Subscribe
İtiraf ediyorum
Posted on 16 May 2018 - 04:14 PM
s12 de çok noobdum elo kasmayı bilmiyordum ranked unranked benim için fark etmiyordu elom 1400 lerde bişeydi xds14 de hileyle çok kişiyi drainledim ama kendi hesabımda asla hile açmadım (OyunLorduYT hesabından bahsediyorum)
gene s14de ilk defa emerald olduğumda nadir diye bir arkadaşıma kastırmıştım çünkü 2 de bir promo maçında ölüp duruyodum ama ondan 1 hafta sonra kendim emerald 5 e çıkmayı başardım sonrasındada emerald 5 benim için şuan 1700 e çıkmak kadar kolay oldu.
s14 de bi çocuğu boostladım sonra ban yedim çocuk ateistmiş khgdfasdaçs bana "eğer beni boostlarsan sana cape alıcam demişti" ve yemin etmişti ama çocuk ateistmiş dskfghöasd.as
s15de icetea123321 hesabında kurium ile 3.2 elo kastım başta gerçekten hileci olarak kasmak fikri vardı fakat sonradan eğlencesine rank kasmaya başladım ama garip olan şu ki hesap jugdement dayden sağ çıktı (şuan giremiyorum hesaba)
s15 de kendimi debuffta 10 el boostladım çünkü debuffta bok gibiyim ve oynayan hiç yok nerdeyse :d
s16 da bearkiller hesabına myqs 2000 elo kastı fakat merryzzbaba hesabına kendim 2000 elo kastım.
s15 te myqsyi baya bi boostlamıştık neredeyse ok olmayan her kiti plat olmuştu ama yarısınıda kendi kastı tabi.
s15 te 2000 eloya kendimi boostlayarak çıktım şimdi garip olan şu ki alt hesaplarda çok iyi rank kasıp çıkabiliyorum ama kendi hesabımda heyecan yapıyordum o yüzden boostladım :(
s15 de myqsnin haberi bile olmadan onu 1-2 kere drainledim hakkını helal et aga :(
Merryzz hesabı aslında tamamen benim değil ben bu hesabı 9 ay falan önce bi arkadaşımdan satın aldım (realden arkadaş) mcyi bırakmıştı bana 40 tlye hesabı sattı yeni bu hesabın s14 teki gold 5 olması benim değil :d ama s11 de gerçekten oynadım tabi o zamanlar plati hesaplarıyla giriyorduk.
Merryzz kanalında 1 adet hile ile çekilmiş bir video var ama ismini veremem :ddd
benden nefret etmeyin pls s16 da adam gibi 0 el boostlayarak ve 0 hilesiz oynadım :)
Posted on 16 May 2018 - 04:17 PM
Myqs wrote
Posted on 16 May 2018 - 04:18 PM
boostladiğin kitler archer ironsouptu aq bide iron yarisi demişsin ayipPosted on 16 May 2018 - 04:18 PM
yanliz o sen 2k ya çıkmaya uğraşırken ki disgiuse vs miz xdPosted on 16 May 2018 - 04:20 PM
Myqs wrote
yanliz o sen 2k ya çıkmaya uğraşırken ki disgiuse vs miz xd
Posted on 16 May 2018 - 04:21 PM
@Merryzz o değilde benim yaptiğim hileyle alakalı hiç bir ibnelik yok la ADAM GİBİ adamim be heyt maşallah2 dk sonra
— Para karşılığı hesap boostladin len mQ
Çünkü Money Money Money ki hiçbirinden para almadim aq