Store
Subscribe
Destek ve Fikirleriniz Gerekiyor - Player Council
İyi forumlar, son 2 haftadır Player Council (Oyuncu Konseyi) rank'ını alma konusunda düşünmeye başladım. Size kısaca açıklayacak olursam, Player Council, topluluk tarafından destek gören, tanınan ve forumlarda diğer oyunculara yardım eden oyunculara verilen bir forum rankı. Bu rankın bana manevi olarak getirisi çok büyük olacak bu yüzden elde etmek çok istiyorum. Ana veya yan hesabımla forumlarda aktif ve etik olmaya çalışıyorum. Geçmişte de başka sitenin forumları üzerinde tecrübem olduğu için Badlion'da da bunu önemsiyorum. Benim söylememe gerek yok, hepiniz "Türk Konuşmalar"da atılan postların ve mesajların doğru olmadığını biliyorsunuz. En azından çoğunun. Bende bu konuya el atıp bize özel açılan forumumuzu güzelleştirip sizlere yol göstermek istiyorum. Fakat bu, benim tek başıma elde edebileceğim bir durum değil. Benim sizlerin yardımlarınıza ve desteklerinize ihtiyacım var. Bunun için en başarılı kişi ben olmayabilirim ama yinede yardım istiyorum. Sizce bu adaylığa girişmeli miyim? Ne yapmalıyım? Sizlerin düşünceleriniz neler ve bana destek olmak ister misiniz?

*Yazdıklarım dolayısıyla beni linç etmek yerine ne hissediyorsanız onu yazın, hepinize tek tek cevap vereceğim.

-SilenceUHC
 1
PM Link
Şimdi dostum öncelikle böyle bir şeye giriştiğin için şimdiden başarılar, konsül'de bir Türk görmek çok hoş olur! Konsül'e girmenin olayı şu:
Tanınmak'tan kasıt; Sürekli bir şeylerin altına yazı yazmak değil. Her kategoride, sürekli olarak yardımcı olmak. Bu öyle her gün gireyim, konulara yazı yazayım değil, öyle düşünme. Kendini tüm forumda duyurmalısın, 100 kişinin çözemediği bir sorunu çözmelisin mesela? İnsanlara yardımcı olmak, oyun hakkında geri bildirim yapmalısın. Bu öyle gidip 200 Türk'ün sana destek verip'te girebileceğin bir meslek değil. Bunun için en başta yetkililer ile de bir yakınlık kurmalısın, bunun sana getirisi çok büyük olur. Ayrıca yan hesap'tan yaptığın şeylerin sana hiç bir katkısı olmaz. Her hesap kendine gibi düşün. Sana önerebileceğim en iyi şey, sürekli olarak atılgan ve aktif olman. Öyle her gün demiyorum ama gidip sadece işine gelen gönderilere bakarsan konsül'e girmen zor. Ve bunların hepsini yaptığını var sayalım, çok tanınıyorsun. Ama hiç bir yetkili seni bu mesleğe layık görmüyor. Bu durumda da hiç itiraz etmeden devam etmelisin, zamanında bir rank için başvurup reddedilmiştim, sonra yılmadım ve şuan bir rank aldım. Bu aynı hesap, yani "never back down"! Umarım yardımcı olurum, ha ayrıyetten konsül'e girme olayı:

Bir Community Manager(3 ayda bir seçimle yapılan bir rank) seni davet etmeli.
Bir Admin seni davet etmeli.
Topluluk tarafından çok iyi bilinmelisin (Herkese yardımcı olup kendini tanıtman, ve zorunlu olmasa[ZORUNLU DEĞİL] da en az bi 400-500 mesaj.)
 1
PM Link
Merhaba, yazdıkların için teşekkür ediyorum. Açıklayıcı bir post yapamadım ve içimdeki şeyi aslında tam olarak anlatamadım. Bu benim kısa bir süre içinde elde etmek istediğim bir şey değil. Uzun bir aşamadan sonra en büyük adımımı atmak istiyorum. Yani ben şu an temelleri atıyorum diyebilirim. Öncelikli olarak kendi kardeşlerimi, kendi soyumdan desteğimi almalıyım. Bu benim için önceliktir. Bu aşamayı bitirdikten sonra artık büyük adımlar atacağım. Benim isteğim bu. Şu oyunu uzun zamandır oynuyorum ve hergün aynı şeyi yapmaktan sıkıldım bunaldım. Bu sunucuya bundan 3.5 sene önce girdim ilk olarak ve o zamandan beri oynuyorum. Artık daha farklı şeylere girişmek istiyorum. Tabii henüz büyük bir tecrübem yok. Zaten tecrübe kazanmak için buna girişiyorum. Tekrar teşekkür ediyorum.
 0
PM Link
ya bu ne ya ciddi ciddi az eğlenin xd
 1
PM Link
BAŞARILAR!!
 1
PM Link
@Myqs Bu tip şeyler ciddiyet istiyor ama sonra yine yardırırım :D
 0
PM Link
@MadeInTurkey Teşekkürler
 0
PM Link
erdogan
 0
PM Link

ApplePanda642 wrote

erdogan

top comedy
 3
PM Link
Başarılar Ali ;)
 0
PM Link
Boşa uğraşıyorsun hiç gereken bir rank değil
 0
PM Link
Başarılar , cidden manevi olarak sana bir getirisi olacağını düşünüyorsan o rankın gerektirdiklerini o rank için yapmamalısın. Gerçekten insanlara yardım etmeli ve forumlarda aktif olmalısın. Bence pek gerekli bir rank değil fakat istiyorsan pes etme arkandayım :P
 0
PM Link
Badliona yol yaparsan oyum senin.
 0
PM Link
@524758635862765 Kilicdaroglu
 0
PM Link
@Radioactivebeans İstediğim bir şey için boşa uğraşmam. Üstelik sende bu ranka sahipsin. Yıllardır oynuyorum şu serverda bir hayrını görmedim en azından forumda bir rankım olsun.
 0
PM Link
@Addyy Eyvallah biladerim eyw bu arada hatırlatayım yanlış anlaşılmasın sanki hayatımda elde etmek istediğim tek şeymiş gibi yazmışım ama sadece rankım olması için istiyorum. Yinede sağol
 1
PM Link
@bcofido Yol yapacağım, artık kavşaklar dar olmayacak güzel olacak yani
 0
PM Link
@JoThePro Eywallh Qocum
 0
PM Link
Kantine 2. Sıra gelsin
 0
PM Link
what are you say ? translate xd