Posted on 09 May 2018 - 03:19 PM
Son zamanlarda Badlion 500-600 oyuncu çekmeye eskisi gibi adminlerin aktif olmadığı bir döneme girdi. Yeni yeni PvP serverleri açılırken Badlion'un bu serverlerin gerisinde oldukça üzücü bir durum. Anlıyorum PvP bitiyor youtuberlar iyi oyuncular bırakıyor ancak siz elinizde olan oyuncu kitlesini de kaybediyorsunuz. Yakın zamanda büyük yeniliklerin gelmesi, devam eden youtuberlarla partnerlik yapılması, büyük bir unban dalgası yapılması, hala oynayan pvp kitlesini Badlion'a kazandırmaları gerekli. Söylediklerimin dikkate alınması dileğiyle, kolay gelsin.Last edited on 09 May 2018 - 03:56 PM by AtaStrafee
+1 ayriyetten forgeda oynamak isteyenler içinde badlionun forumunda kendileri ayrı ayrı işte combo mod motion blur mod gibi kendi kodlarıklarını koysunlar ve indirip kuranlar hiçbir türlü ban yemesin zaten içine farklı kod koyarlarsa her türlü loglarda gözükürLast edited on 09 May 2018 - 03:56 PM by HardHurt
AtaStrafee wrote
Posted on 09 May 2018 - 03:52 PM
Unban dışındakilere +1. Zaten bunu adminlrin hepsi söylüyor unban diye bir olay olmayacak(unban wave derken onu kastettin heralde)Posted on 09 May 2018 - 04:02 PM
Eğer unban dalgasi yapilirsa o 600 oyuncuda gider.Last edited on 09 May 2018 - 04:11 PM by FurkanAllen
Badlion Getirebileceği kadar yenilik getirdi ama yeni mini games'lere açılması gerek hcf gelse badliondan çıkmam ben mesela hemde painfullpvp meezoid gibi hcf oyuncularını çeker servera badlionda hvf videosu falan çekmeye başlarlar zaten adamların videosu 50k'nın altında izlenmiyorPosted on 09 May 2018 - 04:10 PM
badlionda video çekenlerin %50'si Uhc %40'ı sg %10'u arena felandı hcf gelirse badlion baya bi oyuncu çekiceğine inanıyorumPosted on 09 May 2018 - 05:10 PM
Minecrafti badlion ile eslestirilmesi bence cok sacma hypixel, gomme gibi toplulugu daha buyuk ve daha az toxic olan serverlar varken sadece badliona bakmaniz bence yanlis birsey. Sadece hypixelin gunde 20-25k oyuncu cekmesi bence minecraftin halen oynandigini gosteriyor. Hypixelin eu proxysi olsa sahsen bende hypixele gecerdim. Uzun lafin kisasi minecraft sadece tek bir sunucudan ibaret degil en basitinden arkadaslarin ile hamachili survival oynamak bile bence baya zevkli, olaya sadece pvp veya hep kendini gelistirme olarak bakmayin cunku insan bir zamandan sonra sıkılıyor. (Telefon ingilizce klavye ondan i falan var)Last edited on 10 May 2018 - 11:22 AM by SweaterRod
+1 efsane bir şekilde oyuncu çekerPosted on 10 May 2018 - 04:50 PM
Badlion mcnin anlayışını kötü değiştiriyor. Mesela giriyorsun minigame serverine lay lay loom yeeyy falan ama giriyorsun badlion gibi serverlere hemen başlıyorlar, unrankedde tryhard öldürünce L yazmalar kendini best eu falan filan yani kitlesi berbat. Ben gibi blc'nin 1.8.9 versiyonunda güzel swlerde takılın mc kötü bir oyun falan değil kötü olan sadece kitlesi. Türk olarak da düşünmeyin bir kanser gelip herkese bulaştırmış gibi kanser yayılıyor sonra hala mc mi oynuyorsun bırak şunu falan… Kapanırsa kitle biraz daha iyileşebilir de ama düşünmüyorum hayvan gibi ramli bir server