Store
Subscribe
Knownları Değerlendirme Series #1
Herkes Türkleri Yapıyor ben de Vs attığım knownları yaptım :D

LeSGChannel => Araplarda iyi ama bana gelince 5 elden 1ini yeniyor.

Acrolect => o kadar uzaktan vurmuyor çakma stimpy gibi. Azıcık iyi oynayan herkes onu yener

umz2k9 => Onu yenmiştim videosunu da atıcaktım. Fazla uzaktan vurmuyor ama bazen büyük combolar atabiliyor.

Demolishing => Bununla vs atmayın ''kasner'' olursunuz. İlk önce havaya uçuruyor sonra havada hit atıyor voleybol oynar gibi.

OrrangeArrow => Mapin en ucuna sekiyor gerisi yok. 3-0 olması gerek yerler 1-3 gibi oluyor. Legit veya çok iyi saklamış.

PotFFA => Çok rekt yiyor. O kadar iyi bir oyuncu değil ama beni yenmişti. Sumoda yeniyorum

Commentator => ismini yanlış yazmış olabilirim ama benim gözümde global sumo 1.si (legitse)

q0z => Loungede vs attık. Fazla pot atamıyor uzaktan da vuramıyor. Unlegit şeyler sattığını biliyorum.

iHackLitex => Eğer buna legit diyen birisi varsa lütfen söylesin. Bu dış görünüşünde aşırı legite benziyor ama ilk hitlerinde bile uzaktan vuruyor. Dokundurtmuyor. Ban yememesi falan çok ilginç. Ziblackinggg'den daha uzaktan vuruyor.

NMBC => Sumo eventinde karşıma geldi. Bu adamı yenemezseniz wolfgang üyelerinin hepsi unlegit. Rekt atmazsanız rekt atıyor. İkiniz birbirinize vuruyorsanız kbsi iyi olan kazanır reach, misplace vb. bu adama işlemez ciddiyim.

Topu => Ben bununla vs attığım zamanlar hileydi, şimdi biraz daha legit gibi geliyor. Diyecek bir şey yok 1.8'de oynayamıyordum eskiden vs atmıştık.

Typa => Bu adama hile diyenler cidden mc'yi bırakabilir. Legit olduğu belli. Sadece iyi oynuyor. Tryharda çok alışmış istemsizce tryhard yapabilen birisi(ydi).

ShinyPvP => Serverinden tanıyor olabilirsiniz. Videoları başkasından çalıyor olmalı kendisi legit. Uzaktan vuramıyor kbsi çok fazla 2 hitle yere serilebilecek birisi gibi.

ilyaschaos => Unlegit olduğunu zaten kendisi söyledi. Combo hit atıyor bir çok yerde. Kendisini çok legit göstermeyi başarıyor. Sadece tanınan kişilerle vs atan bir egolu. Karşıma geldi unrankedde. https://i.hizliresim.com/gO3JN0.png

Kirxo => O kadar iyi oynayamıyor. Ben gibi sadece videolarında iyi oynuyormuş gibi gösteriyor. En azından bana öyle geliyor.

50ShadesOfPing => Videolarında kötü oynuyor gibi gözükebilir ama çok uzaktan vurabiliyor.

TryHardPvP => SG'de elmas kılıcım olsa onu yenebilirdim belki ama kısmet değildi ;) NoDebuffu iyi, sg kitinde kötü.

DaSayainFX => Onun bir rekti en az 10 hittir ama sonra rekt atmaz sadece vurar garip bir oyuncu iyi mi kötü mi bilim adamları bile çözemiyor ;)

ToggleStrafe => Şu hep yayın açan veletler gibi oynuyor. Orilationu var diye best falan sanmasın kendini bence :D 3 saniyelik rekt attığı yeri orilation videosuna koymuş.

Daha hayvan gibi var da hatılamıyorum. Eğer işsiz biriyseniz bunu okursunuz gıybettt

0
PM Link
ya yapmayin ne güzel bitti derken yine başlayacak amk
 0
PM Link
Aga tek ben yapmadım farklılık olsun diye türk olmayanları yaptım 😂
 0
PM Link
These aren't very good players and most of them are cheating xD
 0
PM Link

Baelish wrote