Store
Subscribe
Yardım
Herkese merhaba yaklaşık 30 dakika önce badliın client indirdim ve kayıt oldum. Fakat girmeye çalıştığımda minecraft hesap doğrulaması yapamıyordu ve badliondan çıkıp minecraft launchera girdiğimde hesabımın bağlantısı yoktu. Farklı clientte de aynı şekilde okumadı. Ama sorun şu badlion client yüklemeden önce minecraft launcher ve farklı clientte rahatça oynadım. Şimdi minecraft.net'e giriş yapamıyorum fakat mojang'a giriş yapabiliyorum. Lütfen yardımcı olun bu badlionda yaşadığım ikinci vaka
 0
PM Link
Hello all, about 30 minutes ago I downloaded BLC and registered. But when I tried to login (or he meant, clicking play button) , Minecraft couldn't verify the account, and when I got out of badlion and entered the minecraft launcher, my account was not linked. Same thing happened on different client too. But the problem is before I download BLC, I was able to play with normal Minecraft Launcher and other clients. Now I cant login to minecraft.net but I can login to mojang. Please help me, this is my second circumstance happened on Badlion.
 0
PM Link
Merhaba,
Şuan tekrardan giriş yapmayı deneyin, sunucular dün gece çökmüş olabilir. Eğer hala yapamıyorsanız, Badlion Client'e Badlion Client hesabınız ile giriş yaptığınızdan emin olun, Minecraft hesap bilgileriniz ile değil. Ek olarak, sadece Minecraft.net'e Minecraft hesabınız ile girin. Eğer hala yardımcı olmuyorsa, BLC ve Minecraft hesaplarınızın şifrelerini sıfırlamanızı öneriyorum
 0
PM Link
Tüm dediklerinizi yaptım fakat ne minecraft.net'e ne de badlion hesabımdan sunuculara bağlanabiliyorum.
 0
PM Link
I did everything that you have said but I can neither connect to minecraft.net nor to servers from my badlion account.
 0
PM Link
Bu durumda, bazen bu tür sorunlara neden olabileceğinden internet modeminizi/yönlendiricinizi sıfırlamanızı öneririm. Ek olarak, MCLeaks gibi bir yazılım veya başka bir hesap sahteciliği yazılımı kullanıyorsanız, bunları silmenizi öneririm.
 0
PM Link