Store
Subscribe
BADLİON KAPANACAK
Sayın Badlion Halkı Bir Üzücü Hikayenin Sonuna Geldik. Bana Pvpyi Öğreten Kişilere Çok Teşekkür Ederim.Badlion Haziranın 10unda kapanıyor ve bu ok üzücü şimdi diyceklerki banane amq badlion kapanırsa kapansın burda arena pvp yi kasanlar örnek ChessBoy_99,YusufunAmcigi,Alpistrafe,trickystrafegod,Myqs, Bunlar [TR]Build Uhcde Gelişmiş Oyuncular Emek verdiler ve bu elolara çıktılar SGDE NicoPro Ve TIRTH 3000 eloya çıktılar. Lion+Sınırsız Alanlar Burdan Herkese G.O Ve Uhc Meetup Kasanlar Hepinize Geçmiş Olsun.Ve

BADLİON STAFFLARI BADLİON SERVERİNİN AÇILMA OLASILIĞI VARMI?
@qPotatoo
@seniormods
 0
PM Link
Saçma bir post kapanıcak dediyseler kapanır zaten server çöktü tekrar açılmayacağını kendin de biliyorsundur + rank kasanlara zaten her sezon sonu rankları sıfırlandığı için pek sıkıntı olmaz lion+ sınırsız alanların çoğu uzun zaman kullanmıştır bence yakında alanların parası da iade edilir.
 0
PM Link
JHAWDPKAJWĞDOAWODJAWĞÜDPOAÜ
 0
PM Link
Teşekküler Yorumun İçin Ben Yeni Aldım Lion+yı [Aralık 29 2017de almışım
 0
PM Link
Aynen kardeşim Yusufunamcigi alpistrafe bunlar çok değerli oyuncular özellikle Yusufunamcigi bizi yeteneğiyle temsil ediyor hakkıyla nerelere geldi helal olsun
 0
PM Link
Jxnsjdjcdud bu gün bana 2307 oldum kudur amk evladi yazmisti Yusufunamcigi
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Ben sadece Yusufunamcigi 2300 elo diye yazdım ok bana kizmayin Xd
 0
PM Link

HardHurt wrote

Aynen kardeşim Yusufunamcigi alpistrafe bunlar çok değerli oyuncular özellikle Yusufunamcigi bizi yeteneğiyle temsil ediyor hakkıyla nerelere geldi helal olsun

A:SDFASDFASDFSADF
 0
PM Link
yusufunamcigi besttr
 0
PM Link
bune olm
 0
PM Link