Store
Subscribe
Badlionda geçen 3 yıl (no life xd)
Ben pek forumu kullanmam, post da atmam ama madem badlion kapanıyor bu süreçte tanıştığım insanlarla, sevinçlerimi bu postta paylaşmak istedim, belki ilerde bakıp bakıp gülerim xd

Hikayenin en başına gidelim bu hesaptan öncesine, kingfriday11 adlı bir hesabım vardı klasik skinli 2015te minecraftta başladığım ilk hesabımdı mcsgye falan giriyodum sonra badlionu görünce girmiştim e tabi iyi oyuncularla karşılaşınca g300s makrosu ile kazanılan bir gcheat getirmişti o hesap bana xD
MehmetFG: Sanırım gerçek anlamda ilk arkadaşım sanaldaki Mehmetti. Deli gibi gameturk oynadığımız 2015 yılı. Güzel zamanlar geçirdik hilelerle kapıştık sövdük güldük eğlendik. Seni seviyorum kanka xD
Saidwi: Badlionda steve skinli hesaplarla kalınan bir dm, sanaldaki ikinci arkadaşım diyebileceğim kişi. O dm'de "türk müsün" muhabbetiyle verilen skype hesapları ve ardından birlikte geçirilen güzel zamanlar, kavgalar, anılar. MCSG'de saidflare hesabı egonsarhd hesabıyla geçirilen vakitler vardı. Bababanaoyunal.com diye bir site kurma planlarımız vardı çöpe düşen :D Bir süre için küstük ama hikayenin orasına biraz sonra gelicem. Keşke küsmeseydik ama oldu işte bir kez.
HansEmrhn: Hiç sevmem bunu salağın tekidir. Şaka yapıyorum tabii ki xD. Namıdeğer SincapEmirhan, bir gün venix uhc'de to2 girmiştik cross team olmuştuk sonra skype falan derken bu da bizle takılmaya başladı. O zamanlar da kötü oynardı hala kötü oynardı bi öğretemedik amk xD.
Dahteus: Namıdeğer xENesterio'dur kendisi. Emirhan'ın arkadaşı olmakla beraber ilk youtube videomu attığımda yanımda olan kişidir kendisi.Çok sır paylaştık çok küstük çok barıştık ama hep birbirimize destek olmuşuzdur. Hee bi de fen lisesinde okuyor reis.

Bu ortam kurulunca hainlikler arayıp hile aramaya çalışan ben ve said devreye girdik. Said daha çok gcheat banlattıran modlu hileler bulmuştu sonra ben çıkıp demiştim ki "LAN BEYLER PROUDTOBEAZERI'NIN KULLANDIĞI HİLEYİ BULDUM KURIUM!!" Sonra hileciliğe başladık ban yenilen tüm hesaplar hileyle diamond5 olup rezil olan said, kavgalı olduğumuz centaur klanı derken baya mallıklarla beraber eğleniyorduk be. 6cps nowtap hardhurta geleceğiz sabredin :D

O sırada tanıdığımız kavgalı olduklarımızdan başlayalım isterseniz Direk CENTAUR diyebilirim :D
Gurvan: Şu ortamda tanıdığım en olgun ve en mantıklı düşünen insan olabilir. Çok vakit geçirmedik ama cidden çok sevdiğim birisi ve hayatımda kimseye paylaşmadığım özelimi bile paylaştığım birisi, gerçekten çok güvenilir melek gibi bir insan. Kızlar üzmeyin lan bu adamı! :D
Descript: Piçin tekidir ama severim kendisini iyi bir insan, iyi bir arkadaş, birlikte troll konuşulabilecek birisi kendisi. Trnin en iyi cw'cisi ve sg'cisi olduğunu idda eder kendisini kesebilene para bile veriyor.
HardHurt: Namıdeğer 6cps onur. Sınırsız sayıda mmr yapmasına rağmen kendi başına da 2300 elo olabilen birisi bu sezon. Gerçekten iyi kalpli iyi bir arkadaş ama serviste bi kıza yapmadığı kalmamış ayıp amk :D
Eness: Tanımadığım zamanlar hiç sevmezdim bunu ama tanıyınca farkettim iyi bir insanmış ve yine arkadaş olunabilecek birisi. Seni üzen kızın amk kanka salla sana kız mı yok.
Dogummr: O zamanlar çok tanımıyodum hala da çok tanımıyorum ama yakışıklı alpha lakabını alabilecek bir kardeşimiz. İyi bir arkadaş.
Opsion: Slidy klanında birlikte oynadığımız frkdny pvp'dir kendisi. Ağır potçudur arada sert vurur ama yumuşak kalb.. şaka şaka piçin tekidir kendisi.
Monogod: Agaa pvplounge'daki kayışlar desem yeter herhalde. Slidy'de kaymadığımız kişiye kalmamıştı.
VanqerTR: Bir ara kavga etmiştik ama dostuhc'deki arkadaşlık güzeldi, zaten ultra zamanlarında da aramızda sorun yoktu konuşuyoduk falan, tüm konyayı trolleyen veysel reistir kendisi.
xOkami, Nyuga, BerkeBetterPlays: 1 cümle 3 adam, bunları aynı cümlede alıcam çünkü her şeyleri aynı amk yapışık 3lü gibiler :D Skood'la kavga edip bizim slidy klanımıza katılmışlardır, has potpvp kitlesindendirler ve renderın godları olduklarını da söyleyebilirim. Çok kafa insanlar gerçekten.
Skood: Hayatında her zaman hile kullandığını düşündüğüm çok kısa süre konuştuğum birisidir, zaten genelde düşmandık birbirimize ama yine de kavgalı olmaya gerek yok egosu olmasa iyi çocuk.
Samettly: Neden bilmiyorum ama kendisini küçük kardeşim gibi hissediyorum bazen :D Hep sevmişimdir sameti iyi çocuk hep olabildiğimce destek olmaya çalıştım kendisine ama hala çok kötü oynuyon be knk :D
Namikpvp: Kendisi azeridir ve gurvanın komşusudur. Regedit ile diaV olduğunu idda eder ama kayışçıdır biraz.
SilenceUHC: Bu da 6 cps Alidir. Mc ortamından tanıdığım ilk reel olduğum kişidir kendisi. Çok iyi kalpli birisidir gerçekten hiçbir şeyde kötülük aramaz insanlarla kavga etmeyi sevmez abi gibi de ingilizcesi vardır. İyi arkadaşımdır.
Fheayz: Bu tam bir ibnedir. Çok kafa çocuktur ama son zamanlarda biraz mallaşmıştır nedeni bilinmez. Ama iyi arkadaşım olarak kaldı hep hatta bi ara hesabımı alıp pvplounge falan girmişti oynamaya ulan çocuk ban yerim diye optifine ile giriyordu :D
NikeForKırro: Rakam fetişi olan bir arkadaştır. Nickinde tüm rakamları kullanmıştır. Yaşına rağmen oyunlarda yeteneklidir ve iyi bir arkadaştır kendisi.
Chezery: Autoclickercı onurrr :D. Sadece sağ click sesi gelirdi ama iyi kayardı millete zamanında sonra bırakmıştı zaten :D. Aynı ilçede oturuyoruz inşallah onur reisle de reel olucaz yakında :D.
nqss: Zamanında potpvp'de tr1'di ama çok şerefsizdir. Kanka bişey satıcaktık ya hatırlıyo musun :DD
rvnq: Çok iyi kalpli bir insan kendisi. Pek kavga etmedik çünkü çok anlayışlı bir insan, uzun süredir minecraft oynamıyor ama kalbimizdesin reis.
HasanAllen: MALLENCI REİSİM BEEE. HALA UHC WİNİ YOK :DDD Ama çok iyi bir arkadaştır kendisi sır saklamayı bilir. Tiribüncü reis beee.

İşte sonra ne olduysa biz saidle küstük, monogod descript falan da bizi biraz biraz tslerine çağırınca biz orda kalıcı olduk baktık bedava nitrado server. Sonra slidy fikrini sundu monogod bize, biz de katıldık cw atmaya başladık potpvp atmaya falan başladık. Akşamları kavga ettik party fight attık birsürü şey yaptık çok eğlenceli bir yaz geçirdik başarılarla mutluluklar üzüntülerle. Ama hepsine gerçekten teşekkür ederim güzel zamanlardı. Son bir yılı yazmıyorum çünkü gerek yok bence, aynı arkadaşlıklarla devam ediyoruz konuşmaya takılmaya. Aklıma gelenler oldukça eklicem isimlerini ek notlar olarak. İyi geceler lan hayatsızlar! :D

0
PM Link
Samete kötü oynuyor ama yazdığın kişilerin çoğunu fps i iyi olsa alır ve cidden çok güzel günlerdi.
senin yazdığın günlerden daha güzel günler olmuştu Bloodies.
BloodyR3kt DeliriousDenizci egonsarhi Saidflare :D
Sonra herkez değişti
LAHMACUN > diğerleri
 1
PM Link
vaaayy :)
 0
PM Link
bak gameturk dedin kalbimden vurdun ilk başta ama gittikçe yıkılmış bir post gördüm keşke venixe girmeseydim … saka lan gobegini yalayim <3 kıskanıyorsun sikillerimi hooooy
 1
PM Link
vaaayy :)
 0
PM Link
ben nerdeyim
 0
PM Link
Samettly: Neden bilmiyorum ama kendisini küçük kardeşim gibi hissediyorum bazen :D Hep sevmişimdir sameti iyi çocuk hep olabildiğimce destek olmaya çalıştım kendisine ama hala çok kötü oynuyon be knk :D

yarram gel sende o fpsde oyna 1.cisi her nekadar kötü olsamda gurvanda badlionla 1 2 kerede olsa almışlığım var
kötü oynamak kaderde var heralde .d
hansEmrhn ve ahmet aga pack ve 15 temmuz said ve master yaşarcan :D doğukanhi ve vanqer reyiz vakaları dostuhc şirinbabo 50 60 fps arası video çekiyor hasan karahan saidi ifşalamaya çalışmıştı ama iyidir .d
bu arada ensar sağol desteğin için güzel ortamdı .d hala konuşruuz tabi badlionun kapanması dostluğun bitmesi anlamına gelmez
güzel post knk ahmet oç tam kafa dengidir anlayışlıdır yiğitde öyle ama o biraz ruh hastasıdır 2side mc yi bıraktı
doğukanla ilk tanıştığım zaman yaptığım klişe boktan espiriler said piçinin herkesi banlaması vs vs.

GÜZEL GÜNLERDİ.
 2
PM Link
@RogerWaters harbi bloodies zstrafox mehmetfg zetblack egzozcabbar rg reddit ekibi efsoydu .d
 0
PM Link
Teşekkürler.Bu arada Samet cidden çok salakça tavırların vardı
 0
PM Link
@MoonMiChan ilk başta ısınalım birbirimize alışalım diye yapıyordum sonradan da yapma felan demediniz en son uyardığınızda banladınız zaten o zamanlardada yapmıyorudm sadece banlamak için yer arıyordunuz
 0
PM Link
Aynen
 0
PM Link
Güzel bir şekilde anlatmışsın kanka eline sağlık bende seni seviyorum <3
 1
PM Link