Subscribe
BADlion (sansürlü)
Posted on 11 May 2018 - 02:38 PM
Badlion kapanıyormuş iyisiyle kötüsüyle en sevmediğim server kapanıyor mutluyum gidin 5 yıl sonra ultrada oynayın a*k badlion kapanmazken arkasından ana bacı sövüyordunuz şimdi arkasından AGĞA BEEEĞĞ diyorsunuz a*k s*kimi yiyin ne iyisiyle kötüsüyle bu server direk kötüydü zaten mutluyum şuan fortnite oynuyorum oynamaya çalışıyorum sizde oynayınHerkez yapmış bende yapcam aga efkar;
Ensar malı;
ilk badlion arkadaşım badlionun tek sevdiğim yanı ensar olabilir. AYNI ZAMANDA İYİ BİR VİNE'CİDİR. amanda 1 ensar 2
Gurvan amcam;
2 yıldır birbirimizi benim HardHurt a açtığığım Huzuni muhabbetinden beri tanıyoruz sonra işte cw falan attık ben bunlara 3.6 açtım sonra 5-2 s*ktik sonra bu mal jd ban yedi sonra ensar için dc lerine gittiğimde baya tanıştık iyi biriymiş kendisi öz ve öz amcamdır <321
Baha agam;
baha agamla 2 yıldır youtubeden birbirimizi tanıyoduk ama konuşmuyoduk sonra ben yayındayken tanıştık gece baya konuştuk kendisi iyi pubg ve fortnite oynar baha agam en aga denilicek agadır bahayla kavgalı olan rahat vurduruyordur.
ChessBoy_99;
iyi haxball oynar genelde üzülmesin diye kendi kalemede gol atarım can aga sen haxball oynarken biz peleyi tokatlıyorduk.
ICNS;
icns aganin müzik zevki benim müzik zevkime çok yakındır böyle boş şarkılar dinlemez haxball tr 1
BayDoktor;
horsesi çok iyidir ama malesef badlion ona karşılık horseless scenariosunu ekledi ve aynı zamanda kılıcını yanlışlıkla yere atmasa rahat uhc win alır diye düşünüyorum.
FurkanAllen;
Toprak sayesinde tanıştık Toptak çok iyi biri neyse Furkan aga senden kötü uhc oynayan herkez win aldı hadi son 1 ayda win
Posted on 11 May 2018 - 02:57 PM
:') kavgalı olmamızın benim için artık bir önemi yok kaç ay geçti üzerinden kin tutan birisi değilim görüşürüz bu arada herkez değil herkes :P