Last edited on 10 May 2018 - 04:00 PM by KOR3L
Roqd - Açıkçası çok iyi rod trick atıyor hakkıyla oynayan güzel bir oyuncu. Onuda tebrik ederim 2100 2300 fln sikip atiyor. İyi ki klanımızın lideri olarak onu seçmişiz.HardHurt - 2300 Elo kasmış yine oda bayağı iyi oynuyor hele bowu desen çok iyi kullanıyor onu tebrik ederim.
SilenceUHC - Karşıma gelmişti tam kesecekken bow spam yaptığından ölmüştüm EWQ:QWE:EW:: (ikimizin canı azdı kötülemiyorum yanlış anlama pls) ama iyi bir oyuncu.
AlphaReturn - Çoğu kişi tarafından hile deniliyor ne kadar doğru bilemem. Ama 2 hesapta da diamond olan birisi (fair) ile.
FurkanAllen -Fena COMBO oynuyor + bana göre çok komik ve normal bir insan kendisini çok severim.
Thatcher013 - Adam bana göre Türkiye sıralamasında en iyi Rod kullanan oyuncu ister boş boş laf edin umrumda pek değil ama bana göre TR de en iyi oynayan legit oyuncu Thatcher013. (Rod'u gerektiğinde kullanıyor bokunu çıkarmıyor).
xComboPower - Hangi tarafıyla Mouse'u tutuyorsa sumoda 15 dk tıklayabiliyor xD.
SametBilge - 24 25 cps yapıp hakikaten kendisinin bunu yaptığın söyleyen mouse bugundan yararlanan ve bana 2 yüzlü diyen değişik biri.
DivineXenty - Oda iyi oynuyor severim kendisini xD.
Alpistrafe - Türk Community'si yüzünden 2300 - 2500 elo yapacakken sürekli ban yiyen birisi.
Myqs - Eskiden kavgalıydık ama sonradan barıştık ama şimdi nasıl oynadığı hakkında çok bir fikrim yok ama iyi oyuyor denebilir bir oyuncu.
KOR3L -"Kendini çok iyi oynuyor zannedenlerden biri 1 elo 1elo 2172 ye çıkıp karşısına 1800 gelince eli ayaği titreyip oklarini bitiren biri" Deniyor bazıları tarafından ama herhalde 2000 yada 2300 eloları no bow kestiğimi ve düşük elo gelince kendimi garantiye almak için bow spam yaptığımı bilmeyen süper zeka ürünleri bunları bilmiyor. Yazık onlara
Ayrıca kendimi çok iyi zannediyorum diye bir şey demedim hiç bir zaman götü yiyen SS yada Video (YouTube) atsın (videoda troll anlamada proyum demiş olabilirim onu bilemem).
Merryzz - Düşük FPS'e göre çok iyi oynuyor.
AtaStrafe - BuildUHC'si iyi bayağı onunda ama PotPvP'ye de başlaması lazım.
MasterRod - Oltayı çok iyi tutturup her maçta olta kıran biri ama bayağı iyi oynuyor xD tebrik ederim onuda.
RapistRod - Bu kadar rape çekmeye gerek yok xDDDD.
Sirinleyelim - Bow style'ını çok seviyorum + bütün 2200 2300 eloları kesiyor çok iyi bir oyuncu onuda tebrik ederim.
MadeInTurkey - Oda 100 FPS ile yapapileceği en iyi oyununu sergiliyor onuda tebrik ederim kötü pcye göre çok iyi oyunculardan severim kendisini.
Umitt - Sumo G0D.
Hassic - İyi bir PotPvP oyuncusu. Severim kendisini xD.
Posted on 10 May 2018 - 07:05 AM
Varya bildiğin benim düşüncelerimi yazmışın helal olsun iyi yorumlamışsınPosted on 10 May 2018 - 07:44 AM
Koral agaa bdinfiqgbdhsjjq Alpis disindakiler bana gore iyi fakat alpis gibi 3 defa elo boost yapan birine bunu yazman dogru olmamisPosted on 10 May 2018 - 07:45 AM
KOR3L wrote
HardHurt - 2300 Elo kasmış yine oda bayağı iyi oynuyor hele bowu desen çok iyi kullanıyor onu tebrik ederim.
SilenceUHC - Karşıma gelmişti tam kesecekken bow spam yaptığından ölmüştüm EWQ:QWE:EW:: (ikimizin canı azdı kötülemiyorum yanlış anlama pls) ama iyi bir oyuncu.
AlphaReturn - Çoğu kişi tarafından hile deniliyor ne kadar doğru bilemem. Ama 2 hesapta da diamond olan birisi (fair) ile.
FurkanAllen -Fena COMBO oynuyor + bana göre çok komik ve normal bir insan kendisini çok severim.
Thatcher013 - Adam bana göre Türkiye sıralamasında en iyi Rod kullanan oyuncu ister boş boş laf edin umrumda pek değil ama bana göre TR de en iyi oynayan legit oyuncu Thatcher013. (Rod'u gerektiğinde kullanıyor bokunu çıkarmıyor).
xComboPower - Hangi tarafıyla Mouse'u tutuyorsa sumoda 15 dk tıklayabiliyor xD.
SametBilge-24 - 25 cps yapıp hakkaten kendisinin bunu yaptığın söyleyen mouse bugundan yararlanan ve bana 2 yüzlü diyen değişik biri.
DivineXenty - Oda iyi oynuyor severim kendisini xD.
Alpistrafe - Türk Community'si yüzünden 2300 - 2500 elo yapacakken sürekli ban yiyen birisi.
Myqs - Eskiden kavgalıydık ama sonradan barıştık ama şimdi nasıl oynadığı hakkında çok bir fikrim yok ama iyi oyuyor denebilir bir oyuncu.
KOR3L -"Kendini çok iyi oynuyor zannedenlerden biri 1 elo 1elo 2172 ye çıkıp karşısına 1800 gelince eli ayaği titreyip oklarini bitiren biri" Deniyor bazıları tarafından ama herhalde 2000 yada 2300 eloları no bow kestiğimi ve düşük elo gelince kendimi garantiye almak için bow spam yaptığımı bilmeyen süper zeka ürünleri.
Ayrıca kendimi çok iyi zannediyorum diye bir şey demedim hiç bir zaman götü yiyen SS yada Video (YouTube) atsın (videoda troll anlamada proyum demiş olabilirim onu bilemem).
Merryzz - Düşük FPS'e göre çok iyi oynuyor.
AtaStrafe - BuildUHC'si iyi bayağı onunda ama PotPvP'ye de başlaması lazım.
MasterRod - Oltayı çok iyi tuttrupu her maçta olta kıran biri ama bayağı iyi oynuyor xD tebrik ederim onuda.
RapistRod - Bu kadar rape çekmeye gerek yok xDDDD.
Sirinleyelim - Bow style'ını çok seviyorum + bütün 2200 2300 eloları kesiyor çok iyi bir oyuncu onuda tebrik ederim.
MadeInTurkey - Oda 100 FPS ile yapapileceği en iyi oyununu sergiiliyor onuda tebrik ederim kötü pcye göre çok iyi oyunculardan severim kendisini
Umitt - Sumo G0D
Hassic - İyi bir PotPvP oyuuncusu. Severim kendisini xD
Korel ben berk aga, benide ekle len mq xD.
Posted on 10 May 2018 - 07:47 AM
xStrafeHit nerede ??? :D (Kötü amaçla yazmadım, gerçekten.)Posted on 10 May 2018 - 08:19 AM
umitt dışında dediğin herşeye katılıyorum kanka şu çocuğun egosunu bu kadar yükseltmeye gerek yokPosted on 10 May 2018 - 09:58 AM
Guzel elestiri hll (ten yemeyi severim merryzzagaPosted on 10 May 2018 - 10:04 AM
Merryzz wrote
merryzz aga konuş bee
Posted on 10 May 2018 - 12:53 PM
TigiriX wrote
Posted on 10 May 2018 - 02:16 PM
olum sen kime laf attiğini fln zannediyorsun yok kültür fln bildiğin havali havali konuşup bi şeyler elde etmeye çalışıyorsun sence ben burda havali konuşamam mi Havali olmaya çalışmakla kültürlü olmaya çalışmayı karıştırma :)