Last edited on 11 May 2018 - 02:52 PM by FurkanAllen
Badlion Kapandıktan Sonra Ne Yapmayı Düşünüyorsunuz?Benim Düşüncem eu ultra çıkmaz ise 1.7 oynamam. na ultra çıktığı zamanlar arena pvpde 150 ping ile oynuyorduk doğrusu bizim tayfa ile eğlencesine 1.8 takılırız veya ümidinizi kesmeyin belki hiç tanımadığımız bir server çok fazla yenilikler getirip oyuncu çekebilir badlionun oyuncu çekememesinin sebebi kessinlikle 1.7 oyuncularının azalmasıdır badlion gibi muhteşem bir server yılda bir kez gelir ve her güzel olan şeyin bir sonu vardır doğru bir karar aldılar iyiki badlionda 2.5 yıldır oynamışım bu server bana çok şey kattı arkadaş ortamı tanınmamı 1.5k aboneye ulaşmamı ve dahasını kattı badlion ve mcsg gibi güzel 2 server tanıdım bu bana yeter Bunca Yaptığın Şey İçin Teşekkürler Badlion Teşekkürler ArchyBot Ve MasterGberry. Gerçekten Aşırı Mutsuzum inanmak istemiyorum Badlion Gibi Harika Bir Serverın Kapanacağına Peki Bundan Sonra Ne Yapmayı Düşünüyorsunuz?
ŞİMDİ BU SERVER'DA TANIŞTIĞIM BANA MÜKEMMEL ARKADAŞLIK,DOSTLUK,KARDEŞLİK'LERİ YAZICAM.
NİKEFORK1RRO: Polat Agam <3 bana çok iyi bir arkadaşlık yaptı ne zaman nerde olursa olsun polata birşey diyen olduğu zaman her zaman polatı savundum o da aynı şekil beni savundu seni seviyorum lütfen benimle evlen <3
xARDAAYDN: Yeni Tanışmamıza Rağmen Kanımın Çok Isındığı İçinde Hiç Bir Kötülük Olmayan Çok Çok İyi Birisi Seni de Çok Seviyorum <33
MERRYZZ: CANIMIN İÇİ <3 HİÇ BİR KÖTÜLÜĞÜNÜ GÖRMEDİM ÇOK İYİ KALPLİ BİRİSİ.
KORELPVP: ÇOK EĞLENCELİ ÇOK NEŞE DOLU ÇOK İYİ KALPİ ARKADAŞLARINI ÖNEMSEYEN BİRİSİ KORELİM<333
MUSTAFAALLEN: MUSTAFA ÇOK İYİ KALPLİ BİRİSİ HERKES BENİ KÖTÜLESE BANA ÇAMUR ATSA BENİ SAVUNDU ASLA YANIMDAN AYRILMADI HEP ARKAMDA DURDU İYİKİ SENİNLE TANIŞMIŞIM BE MUSTAFAM <3
DAHA ÇOK FAZLA KİŞİ VAR AMA DEDİĞİM GİBİ BENİ EN ÇOK SEVİP SAYAN ARKAMDA DURAN İNSANLAR BUNLARDI BANA YAPTIĞINIZ MÜKEMMEL ARKADAŞLIK,DOSTLUK,KARDEŞLİK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Posted on 11 May 2018 - 02:57 PM
Ah be :( Badlion gibi server nereden bulacağız ?Serverin kapanışı bir çok pvpcin mc yi bırakması gibi.Buda Has mc kitlesini maalesef sarsıcak :( 6 satılıkPosted on 11 May 2018 - 03:25 PM
Hayatta pek çok server de oynadım yaklaşık 6 yıldır mc oynuyorum badlion a sezon 10dan beridir oynuyorum farklı hesaplar felan olsun bu xArdaAydn hesapta en iyi pvp gelişimi oldu badlion a tessekur ederim ve kuzenime bu arada Furkana çok daha önceden tanışıyoruz sadece fazla dcde felan konuşuyordukPosted on 11 May 2018 - 03:58 PM
Hiçbirşey MCSG'nin kapanması kadar koymadı.Koymuyacak da çünkü o serverda ki anılarım daha fazla , açıkçası BLnin kapanmasına çok fazla üzülmeyeceğim.Posted on 11 May 2018 - 06:37 PM
Abi Hala İnanamıyorum Badlionun KapanacağınaPosted on 12 May 2018 - 01:30 AM
MCSG Kapandığında çok üzülmüştüm, ama oyuna bağımlı oluyorsunuz bırakamıyorsunuz arkadaşlar. PUBG , CSGO , Rocket League , Fortnite , Black Ops 3 daha bir çok oyunum var ama minecraftı bırakamıyorsunuz. Büyük ihtimalle Badlion kapandıktan sonra da zaten 10 Haziran'da kapanacak, benim seneye üniversite sınavım var lise 4'e geçeceğim o yüzden bana çok koymaz zaten yazın az gireceğim. Ama girersem de Clan Wars atarım veya arkadaşlarımla farklı sunucularda eğlenirim.Posted on 12 May 2018 - 03:31 AM
aga senle de kavgaliydik hakkini helal etPosted on 12 May 2018 - 06:23 AM
Descript_ wrote
helal olsun. kin tutan birisi değilim zaten 1 yıl önce olan olaylar boşver
Posted on 12 May 2018 - 06:34 AM
Aglamayı bırak gel tara 1sey bulamazsan yhayatını alırım zelix gelde gör bakbalım 7 pot u yarram daha gecen gün temple da 13pot yedinPosted on 12 May 2018 - 06:39 AM
Azıcık bi Gururun varsa dcde yazarsın ws atmak istediğin saati [hafta sonu olmaz ama]Posted on 12 May 2018 - 08:50 AM
Düşünsenize MasterGberry Açıklama Yapıyormuş Bu Sadece Bir Şakaydı Felan DiyePosted on 12 May 2018 - 08:52 AM
Ve MasterGBerry'nin O Postu 2 Günde 20k Görüntülenme Aldı Fakat Badlion 500-800 Arası Oyuncu Çekiyor..