Store
Subscribe
:=)
Öncelikle bu konuyu okumadan direk bana sövecekler var önceki konulardan pekte umrumda değil açıkçası en azindan konuya geçmeden önce Kor3L le ilgili 1 -2 cümle yazicam

Bu arkadaş haklı olduğumu bildiği için kudurdu ve bana heryerden mesaj veya konuma mesajlar atti

Thatcherla ilgilide 1kaç şey yazicam açıkçası seni anlamiyorum Myqs ile aranizda ne geçti onuda bilmiyorumda Bi vs videosunu 2 yüzlü bir adam diyerek atiyorsan vs videosunda sırf seni 5-3 yendiği ve 1 ten attiği için açıklamana http://prntscr.com/jj6825 bu cümleyi yazman senin 2 yüzlü olduğunu gösterir myqs de çok ciddi vs. değil dalgasına yaşayan bir adam neyse

RoQd açıkçası senle ilgili pek bi şey bilmiyorum tek bildiğim Myqs-rodtrick videon açıçası bi adama 2 rod trick atmani bile videoya koyman myqs ağzına ettiğini gösterir hanginiz daha iyi bilemem :P

Neyse Badlion kapaniyormuş bana bu konularda laf atanlarla vs atmak isterim fakat prem yok eğer ki 2 3 oyunluk bile olsa pre bulursam bu arkadaşlar bana yazabilir Bu arkadaşlarin hiçbiriyle zorum yok tek KOR3L in aptallığını anlattim

AA umitti unuttum açıkçası bunun kadar *** israfi bir insan görmedim hiç bir yeteneği olmayip forumlarda boş boş küfür edip forum bani yiyince diğer hesaplarla boş yapan bir israf (Sanayi<3Ümit)

Neyse ben kaçtım bb

0
PM Link
@Myqs Dalgasına Yaşayan Bir Adam Olsa Günde 1000 Ranked Girmezdi. Merryzz En Yakın Arkadaşlarındandı Oyun Yüzünden Onu Bile Kaybetti. Myqs Konusunda Ben Ve Thatcherın %100 Haklı Olduğumuzu Ben Hep Savunacağım. Zaten Myqsla Yüz Yıldır Konuşmuyoruz. Barışmamıştık Ama Olayı Kapatmıştık En Azından. Sizde Şu Olayları Hatırlatıp Hatırlatıp Triggerlamayın. Sinirimizi Bozmayın Myqs Umrumda Değil. İstediğim Videoyuda Atarım O Videonun Adı İlk Başta Render Testi. BAZI ARKADAŞLAR RENDER TESTE KENDİNİ GÖRÜNCE YORUMLARA ABANDI. Bende Direk Adını Myqs - Rod Tricks Yaptım. Benden Bu Kadar…
 0
PM Link
MyQs TaGlAnDi DeDiLeR gElDiKK
 0
PM Link
he bu arada toplam rankedim 1k anca ediyor amk dfgdhgdfjgdhgh s15 de girdiğim rankedlarda günde en fazla 500 dü ne laf sokmaya çalıştın beeeee
 0
PM Link

Myqs wrote

he bu arada toplam rankedim 1k anca ediyor amk dfgdhgdfjgdhgh s15 de girdiğim rankedlarda günde en fazla 500 dü ne laf sokmaya çalıştın beeeee

Elo resetden öncesini unutmadık :)
 0
PM Link
Sen kimsen senin hayatını sikiyim aptal sen kimsinde bana laf ediyosun aq :D kimsin olum sen alt hesaplardan böyle şeyler yazıyosun kendi hesabında da yazda göreyim -Umitt bu arada hesap benim değil arkadaşın uyandırıyım aptal bu yeni hesabım falan değil yani

kimsen senin elini ayağını sikiyim
 0
PM Link
böyle forumlardan boş boş konu açıyosunuz daha çağrı gelmeye götünüz yok anlamadım sizi kardeşlerim Umitt#5242 ts varsa at da geleyim bi kulağını çekiyim myqs abimizinde seninde
Bu arada myqs mıdır ne sikimsin bilmiyorum konuşmuşluğum yok boş boş konuşma Badlionda plus alıcağına git dışarda harca paranı az gez hayatsız 10.000 ranked maçın var bazılarınında elosunu boostluyosun yaklaşık 20k vardır sanırım
Ulan aptal seni ne yüzsüz çocuksun sen tanımadıkların hakkında yorum yapıyosun birde tanımıyorum konuşmuşluğum yok diyosun sen ne salak çocuksun aq
 0
PM Link
onun hakkında bilmiyorum bunun hakkında bilmiyorum kimsin sen aq
 0
PM Link
Boş boş yorum yapıcağınıza böyle alt hesaplarla kendi hesaplarınızda yapın
 0
PM Link
kyky haklıymış harbi döl israfisin o kadar çok forum banın varki habire hesap kurup sövüyorsun üzülme bi gün seninde paran olur emin ol dışardada harcıyorum :)
 0
PM Link
ve eğer oyuna çok para harcasaydim kendime iyi bi pc ve lion+ alırdım bac cape fln :)
 0
PM Link

Myqs wrote

ve eğer oyuna çok para harcasaydim kendime iyi bi pc ve lion+ alırdım bac cape fln :)

Kardeş Biz Paramızı Oyuna Harcarız Ama Senin Gibi Bir Hayat Bir Ömür Harcamayız ;)
 1
PM Link
bu sensin demi kabul et benim hate im falan yok aq bilmiyorum başkası senin gibi çocuk hareket edemez sanırım
 0
PM Link
emin ol param var ama senin kadar mal bir çocuk görmedim bu arada badlion sikimde olsa küfür etmemezlik yapmam zaten hesapta benim değil neyse orosbu çocuğu görmedim bu sanalda konuşmuşluğum yok aq senle :D böyle aptalca yorumlar yapma hakkına sahip değilsin bence neyse sen çok fazla paranla git kendine hayat satın al dostum umarım bilgisayar başında büyümeye devam etmessin radyasyon kapmış am hoşafı seni maymun
 0
PM Link
amk am biti bana döl israfı diyor karşıma çıksa Ümit abi çekicekler :D aq aptalı bu arada Thatcherla Roqd sana çok koymuş galiba bu kuyruk acısı ne aq ?
 0
PM Link
olum harbi siz klan olarak malsiniz amk
 0
PM Link
siktir ordan amın evladı sikmeyim yolunu yordamını senin şimdi git kuyruk acınla oyununu oyna am biti
 0
PM Link
kykk sen myqs ın götünü yalamaya devam et abicim tmmı seni buluyum eline ayağına kayıcam ama bunu bil
 0
PM Link
Cümle kuramadğindan küfür ederek cümle kurduğunu sanan aptal :/ Acıyorum..
 0
PM Link
sus amk hayatsız piç seni git az dolaş dışarda am biti seni
 0
PM Link