Store
Subscribe
KelleKopartan-Tanıştığım İnsanlar Hakkında Düşüncelerim
Ben comeback atmaya kalkıştım badlionda kapanmaya.Ama geldim artık istemeyenlere sabır isteyenlerede hoşbulduk diyorum.Bu tarihe kadar (MCSG,Badlion,Ultra vb.) serverlerde çok iyi niyetli gözüken ama şerefsizin teki olan insanlarlada tanıştım içi hoş güzel insanlarlada tanımayıp sevdiklerimde oldu tabi ama şimdi en çok sevdiklerimden bahsedicem.

OmerBey:Kendisi sayesinde bir kaç ay moralim hiç dinmedi, hep güldüm adamsın Ömer kardeşim kendisinin baya bi uhc wini var he bu arada bu adamı çekemeyenler yok 2312523562 banı var diyenler boş yapmayın <3

xSiriousLazy(GoodTeaming):Kendisi benim ilk sanal arkadaşlarımdan biridir ve adamın dibidir yaklaşık 3 yıldır arkadaşız<3

xOkami:Talhada Ahmet gibi benim ilk arkadaşlarımdandır zaten ikisiyle aynı anda tanıştık çok iyi insanlardır talhanın yeride başkadır.

xSycho:Kaşar Halis dfjıhndfjhnjdfh bi zamanlar en çok güldüğümüz esprilerden biriydi Halisde çok kral adamdır tanıştığımdan beri küsmediğim insanlardan birisin çok seviyorum seni kardeşim <3

Builty:Kendisi CW kinglerinden biridir çok iyi bi adamdır kendisiyle muhabbet inanılmaz zevklidir.<3

Gurhann:Kendisini severim bu aralar pek konuşmasakta bi zamanlar çok yakın arkadaşımdı halada öle ama konuşma şansımız olmuyor uhc kinglerdendir Gürhan reizde

DikoHD:Yavşaklıklar yapsada seviyorum bu ibneyi muhabbeti çok güzeldir daşaklıdır <3

AhmetSR:Afrikalı oç dsgndsjhn şu an Amerikada ama biz onu Afrikada sevdik. :) Ahmet sanalda tanıdığım en samimi insanlardan biridir <3

xChuty:Emir sinslede uzun zamandır konuşmuyoruz çok özledim kendisini en yakın zamanda gelmesi dileğiyle bi zamanların en can dostu <3

CHTurtle benim hatırladığım, real ismi Hasan Karahan:Adamdır yaw adamdır adam ilk uhcye başladığım zamanlar çok to2 girerdik daha o zamanlar season 4 mü 3 mü neydi herkes iron set seks oluyodu 0,0 bununda esprileri güzeldir komik çocuktur <3

Sroxyn:Ahmet reizde biz siriouslazyle baydoktorun tsye ilk geldiğimizde bize güzellik yapmıştı sesi çok seksidir kraldır

Vanqer:Veysel reiz son aylarda hiç konuşmadık ama dostuhcyi asla unutmam o ortam başka nerde vardı bee kendisi şu anda fortnite oynuyo die biliyorum kesin mcdeki gibi hayvanca oynuyodur :) Veyselide çok severim

PraCritz(Toksijen):Berke reiz sen varya adamın dibisin ya çok daşaklı çocuktur hiçbirşeye alınmaz herşeye güler milletide güldürür adamsın adam

BayDoctor:Abi bi community yüzünden çok kızmıştın eyvallah haklısında 284 gün banlamana gerek yoktu. Alperen abide kral adamdır

İbrahim Sabancı:Bu reizlede eskiden çok kavga etmiştik fake win ssleri atıyodu faceye yorum yaptığımızdada anancılık yapıyodu bizde sinirden kuduruyoduk ama sonra geldi özür diledi falan filan şu an çok yakın arkadaşım yavşak mavşak ama seviyorum <3

FurkanAllen:Geldik listenin sonuna bu çocuk bi zamanlar en yakın arkadaşımdı çok güzel zamanlar geçirmiştik çok eğlenmiştik ama ciddi bi uhcde tsde trolledim die banlamıştı o günden beri aramız iyi olmadı şu anda pek konuşmuyoruz

Arkadaşlar Bazı kişileri yazmadım çünkü onlarla oyunda tanışmadık ama bunları çok severim
Eray(Cewak)
Mert(Doktorun Tsde)
Uğurcan(Beybi)
Arda(Doktorun tsde mod)
Aziz(azizded)
Said(Fişne Suyu)
Murat(240Volt)
Berkay(Nitrojen)

0
PM Link
sen kim köpek len mq
 0
PM Link
KelleKopartan kardeşim newler bilmez
 0
PM Link
<3
 0
PM Link
http://prntscr.com/jhup6n ok
 0
PM Link
sadece random atıyorum aq veledi seni dfjhdfjhndfh
 0
PM Link
peki kellekopartan isimli yaratici abim
 0
PM Link

Myqs wrote

peki kellekopartan isimli yaratici abim

ya yeter artık her yazdığın postda kavga çıkarmak zorundamısın sen amk
 0
PM Link
Evet
 0
PM Link
Myqs hadi bugün 987139812793 tane ranked atmadın o görevini tamamla gel hadi aslanım
 0
PM Link
1 ayda 500 maç bile atmamişimdir inanmiyorsan sayabilirsin lol
 0
PM Link
Kelle nerdesin lan sen kaç aydır ;) ben mert :P
 0
PM Link

Gurhann wrote

Myqs hadi bugün 987139812793 tane ranked atmadın o görevini tamamla gel hadi aslanım

FDHKRGHLRGLHGRFLHRGHLFGHLRFGHLDGHL
 0
PM Link
Amına koduğum aydın nerde ha?
Yazıklar olsun püüü.
 0
PM Link

boomshot6 wrote

Amına koduğum aydın nerde ha?
Yazıklar olsun püüü.

Senin Gibi Oruspu Evladınıdamı Yazıcaktı Sİkik
 0