Subscribe
BADLION THANKS FOR EVERYTHING.
Last edited on 15 May 2018 - 02:40 AM by otistigim
öncelikle hepinize merhaba birkaç böyle yazı yazan insanlar gördüm benimde içimi dökmem gerekti normalde minecraft kitlesi takdir edersiniz'ki yaşı küçük ve kanser bir kitle o yüzden bazen sinir olabiliyordum oyun içinde tartışma yaşadığım herhangi bir insan varsa küfür ettiğim felan haklıyımdır ben boş yere küfür etmem :D. Herneyse yaklaşık bu oyunu ilk alpha sürümünden beri oynuyorum zamanında inanılmaz patlama yaşamıştı minecraft deliler gibi oynardık ilk 1.7.2 çıktığında artık plugin paketleri daha iyi yapılıyordu çünkü mojang izin veriyordu 1.5.2'den önceki minecraft sürümünde oynayan insanlar bilir. Efsane günlerdi o zamanlar yanımda oynayan birkaç insan vardı sırasıyla Enes,Semih,Ahmet,Onur şuan bunların hiçbiri minecraft oynamıyor ama ben devam ettim biz zaten ilk oyuna başladığımızda survival oynardık hep :D. Sonra MCSG felan derken pvp'ci olduk çıktık. Ama pişman değilim çok iyi insanlar tanıdım bunlardan biri ''Berkay'' uzun zaman önce tanışmıştık MCSG serverinin ilk zamanları o zamanlar patlama noktası olduğu zamanlar o zamanları hatırlıyorumda güzel günlerdi birsürü crackli pvp sunucusu vardı şuan varmı? Bunu sormak komik olur tabiki yok bunun sebebi PVP bitti. Minecraft kurucusu minecrafti pvp değilde Yaratıcı şeyler için kurdu ne biliyim örnek vermek gerekirse yapılar arabalar modlar değişik şeyler o aptal troll bebek video'su çeken insanların kullandığı modlar yani o tür şeyler için devam etti ve PVP'yi bitirdi ama PVP'ye iyiki başlamışım bunun sayesinde YouTuber oldum şuan 72 bin abonem var ve insanlar beni seviyor sayıyor tanıyor bu iyi birşey ve pvp bitti mi diye soranlar için? PVP badlion serveri için bitti sizler için değil PVP her zaman devam eder ama eski kitle asla olmaz oynamazlar çünkü sıkılırlar ve mağlum kanser kitle biliyorsunuz ki herneyse sadece birkaç kişiye teşekkür edip yazımı bitiriyorum buraya kadar okuduysanız çok minnettar kalırım ve sizlerede teşekkür ederim ^^.BeratUHC
Eness
Semih
Ahmet52
bu iyi insanlara teşekkürler tabiki daha birsürü insan tanıdım ama bunlar ilker hepinizi seviyorum sizlerede tekrar teşekkür ederim okuduğunuz için görüşmek üzere.
Şunuda unutmayın ''Her güzel bir şeyin sonu vardır'' :).