ranked'da da Crash Yeme Olasılıgınız War Üzgünümki

-AUTOGG Adlı Module Çalısmıyor Bendemi Yoksa Herkestemi Çözemedim

-Sanki Biraz Daha Uzaktan Vuruyormuş Gibi Gösteriyor Ama Bilemiyorum xd

Beyler Benim Beğendiğim Beğenmediğim Yönlerini Önünüze Döktüm Ama Sizlerin Kararıda Önemli Artılarını Eksilerini Söyledim Tabikide Kendi Görüşüm Bu Yönde Ve Uzun Bir Sürede Değişmiyceğini Düşünüyorum. Arena Pvp Rank Kasanların Aleyhine Olmus Gibi Sanki Biraz Ama Ginede Güzel Bir Client Olmus Tabi Türkiyede Benden Farklı Düşünen Bir Trilyon İnsan War Ama Ben Kendi Görüslerimi Söyledim İyi Oyunlar.

Herkese Hayırlı Olsun BLC 2.0 (BETA)
     0
    PM Link
    Arabam war evim war savaş war
     0
    PM Link
    Gine Benden Çalınan Tam Tamına aynısı Olan Bir Post Daha Bari Birşeyleri Değiştirseydinde Belli Olmasaydı Birader :D:D
     0
    PM Link
    war
     0
    PM Link
    ''-F3'a Yapılmıyor Bu Gine BANA GÖRE Çok Güzel Ve Önemli Bir Etken Olmus ve Badlion'un İşine Yaramış Çünki Aynı Anda 1000 Kişinin F3'a Yaptıgını Düşünürsek :)'' bu özellik bence en kötü özellik :p

+ AutoGG ne işe yarıyor fikrim yok ama yine de açık tutuyorum sjjs

Bak bu görüş sadece benim değil maşallah badlion clientte kb çok az mc clientine göre hitler de normal clientin hitleri ile değişik bunu gören tek ben değilimdir inşallah :)))
     0
    PM Link

xPigeons wrote

''-F3'a Yapılmıyor Bu Gine BANA GÖRE Çok Güzel Ve Önemli Bir Etken Olmus ve Badlion'un İşine Yaramış Çünki Aynı Anda 1000 Kişinin F3'a Yaptıgını Düşünürsek :)'' bu özellik bence en kötü özellik :p

+ AutoGG ne işe yarıyor fikrim yok ama yine de açık tutuyorum sjjs

Bak bu görüş sadece benim değil maşallah badlion clientte kb çok az mc clientine göre hitler de normal clientin hitleri ile değişik bunu gören tek ben değilimdir inşallah :)))
    hitler ve kb cok iyi olmus eger hile diyorsan kullanmayabilirsin
     0
    PM Link
    Sen de kabul et bazen critical hit atınca 0 kb ve lag girince aşırı delay attırıyor bu badlion client yalansa yalan de :D Ben sürü psikoloji yaparak giriyorum da diyebiliriz :=)
     0
    PM Link