Store
Subscribe
Badlion'un Kapanmasına Üzülmek
Cidden bu serverin kapanmasına üzülüyorsanız en önemli sebebini yazın da sonra badlion kapanınca ana ekranım ''BADLION KAPANIYOR NE YAPICAZ MC BİTTİ BIRAKIYORUM'' falan böyle dolmasın. MCSGyi sikleyen 1 kişi bile yok amk. SG giriyorum adamların olması için 15 dk lobide bekliyorum. Tabii sonra kapanınca MCSG KAPANDI OLDLAR BİTMEZ aman neymiş falan oluyor. 100 kişi zor giriyor amk pazar günleri. Badlion desek de aynı bok sadece oyuncuları fazla. Ne olcak söyleyeyim kanserler bırakır oyunu daha güzel bir ortam olur. Çöp çöp bu sw. Oyun demek nedir sizi eğlendiren bilgisayar programı falandır. Ama bu mc badlion oldu zaten orda kaldık. Badlionda rankedde hileye veya düşük elolu birine ölünce sinirlenen veya uhcde ben de dahil herkes. Badlion kapanırsa zaten sizin gözünüzde MC = Badlion demek. Hypixel vb. serverlerin yanında bu server bir hiç. Hypixele bakarsın 60.000 oyuncu bu swye bakarsın 20/1'i zordur. Gir 1.8e oyna mcyi ne yapacan bu swyi mk. Şimdi bana laf edecekler biliyorum sen oynamadın mı video çekmicen mi falan. Neyse bana laf ederseniz edin söylediklerim benim düşüncelerim ve bunu okuyanların %60ı bana hak verir (belki). Video da çeksem çeksem açıklamaya koyarım ya da uhc meetup videom var depoda yüklerim başlık uhc meetup falan olur açıklamaya yazarım veya yazmam hiç umrumda değil yani. Paragöz diyecekseniz de paragözüm ama bu server için #OLD BADLİON #ESKİLER #VERY OLD #OLDKOHI falan hiç hatta ne bu amk araplar da izler sonra. Bu arada yapanlara laf ettiğim yok sadece ne olacağını söyledim. Bardağın boş tarafından bakan biriyseniz bunları ancak kötü eleştirirsiniz. Gerçi boş bakan da benim :=). İyi yanları da çok az. Mesela oyunu kazanınca sevinmemiz iyi bir şey. Ama kaybedip böyle atarlanıyoruz çoğumuz ne bekliyorsunuz ki. Yazmadığım çok şey var. Ama bilin ki bu iyi bir şey ve bu server MCSG'nin pirimini yaparak çok paralar kazandı.
 2
PM Link

AMAN AMAN NEREYE GELDİK Bİ ANDA NERESİ BURASI LAN DAHA DEMİN EVDEYDİM EVE GÖTÜRÜN BENİ OLUM FENALIK GEÇİRİYORUM LAN HARBİ EVDE DEĞİLİM LAN DAHA DEMİN EVDEYDİM
 1
PM Link
başarmanın tek sırrı çalışmak, ben hergün pharmaton kullanıyorum
hep daha iyisi için hergün Pharmaton kullanıyorum Ginseng G115 içeren tek multivitamin, dikkatimi hiçbişey dağıtmamalı ve gün boyu zinde olmalıyım hayat bi maraton hiç durmadan koşmalısın.
PHARMATON asla pes etme…
 2
PM Link

KBG0D wrote

başarmanın tek sırrı çalışmak, ben hergün pharmaton kullanıyorum
hep daha iyisi için hergün Pharmaton kullanıyorum Ginseng G115 içeren tek multivitamin, dikkatimi hiçbişey dağıtmamalı ve gün boyu zinde olmalıyım hayat bi maraton hiç durmadan siklenmelisin.
PHARMATON asla pes etme…
aüsğfcpşedpşfü,
 2
PM Link
Badlion ve MCSG bizler yüzünden kapandı zaten. Eskiden hile açanların %40'ı türkler oluyordu. Çoğu kez MCGamer'dan ban yedim fakat yeni premium bulup tekrar giriyordum. Hatırlarmsınız bilmem ama MCGamer Türkler hile açıyor diye Türklere IP ban atmıştı. Cringe bir durumdu ama banlarımız sonra tekrar geri açldı. Eğer Badlion Kapanırsa ben ya Ultra yada Zonix'de rank kasıcam
 1
PM Link