Store
Subscribe
Eleştiri
Arkadaşlar bu konun altına size göre ben nasıl birisiyim veya nasıl bir oyuncuyum küfürsüz bir şekilde nefretinizi belirtebilirsiniz veya iyi düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Her türlü eleştiriye açığım. Eleştirilerinizi bekliyorum. Tanıdığım tanımadığım herkes yazarsa sevinirim.

İyi oyunlar.
 0
PM Link
skinin bok gibi
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link

DrxxmCrow wrote

wcqd wrote...

anandır o uza şimdi koçum ; )
cidden aptalmısın sen gerizekalı çocuk skinin kötü demiş sen direk anasına küfür ediyorsun aptal amk
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link

wcqd wrote

skinin bok gibi

Ne kutsal skinime laf mı ettin sen
 0
PM Link

DrxxmCrow wrote

İnsanlara hiçbir kötü hareketini veya haksız bir davranışını görmedim ve Türkiye'deki her kitlerde tecrübeli iyi bir oyuncusun <3

Adamsın <3
 0
PM Link
İyi bir oyuncu ve arkadaşsın toxic olduğunu hiç görmedim uhcde de oldukça iyi oynuyorsun
 0
PM Link

Besturk wrote

İyi bir oyuncu ve arkadaşsın toxic olduğunu hiç görmedim uhcde de oldukça iyi oynuyorsun

Eyvallah <3
 0
PM Link
Seni tanımıyorum ama bi ara sana iyi sovmustum rankedda çok bow bekliyosun be reyiz :)
 0
PM Link
No debuffu çok agro oynadın küfür ettim aga hakkını helal et :D -Umitt
 0
PM Link
Aynı şehirde oturuyoruz iyi birisin ilk tanıştığımızda seni kestim bir kaç kere tr1
 0
PM Link
Bir kere bedwars attık, internetin gitti sonra aldık oyunu. Aklımda sana dair tek bunlar var :p
 0
PM Link
gözel jojuk
 0
PM Link

Orcun wrote

Bir kere bedwars attık, internetin gitti sonra aldık oyunu. Aklımda sana dair tek bunlar var :p

O oyundan sonra bir daha arenapvp ye giremedim :D Bugta kaldım ve hala giremiyorum :D
 0
PM Link
Yakıyosun karşim. ;)
 0
PM Link
skinin çok trash knk 0 toxiclik çok iyi birisin seviliyorsun <3
 0
PM Link

shadowbtw wrote

skinin çok trash knk 0 toxiclik çok iyi birisin seviliyorsun <3

Eyvallah sağol <3 Skinimi troll olsun diye yaptım zaten normalde farklı skinim en kısa sürede değiştireceğim.
 0
PM Link
Eleştirilcek fazla bir yerin yok Muhittin abinin yolundan gidiyorsun evlat. ileride senide benim olduğum pozisyonlarda görmek isterim
 0
PM Link