Store
Subscribe
Cevaplamalar çok yavaş
Günde yaklaşık 3-4 defa (sabah öğle akşam mobilden) giren birisi olarak forumda sorulan soruların çok geç cevaplandığını fark ettim. Biliyorum bunun sebebi Staffların farklı işleri olması ve bazı Staffların aramızdan ayrılması ama yinede sizin önceliğiniz Türk ler olucak Stafflar
İyi günler
Not: Bu not genel değildir üstüne alınanlar alınabilir ve benim amacım Staffları yargılama değil yanlızca ‘öneri’ vermektir
Bilginize
-Minnos-
 0
PM Link
Bir kere kesinlikle şunu sana söylemem gerek forumlarda bir kaç soruya geç cevap verdigimiz zaman bu stafflerin önceliğinin Turkler olmaması anlamina gelmez Her gün bir sürü şey ceviriyoruz ve herkes Türkler için çok ugrasiyor. Tabi bunlari yaparken aynı zamanda derslerimizi yetiştirmeye calisiyoruz. Hayat sadece Badlion ve Minecraft'tan ibaret değil ve biz bu işi hobi amaçlı yapiyoruz.
 0
PM Link
Knk zaten ben seni kast etmemiştim :)
Sen zaten en iyisisin
 0
PM Link
@Mutsuz knk yavaş yavaş community manager olacan heralde helehele :D
 0
PM Link
Bütün günü bilgisayar başında geçirmiyoruz. (keşke xD) Staff olduğun zamanda önceliğin forumlardaki sorulan soruların cevabını vermek değildir. Kabul edildiğin pozisyonda elinden gelenin en iyisini yapmaktır. Bu Community Manager'ın işidir şuanda ve ben de onlardan biriyim. Kusura bakmayın, sorularınızı cevabsız bırakıyorum çoğu zamanda. Yoğunum, en kısa sürede forumda aktif olmaya başlayacağım :)

Sorularınızı Badlion Discord'dunda #turkish-türkçe yerine de yazabilir ayrıca bana da (Powahfull #1541) mesaj atabilirsiniz. Size en kısa şekilde dönmeye çalışırım.
 0
PM Link
Saol Powa Ada'mın dibisin sende :)
 0
PM Link
Sorulara Discord'tan daha çabuk cevap alabilirsiniz
 0
PM Link
Saol
 0
PM Link
MasterPowah 🇹🇷

Discordan eklerseniz daha hızlı bir şekilde sorularınıza cevap verebilirim =D
 0
PM Link
Ok saol adamsın :D
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
@*deleted-462710 sana donor alımı konusunda nasıl güvenelim ?
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Gerek yok sağol :)
 0
PM Link