Subscribe
Badlion Client 2.0 Hata Veriyor
Last edited on 19 May 2018 - 11:40 AM by Ege100Engin
Untrusted Modules Detected diyor bu hata nedir?Badlion client kullanmak istiyorum onu kurdum ama halen hata veriyor.Fps boost yapıyor diyorlar bu client tam olarak ne kadar fps artırıyor bu?Lütfen birisi cevap yazabilir mi?Posted on 19 May 2018 - 06:01 PM
Fps arttırma özelliği olsa olsa 25-50 fps zor aga. Eğer fps için istiyorsan boşver yani. Eğer blc'nin kodlarıyla falan oynamışsan belki ondan da olabilir random attım resmen ama ne biliyim modül dediğin dosyalarda olur. Direkt kur blc'yi diskini falan değiştirme kurarken. Tekrar bak olmazsa bilmiyorum.Posted on 20 May 2018 - 06:11 AM
ben az fps alıyom mesela arena pvp lobisinde 15-30 fps pvp atarken 30-40 bazen 50 ye çıkıyor nasıl artırabilirim fps optifine falan da var labymod giriyorum 1.8.9 1.7.10 da daha çok kasıyor block hit animasyonu için laby mod kullanıyorum nasıl fps artırabilirm zaten düşük ayarlardayım.bilgisayarım sony VPCEH1J1E harici ekran kartı yok sonynin sitesinden bakabilirsin. Şimdiden teşekkürler. Eğer 25-50 fps artış sağlayabilirse bu pc de çok güzel olur yani.