Store
Subscribe
Hayirli Olsun
Evet Bu Sezon 2200+ olamayanlarin bütün gün 2200 elo kasmaya çalışıp (veya üstü) video atip ilerde S16 dada Süper mişim diyeceklerin son 1 ayi h.o hizli kasin gençler
 0
PM Link
Millete Diss Atıyımda Aramı Bozayım Hater Kazanıyım Moruq. kimlere salladığını biliyorum Badlion Arena PvP'de 54 Level İle Global 3.sün ve
burda insanlara bütün gün 2200 elo kasmaya çalışanlar diyip dalga geçiyorsun Utanıyorum Senin Yerine Gerçekten…
 0
PM Link
olum sen bana randy diyip 1900 e zar zor çıkabilen sonra düşen ve damlaya damlaya göl olur diyip ban yedikten sonra fair 2200 kasişima bal diyen orospu evladi değil misn ya valla tr deki bütün insanlarla istesem adam gibi konuşurum dogukan_hi dışında ama senle harbi konuşulmaz döl israfinin tekisin
 0
PM Link
kesin banadir haaa ama ben kapanacagi aciklanmadan once oldum :D
 0
PM Link

Descript_ wrote

kesin banadir haaa ama ben kapanacagi aciklanmadan once oldum :D

yok pnp sana değil sen badlion kapanacağini duymadan önce dedin
 0
PM Link

Myqs wrote

Descript_ wrote...

yok pnp sana değil sen badlion kapanacağini duymadan önce dedin

iyi o zaman aga
 0
PM Link

Myqs wrote

Evet Bu Sezon 2200+ olamayanlarin bütün gün 2200 elo kasmaya çalışıp (veya üstü) video atip ilerde S16 dada Süper mişim diyeceklerin son 1 ayi h.o hizli kasin gençler

bu diss banada geldi gibi ama ben 2285 ten aaşğı drain yediğim için tekrar uğraştım. yorum senin idk
 0
PM Link
şu oyunda hala eloyu önemseyip kavgasını çıkaran varmı ya .d boşver olmuş işte helal de geç :DD
 0
PM Link
Bos verin eloyu baska sw de kasin zaten kapancak
 0
PM Link
2200 veya daha yüksek olunca ne oluyor ne fark ediyor aq
 0
PM Link