Subscribe
Bir Gün Aşklar Biter Hatıralar Kalır
Posted on 12 May 2018 - 04:06 PM
Herşeyden önce Badlion kapandığı için mutsuz falan değilim sadece oynadığımız oyundan bir parça eksiliyor ama bunu deri olarak düşünebiliriz o deri elbet yenilenecektir ama şimdi ama 5 yıl sonra.Bundan 3.5 yıl önce oyuna direk olarak pvp ile başladığımda(bazılarının tabiri ile randy olabilirim) ilk başlarda uniocraft sonra mcsg de oynamaya başladım ve mcsg başladıktan yaklaşık 2-3 ay sonra badliondan haberdar olup daha çok badliona girmeye başladım ve artık oyunun normal halinde badlion varmış gibi hissediyordum fakat bu zamanla oyundaki hileler,kanserler gördükçe yavaş yavaş hem oyuna olan zevkim hemde badlion'a olan ilgim azaldı ve son 1 yıldır aşırı derecede pvp kitlesinde gerileme var ve insanlar artık kazanma hırsından dolayı türlü yollara daha çok başvuruyor telefonun netten bağlanan mı dersin hile açan mı dersin bow spam yapan mı dersin istediğini de ama artık bunların bile hiçbir önemi kalmadı çünkü elimizde artık yeni dostlar edindiğimiz belki psikolojik olarak gerçek hayatımızı etkileyen veya
uhc için okul bıraktıran bir server kalmadı.Kim bilir belki farklı güzel serverlar açılır ama benim için pvp nin son kalesi de yıkıldı nasıl onarılır bilmem ayriyetten yazımın sonuna gelirken şunu da belirtmek isterim ki bu server da çok insanın kalbini kırdım benim kalbimi kıranlarda var hepsinden özür diliyorum kimin kalbini kırdıysam derler ya insan birşeyi kaybettikten sonra değerini anlar benimkisi de o hesap…Üzerinde hakkım olan varsa helal olsun hakkınızı helal edin..Hayatınızda Başarılar….
Posted on 23 May 2018 - 08:07 PM
Descript_ wrote
strafelere karsi bir onyargim var
Bu çocugu +1 leyin