Sign up
Store
Subscribe
Badlion Client and MacOs "Big Sur" update.
I also have issues in Big Sur, though in my Mac Mini M1 Chip, badlion doesn't open at all… can someone help me?
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Um but for me it is working very well already no glitches other than the gui resets when I relaunch the game
 0
PM Link

Hugominecraft277 wrote

I also have issues in Big Sur, though in my Mac Mini M1 Chip, badlion doesn't open at all… can someone help me?


Could you submit a bug report using "Submit bug report" at the bottom of the launcher and link it. Then I can check your logs to find the exact issue.
 0
PM Link
I can't even log into badlion client I type in the login info and it gets stuck in an infinite loading loop while logging in and I can't report it using the report bug button either can I have some help?
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
When I launch badlion in not-fullscreen mode, everything is fine. When I enable fullscreen, screen goes white and I need to re-install Badlion.
 0
PM Link
Does BLC support NVIDIA GeForce GTX?
 0
PM Link

fanpoke5767 wrote

Does BLC support NVIDIA GeForce GTX?

Yes.
 0
PM Link
It works now since 3.2.0. Iam coming back to BLC!!!! yayyy
 0
PM Link
2020 macbook pro with an m1. How did you get it to work? my launcher crashes before it even opens and tell me it quit unexpectedly. @Legenarian

Edit: figured it out. Was still running Big Sur 11.3
 0
PM Link
Thanks!

:)
 0
PM Link
I have the same problem but my screen is white.
 0
PM Link
don't use fullscreen. to fix this, go to minecraft 1.17 and turn off the fullscreen option. go back to Badlion 1.8.9, it should be fixed. if you want to use fullscreen, just press the green button on the window (macOS fullscreen)
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
I found a fix, I think. If you got into Minecraft normally through the launcher, go into settings and take Minecraft out of full screen, then try to launch it through Badlion, it should work, since it worked for me.
 0
PM Link
reply for fun and for any help for the same bug …
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Thread is locked