Posted on 12 December 2016 - 08:28 AM
Günde yaklaşık 3-4 defa (sabah öğle akşam mobilden) giren birisi olarak forumda sorulan soruların çok geç cevaplandığını fark ettim. Biliyorum bunun sebebi Staffların farklı işleri olması ve bazı Staffların aramızdan ayrılması ama yinede sizin önceliğiniz Türk ler olucak Stafflarİyi günler
Not: Bu not genel değildir üstüne alınanlar alınabilir ve benim amacım Staffları yargılama değil yanlızca ‘öneri’ vermektir
Bilginize
-Minnos-
Posted on 12 December 2016 - 09:07 AM
Bir kere kesinlikle şunu sana söylemem gerek forumlarda bir kaç soruya geç cevap verdigimiz zaman bu stafflerin önceliğinin Turkler olmaması anlamina gelmez Her gün bir sürü şey ceviriyoruz ve herkes Türkler için çok ugrasiyor. Tabi bunlari yaparken aynı zamanda derslerimizi yetiştirmeye calisiyoruz. Hayat sadece Badlion ve Minecraft'tan ibaret değil ve biz bu işi hobi amaçlı yapiyoruz.Posted on 12 December 2016 - 09:36 AM
Knk zaten ben seni kast etmemiştim :)Sen zaten en iyisisin
Posted on 12 December 2016 - 12:04 PM
@Mutsuz knk yavaş yavaş community manager olacan heralde helehele :DLast edited on 12 December 2016 - 12:36 PM by Powahfull
Bütün günü bilgisayar başında geçirmiyoruz. (keşke xD) Staff olduğun zamanda önceliğin forumlardaki sorulan soruların cevabını vermek değildir. Kabul edildiğin pozisyonda elinden gelenin en iyisini yapmaktır. Bu Community Manager'ın işidir şuanda ve ben de onlardan biriyim. Kusura bakmayın, sorularınızı cevabsız bırakıyorum çoğu zamanda. Yoğunum, en kısa sürede forumda aktif olmaya başlayacağım :)Sorularınızı Badlion Discord'dunda #turkish-türkçe yerine de yazabilir ayrıca bana da (Powahfull #1541) mesaj atabilirsiniz. Size en kısa şekilde dönmeye çalışırım.
Posted on 12 December 2016 - 01:11 PM
Saol Powa Ada'mın dibisin sende :)Posted on 13 December 2016 - 07:55 AM
Sorulara Discord'tan daha çabuk cevap alabilirsinizPosted on 14 December 2016 - 12:23 PM
MasterPowah 🇹🇷#3794
Discordan eklerseniz daha hızlı bir şekilde sorularınıza cevap verebilirim =D
Posted on 16 December 2016 - 08:50 AM
@*deleted-462710 sana donor alımı konusunda nasıl güvenelim ?