Store
Subscribe
Türk Oyuncular Hakkında
Burda söliceklerim belki benimde bazen yaptıgım şeyler, genelleme yapıcam ben yapmıorum die atlamayın

- Hiçbir zaman birinin başarısını tebrik etmez ve üstüne bok atmaya çalışır (hile,boost,yalan,vb.)

- Uhc de orda burda görse truce yerine ilk onu kesip asıl amacı olan kazanmak yerine onları kesip ortamda üstünlük sağlamaya çalışır.

- İlk gün kan kardeş olup 2. gün düşman olur en ufak bi sebepten.

- YT'lerin götünü yalıyıp prim yapmaya adını duyurmaya çalışır(en cringesi).

- ArenaPvP de bir el kesince (iyi birisini) hemen ss alıp ondan daha iyi oldugunu sanar.

Buraya kadar sölediklerim biraz çakal olanlar hakkındaydı şimdi klasik kendi halinde oyuncular için konuşucam…

- Meetupda görürseniz ya team olurlar team olmayanlarda bütün gaplerini bitirmeden ölmez veya diğer adamlara sizin hile vb. oldugunuzu söleyip saldırttırmaya çalışırlar :/

- Uhc de genelde lava düşüp ölürler veya 50. dkya kadar ful p1 s3 iron 10 gap minelayıp başka adamlara free gap verirler + son 10-20 kalınca sevinirler.

- ArenaPvP de edebildikleri kadar kanser ederler heleki elonuz yüksekse,en klasikleri ismetrg abilerinden öğrendikleri blok arkasına geçme ve kaçarken olta atıp saldırmaya çalışmaktır prolardır kaçınız.

- Sg yi anlatmama gerek yok sanırım en tecrübesiziniz bile bilir nasıl team olup ardından kesince gggggg yazdıklarını :D

- Uhc runde toktor abilerine salarak ünlü olmaya çalışırlar :V

———————
"SON OLARAK BİR OYUNCU ANCAK KENDİSİNİ BAŞKA BİR OYUNCUNUN İSTATİSTİKLERİYLE KARŞILAŞTIRABİLİR ARENA DA TEN ATTIM ŞÖLE KESTİM BÖLE DOKUNAMADI GİBİ ŞEYLER GERÇEKTEN ÜZÜYOR BENİ :/"
 2
PM Link
+1 by kelle
 1
PM Link
Söylediğin her şey doğru benim fikrimce.
 0
PM Link
+1
 0
PM Link
+1 Dc'ye Gelmen İçin 1 Saatin Var Ananı Sikerim by Ibrahimsbnc
 0
PM Link
Yazdıkların seni düşündürüyor amk
 1
PM Link
klasik olarak okumadan atlamışsın gene üstte yazıoki "bunlardan bazılarını bende yeri gelince yapıyorum" ama sen okuma özürlü oldugun için çok görmüorum sana
 0
PM Link
söylediklerin hakkında katılıyorum ama sen cidden iyi oynıyosun senle vs atmıştım ne hack dedim ne macro tebrik ettim hatta hakkını vermişsin…
 0
PM Link
eyw
 0
PM Link