Store
Subscribe
Biraz Acı Hikaye...
Merhabalar

Merhabalar Beni Tanımıyor Olabilirsiniz Ama Arada Sırada Oyundan Veya Forumdan Gören Arkadaslar Vardır.Simdi Herkesin Bildigi Üzere 10 Haziran Günü Badlion Network Kapanmakta ve Türkiye Community'si Olarak Üzgünüz ama Ben İnanıyorumki Mcsg Comeback Atılmadı Fakat Badlionun Daha İyi Bir Şekilde Gelecigini Umuyorum Simdi Sanalda Ve Badlionda Tanıdıgım Kişileri Anlatacagım.

qmr_ :Nam-ı Değer KaanC Kaan abiyle İlk Olarak Badlion Türkçe Yardımda(BTY)de Tanıstık Ve Tanışıklıgımız Yaklasık 6 Aydır Var Ve Bu Süredir Sanalda En Sevdigim Abilerimden Birisidir Sana Tesekkürler Kaan Reiz.

Powahfull :Nam-ı Değer Kıvanç Abim Çogu Kişi Onun Adını Bİlmez ama ben deşifre ettim kusura bakmasın Onunlada BTY de Tanıstık Onuda Seviyorum.Sanada Tesekkürler.

ChessBoy_99 :Nam-ı Değer Can Reiz Kendisi Bana Göre Legit Oynayan Bir TR1cisi Haksız Banlanmalar Sonucunda Yılmadın Ve Kanala Comeback atıp 2 gün sonra video atmamaya Başladın.Sana Tesekkürler

HasanAllen : Hasan Abi Pek Tanısmadık Fakat 1 2 Defa Lafladık Sende Değerlisindir.Sanada Tesekkürler

DivineXReahy : Polatcım BTYden Tanıstık BTYnin ilk Modu Çok İyi Bir İnsan.Sanada Tesekkürler

İboR3IZ : Nam-ı Değer İbrahim Abi İsmiyle Hitap fazla Edilmiyor Üzerine Çok Geliniyor Hayatless diye Fakat Bence iyi Bir İnsan.Sanada Tesekkürler.

Besturk: Nam-ı Değer Emirhan Kardesim.Pek Konusmadık Ama Friendly'ce Wsler attık Trollüne Oynuyorduk Adamsın.Sanada Tesekkürler

SercanRS: Sercan Aga Beni Tanımazsın Ama Bazen Maçlarda ve Yayınlarında Karsılasıyorduk Seviyorum Seni Lan Helal.Sanada Tesekkürler.

Beni Tanımıyanlar Vardır Ama Bensizi Herzaman İzliyordum. :)
 0
PM Link
saol kardeşim <3
 0
PM Link