Store
Subscribe
iboreizin artık bir hayatı olucak

badlion kapandıktan sonra iboreize hayatsız diyeni tokatlarım
 0
PM Link
eski o ondan sonra 20 level daha atladi http://prntscr.com/jtebqn
 1
PM Link
xd
 0
PM Link
-100 iq AnnesizAllen konuştu benden daha fazla uhc saatin var benden daha fazla arena oynaman var herkese hayatsız diğerek kendi hayatsızlığını mı kapatmaya çalışıyorsun. Döl İsrafı seniiiiii
 0
PM Link
UHC de 0 kill challenge yapmasaydın 2-3 kill alsaydın sende Xp kazanırdın ama işte 0kill challenge 100hours 80kill efsanesin sen koçummmmmm
 0
PM Link
@Myqs sen git de biraz ranked at hadi oğlum 60lvlsin arenada oturduğun koltuğa acıyorum Amk kim bilir kaç k ranked attın kendi hayatsızlığınızı kapatmak için başlarına laf atıyorsunuz insan Bi kendine bakar Myqs hadi sen git minehq de ranked at orada da Bi 10k ranked yaparsın güveniyorum sana
 0
PM Link
Şu çocuğa niye laf atıp duruyorsun anlamadım
 0
PM Link

IboR3IZ_Z wrote

@Myqs sen git de biraz ranked at hadi oğlum 60lvlsin arenada oturduğun koltuğa acıyorum Amk kim bilir kaç k ranked attın kendi hayatsızlığınızı kapatmak için başlarına laf atıyorsunuz insan Bi kendine bakar Myqs hadi sen git minehq de ranked at orada da Bi 10k ranked yaparsın güveniyorum sana

arenada amaç yüksek rank olmak oldum mu oldum demi ee

uhc de amaç uhc kazanmak başardin mi No sadece boş zaman bence sen git uhc serveri ara :)
 0
PM Link

IboR3IZ_Z wrote

-100 iq AnnesizAllen konuştu benden daha fazla uhc saatin var benden daha fazla arena oynaman var herkese hayatsız diğerek kendi hayatsızlığını mı kapatmaya çalışıyorsun. Döl İsrafı seniiiiii

amk evladı artık bir hayatın var sevinmen gerekirken neden sövüyorsun :D
 0
PM Link

IboR3IZ_Z wrote

lan amk salağı 1700 elo build uhc ile başkalarının arena pvp oynamasıyla mı dalga geçiyorsun
 0
PM Link

iboreiz ünlü oldun
 0
PM Link
@FurkanAllen 1900 elo oldun ama ADAM olamadın :/
 0
PM Link
ibo 300 saat uhc oynadin ama win alamadin :/
 2
PM Link
@FurkanAllen 1900 elo oldun ama adam olamadın -IboR3IZ reyiz yerine r3iz yapıyım da havalı dursun
 0
PM Link

IboR3IZ_Z wrote

@FurkanAllen 1900 elo oldun ama ADAM olamadın :/

iboreiz global elom kadar buhc elon var burda insanların arena oynamasına karışamazsın neyse artık bir hayatın var çık dışarıya çiçekleri kokla ağaçlarda öten kuşları dinle
 0
PM Link
Badlion kapandı ama sizin aranız hiç kapanmadı :/
 0
PM Link
@qmr_ ben napayım kendisi başlatıyor.. Adam olamadın diyorum ahah elo diyor hahahahajajahahahaahah
 0
PM Link
adamliği 300 saat uhc oynayan bir kişiden öğrenmek garip
 1
PM Link
@Sudecik sana kemik atmadım boşuna havlama koçum ^^
 0
PM Link
000000 L4F S0KTU
 0
PM Link