Subscribe
İTİRAFLAR VE Tanıdığım İnsanlar By:IbrahimSabancı
Posted on 21 May 2018 - 07:06 AM
Omerbey:Kendisi İle İlk Başta Kavga Etmiştik Ama Sonradan Biraz Konuştuktan Sonra Çok İyi Arkadaş Olduk Ve 1 Yıldır Arkadaşım <3xSycho Kendisi Bu Sanalda Bana 4 Blockla Rape Çeken İlk Kaşmerdir Ama Çok İyidir İlk Halisle Arkadaş Olduk Black EagleTeamin'de Anası Biraz
Gargamala Benzer Ama Severim Kaşarımı
KelleKopartan:Kendisini Severim 5 Hosted Wini Vionu Unutmadım Kelle Senide Çok Severim karşim <3
DikoHD:Dikoyu Çok Severim Zamanında Bana Ve Ömere Ne Kadar Pİçlik Yapsada Barıştık Ve Oda 1 Yıldır Canımız Ciğerimiz <3
HasanKarahan:Kendisiyle İlk Başta Birbirimize Söverek Tanıştık Ve Şu An çok Yakın Arkadaşım Kendisini Çok Severim Adamın Dibidir <3
AlperBuba:Kendisini Eskidende Uniocraft'ta Tanımışlığım Var Ama 10 Aydır Kendiside Çok İyi Arkadaşımdır Adamin Dibidir<3
vHussain:Kendisi Listemin Peyseridir Kendisini Çok Severim Bunu İyi Biliyodur Senide Öptüm buradan Şapşal Azeri Senii <3
240Volt:Murat Çok iyi Bir İnsandır Ama Halada İyi Anlaşamıyoruz 3 Aydır Yok Nerelerdesin Muratt?
Mazlum: Mazlumu Çok Severim Kesince Hile Demesini Çok Severim Ama Kendisi Adamın Dibidir Kimseye Kötü Davranmaz Ve Çok iyi Bir Oyuncudur <3
Builty:Kendisi Çok İyi CW Oynayan Çok İyi Kalpli Arkadaşımdır Kendisini Çok Severim Kısık Sesle Konuşmasa İyi olcak ama severim <3
Unitedforge:Enesi çok Severim Kendisi Hile İle 2200 Kasan Kaslı Abimdir Ama Kendisi Çok Severim Bac'lada Çok İyi Ooynayan Bir Oyuncudur Hileyle 2200 Sadece Eğlencesine Kastığını Düşünüyorum <3
AhmetSR:Kendisi Çok Samimi Her Yarrama GÜlen Kaslı Hypixel pvp'cim benim Senide Çok Severim Ahmet <3
Kolaydim/Berke:Berkey'lede İlk Başta Birbirimizi Çok Kırdık Ama Sonra İkimizde Hatamızın Farkına Varıp Barıştık Kendisi Çok iyi Bir İnsandır Reelde Tanışmak İsterdim <3
FurkanAllen:Açıkcası Kendisine Çok Küfür Ederdim Oda Bana Ama Onada Hak Veriorum Çünkü İlk Başta Ben Başkalarının Videolarını kullandığım için çok kızdı ama kendisininde çok kötü bir insan olduğunu sanmıyorum neyse sende hakkını helal eyle <3
NikeForK3rro:Çok Tanımam Ama Hasan Karahanın Arkadaş Olduysa Bir Bildiği Vardır <3
UmutSelvi:Kendisini Çok Severim Hilesiz Oynayan 1600 Elo Arkadaşımdır Kendisinide 3 Yıldır Tanıyorum <3
\\\ITIRAFLAR///
İlk olaral Bir Aralar Video Çaldığım Doğrudur O Yüzden Bayağı Kişi Benden Nefret Eder O Zaman Yaptıklarıma Pişmanım Ve Aptallıktı
Ama Bunu Tek Yapanda Ben Değilim Bunun Bilinmesini S15 Te Hile Açıp BUHC'de 2230 Elo Olduğum Doğrudur Ama Legit 2000 Elo Olduğum Videom Var. Neyse İnşallah Unuttuğum Olmamıştır Burdaki kişilerle Her Ne kadar kavgam olsada hepsini severim <3
Posted on 21 May 2018 - 07:38 AM
Buraya yazdığın adamlar siktiri boktan kişiler sadece 1-2 si düzgün onlarda arkandan neler diyordur bi bilsenPosted on 22 May 2018 - 01:51 AM
Merryzz wrote
Buraya yazdığın adamlar siktiri boktan kişiler sadece 1-2 si düzgün onlarda arkandan neler diyordur bi bilsen
Kim ?