Store
Subscribe
Badlion Maceraları Sona Eriyor...
Merhaba
Uzun zamandır Badlion'da oynuyorum. Birçok arkaşlıklar edindim. İlk olarak UHC videoları izleyerek görmüştüm. Türkler MCSG de oynarken ben bu servera giriyordum. O zamanlar 30 fps ile 2200 eloya çıkmıştım başka bir hesapla çok sevinmiştim. Bu belki Badlion'da ilk başarımdı. Daha sonra birçok Türk burda oynamaya başladı. Dostluklar edindim. Eskiden to3 to4 e tek başıma girerdim sonra arkadaşlarımla birlikte girmeye başladım. Umut ile uhc girerdik 1-2 kill en fazla öldürür ölürdük. Sonradan cidden iyi oynamaya başladık uhcde yeri geldi arkadaşlarım hile açtı yeri geldi x-ray açtı. Ama size şunu söylüyorum şuana kadar Badlion'da zyin's hud dan başka hiçbir hile kullanmadım. Ne x-ray banım var ne de kill aura banım var(Bana hile demekten vazgeçin). İlk win aldığım zaman cidden heyecanlanmıştım Veysel ile birlikte almıştık. Daha sonra cross win olsun vs vs aldım. Güzel günlerdi. Belki bu server kapanır başka server açılır. Daha devam eder miyim bilmiyorum. O yüzden buraya tanıdığım oyuncular hakkında düşüncelerimi paylaşacağım(Aklıma geldiği kadar). Belki görürler belki göremezler. Çünkü daha nerede buluşuruz onlarla bilemiyorum.

-iHasanTR-
Cidden seninle tanıştığımızdan beri uhc beraber giriyoruz ve cidden zevkli oluyordu. Habire banlanmasan güzel olacak ama işte yapacak bir şey yok.

-iLoveStrafe(Ahmet)-
Adam gibi adamsın sen. Hep yanımda oldun bazen sana haksız ettim. Ama sen beni affettin. Çok iyi oynuyorsun. Sanalda tanıdığım iyi insanlardan birisisin.

-HasanAllen-
Mizahtan anlayan birisin. Yeri geldiğinde ciddi, yeri geldiğinde komik olmayı biliyorsun. Diyecek başka bir şey yok adamsın.

-OmerBey-
Bana göre çok iyi bir oyuncusun. Her türlü minigamesten anlayan nadir insanlardansın.

-xSycho-
Aynı şehirde oturduğmuzu öğrendiğimden beri baya iyi arkdaşlığımız oldu. Eskiden takım arkadaşlarımı banlattığın aklıma gelince sana sinir oluyorum. Şaka şaka pingin kötü olmasına rağmen gayet iyi oynuyorsun.

-AhmetSR-
Afrikalı mı desem Amerikan mı desem bilemedim ama tanışmamız hiç iyi olmamıştı hatırlarsan :D Daha sonradan teamspeakta konuşunca kanım kaynadı sana ve iyi bir arkadaşlık sürdürdük.

-SercanRS-
Sanalda tanıdığım iyi arkadaşlardan birisin. Banlandığım zaman bana düşünmeden hesabını vermiştin. Hep vs atarken hilekarlık peşindeydin fakat benden ten yerdin velet ağla.

-Serback(Builty)-
O kadar çok isim değiştirdin ki hangisini yazacağımı şaşırdım :D İlk takım olduğum Türk sendin senle uhcde adam görünce elimiz titriyordu :D Cw atmaya senle başlamıştım baya küfür ediyorlardı ama eğlenceliydi cw.

-DreamCrow-
Sana adamsın diyeceğim fakat kabul etmeyeceksin. Küfür ediyorsun ama iyi kalpli bir insansın kavgalı olduğun birisini görmedim açıkçası :D

-vHussain-
Ömerlerin dcde tanıştık sert erkek. Azerbaycan'da olduğun için pingin kötü ama gayet güzel olta kullanıyorsun.

-MamiUHC-
Hoşsun, iyisin ama biraz da puştsun. Olsun seviyorum yine de seni. Beni en çok kızdıran sensin ama hep affediyorum iyi birisisin bana kalırsa.

-IboR3IZ-
Reiz seviliyorsun. Bana kalırsa pvpn o kadar iyi değil belki fps'den kaynaklıdır ama kim kıskanırsa kıskansın uhcde gayet iyisin umarım en kısa sürede win alırsın. R3IZ <3

-ChessBoy_99-
Pingin çok olmasına rağmen iki kez Masters olmayı başardın. Bazen seni tilt etmiş olabilirim :D Seninle vs atmak eğlenceli.

-wcqd-
Eskiden hile kullanıyor muydun bilmiyorum fakat şuan kullandığını düşünmüyorum. Gayet iyi oynuyorsun ve videolarını çok beğeniyorum.

-Hollandali-
Baya yardımın dokundu herkese. İyi bir staff dın ama talihsizlikler oldu. Yeri geldi uhc girdik yeri geldi uhcde öldük. Eskilerden beri arkadaşımsın ve seviyorum adamsın.

-NikeForK(123456789)rro-
Çok komik rage atıyorsun.Senin pvpni çok beğeniyorum. Güzel rod kullanıyorsun. Daha fazla eloyu hak ediyorsun. Arkadaşıma küsüp dc den gittin. Benimle de küs müsün bilmiyorum. Seni de uzun süredir tanıyorum iyi birisin.

-Kolaydim-
İlk başta dc de küfür ediyordun o yüzden pek sevmemiştim fakat zamanla kanım ısındı. İyi birisisin ve iyi de oynuyorsun.

-Gurvann-
Ya özenti benim ismimden özenmişsin hemen yapmışsın. Şaka bir yana daha adam akıllı konuşamasak da iyi birisi olduğun her halinden belli. Bu oyunu iyi de oynuyorsun. Bana hep "Gurvann mısın?" diye soruyorlar. Badlion kapandığına göre artık soramayacaklar :D

-Descript-
Gördüğüm iyi oyunculardan birisisin. Konuşmuşluğumuz yok. 1-2 kez fight atma fırsatı bulduk ve bu elodan daha fazlasını hak ediyorsun.

-Myqs-
S-15 te bana hile dediğin için seni pek sevmemiştim. Daha sonradan discordda ve ts de konuşunca iyi birisi olduğunu anladım. 2300 elo olmuşsun bence hak ediyorsunda. Tek sevmediğim özelliğin başkalarının hesaplarını boostlaman. Yoksa iyi birisin.

-Sirinleyelim-
Nodebuffta karşıma gelmiştin ve senin hile olduğunu düşünmüştüm :D Banlanmadığına göre yanılmışım. Cw de felan gördüm. Sanırım takım fightin iyi değil ama Builduhc de Masters olabilecek birisin.

-MadeInVape-
Başkalarına karşı nasılsın bilmem ama bana karşı saygılıydın. Bir kaç kez olay yaşadık ama olacak böyle şeyler. Bilecik'te beni gördüğünü söylüyorsun ama hiç yanıma gelmiyorsun, üzüyorsun beni :D

-shadowbtw-
Discord da konuşmuşluğumuz yok ama komik birisin ve iyi niyetlisin. Adamsın <3

-Besturk-
Habire isim değiştiriyorsun, ve uhctr discordunda hep aynı şeyleri yazıyorsun robot olduğunu düşünüyorum :D Hatırladığım kadarıyla rankedda karşıma gelmiştin arada sırada çok tryhard yapıyorum ve sana da denk gelmişti ama sen bana küfür etmemiştin, sabırlıymışsın :D

-KelleKopartan-
Çok eski zamandan beridir tanışıyoruz. İyi oynuyorsun aimin çok iyi. Osu yu gayet iyi oynuyorsun. Ama benim sana verdiğim hesabı banlattın. Bu yüzden sana bir daha hesap vermem. İyi birisin. Adamsın.

-DivineXallen-
Aynı şehirde oturuyoruz. Artist ama yapacak bir şey yok. Severim kendisini.

-MadeInTurkey-
Yeri geldiğinde tartıştık. O bana hile dedi ben ona hile dedim. İyi birisi ve iyi bir oyuncu.

———————-
Evet tanıdığım, daha önceden konuşmuşluğumuz olan kişiler hakkındaki düşüncelerimi yazdım. Aklıma gelmeyen bir çok isim vardır eminim. Onlar da yazsın bu yazının altına onlar hakkında da düşüncelerimi belirteyim. Bunu yazma amacım belki de bir daha karşılaşamayız. Çünkü şu sıralar discord, teamspeak vs pek aktif değilim. Bir yandan iyi oldu aslında kapanması. Kötülük yaptığım birisi varsa hakkını helal etsin. Benim herkese hakkım helal.

3
PM Link
Badlion ile birlikte minecraft maceraları da bitiyor bence
 1
PM Link

Kolaydim wrote

Badlion ile birlikte minecraft maceraları da bitiyor bence

Haklısın
 1
PM Link
adaşın yok editle bakiyim hemen
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
düşünce yazar mısın?
 0
PM Link
benim hakkımda düşüncelerinede yazarmisn bana biraz sinirlisin diye biliyorum merak ettim
 0
PM Link
Ben yokum hehe
2dk sonra

Myqs- New randy velet
 0
PM Link
hadi bakayımmmmmmmmmm
 0
PM Link
GurhanR3IZZZZ <3333
 0
PM Link
Ekledim sizleri de.
 0
PM Link
Zaman cabuk geçiyor - builty
 0
PM Link
simdi oldu iste eyvallah :D sende gordugum en iyi niyetli temiz iyi turk oyuncularindan birisin
 0
PM Link
beni unutmuş pff
 0
PM Link
Eyw aga bencede videolarım çok güzel şaka bi yana eskiden hile kullanıyordum bunu zaten söylüyorum ama son yaklaşık 7-8 aydır hiç bir hile kullanmıyorum jdv11 yedin diceksin fakat onuda eskiden kullandığım için yediğimi söyledim ve zaten bu wcqd hesabımı jdden 2 gün önce aldım ve bu hesabım ban yemedi :D. bende senin hakkında iyi bir uhcci olduğunu düşünüyorum ultrada artık winlerini alırsın inşAllah :d mc bitmedi bence yeni başlıyor. :)
 0
PM Link
Aga bee ne guzel lan arkadaslarinla aran cok iyi ve de sevilen birisin ben seninle bizzat pek konusmadim ama pvpinin gayet iyi oldugunu dusunuyorum senle bi kac defa fight attim ve cidden istesen cok iyi sweat olabiliyorsun fightta amk :D
 0
PM Link
'
 0
PM Link

FitnessGram ™ Pacer Testi, ilerledikçe gittikçe zorlaşan çok kademeli bir aerobik kapasite testidir. 20 metrelik kalp pili testi 30 saniyede başlayacaktır. Başlangıçta sıraya girin. Koşu hızı yavaş başlar, ancak bu sinyali duyduktan sonra her dakika daha hızlı olur. [bip] Bu sesi her duyduğunuzda tek bir tur tamamlanmalıdır. [ding] Düz bir çizgide koşmayı ve olabildiğince uzun koşmayı unutmayın. Sesten önce bir turu tamamlayamazsan, testin bitti. Test, kelime başlangıcında başlayacaktır. İşaretine hazır ol, başla.
 0
PM Link
başkalarini boostlaman demişsinde para kaynağim amk xd
 0
PM Link
Kardeşim dün sana sövdüğüm için kusura bakma sende
 0
PM Link