Store
Subscribe
Bi ben yapmadım bende yapayım
Gurhann:Gürhanla aynı şehirde olduğumuzu öğrendiğimizden beri çok yakın arkadaşım hala da öyle çok severim kendisini iyide bir pvp si var

OmerBey:Yeri geldi kavga ettik yeri geldi çok iyi dostuk senle uhc win bile aldık iyi birisidir ip banı olduğu için fazla uhc oynamadı ama oynasaydı en az 10 tane wini olurdu şuan uhc meetupda 2 kere masters kastı çok iyi oynuyor.

AhmetSR:Afrikalı mı desem Amerikalımı bilemem ama kendisi çok samimi birisidir yaklaşık 2 yıldır arkadaşım sanalda tanıdığım en iyi insanlardan birisi.

İbrahim Sabancı:Arasıra adam arasıra şerefsizlik yapıyor ama iyi bir insan pvp si iyi ama hile kullanıyordu ama şu sıralarda bac 2.0 la oynadğı zaman hala iyi oynuyordu. [MasterBow]

vHussain:Azeri en iyi tanıdğım insanlardan birisidir tabi arasıra sövdüğüm oluyor ama iyi birisi :D

HOLLANDALI:Ali çok iyi bir insan tabi bunda 1.5 yıl önce fazla sevmezdim salak falan derdim ama yavaş yavaş tanıdım nasıl iyi birisi olduğunu tanıdım ve türklerdeki en iyi badlion staffıydı.

KelleKopartan:Sanalda en samimi olduğum en sevdiğim arkadaşlarımdan birisidir pvp si de çok iyidir bilgisayarı kötü olduğu için fazla rahat ve güzel oynayamıyordu ama pc si iyi olsa 2400 elo olur bence.

DikoHD:Ara sıra yavşak arasıra adam olan bir insan severim kendisini.

FatihAllen:İsminin sonunda Allen olduğu için fazla konuşmuyorum ama çok iyi birisi pvp side iyi aynı şehirde oturuyoruz en yakın zamanda buluşacağız

Unutuklarım aşağıya yazsın onlarıda ekleyeyim.
 1
PM Link
ME?
 0
PM Link
Sayko
 0
PM Link