Posted on 12 December 2016 - 10:45 AM
Bir şey sorucam sorması ayıptır ama bu serwerde hile yasakmı ben hep hile açarak (Huzuni) geliştim SG de falan ama bi ara ban yedim. Acaba hile açtığımdanmı ban yedim yoksa başka bir şeyden dolayımı. Ama sanarım hile yasak değil demi yani fly belki ama killaura yasak değil demi (zaten olmadığını biliyorumda o kadar da noob değilim) bide beyler şey dicem Skype verecek varsa oynayak ama haftada sadece 1 saat hakkım var ve annem yabancılarla oynamamdan kızdığı için sizi silip tekrar eklemem lazım.Skypem: Xbövekcik_26ya
Last edited on 12 December 2016 - 12:01 PM by MarioLemina
yoh yasak değil… dalgamı geçiyosun kardeşim ? tabiki yasak hile yasak olmayan sw gördün mü sen ? Hele sen bu adamların hile korumasını biliyon mu ? eğer devam edersen banın devamı gelir… sen buradaki modları bilmiyon heralde acımazlar, söz dinlemezler,direk hile isen direk ban…Posted on 12 December 2016 - 12:40 PM
Hile açmak yasaktir ve cezasi cok agirdir.Posted on 12 December 2016 - 01:04 PM
Bir kere Huzuni ile gelişmek nedir. Yaptığın bi kere yanlış. Burası Badlion, MCSG; Hypixel ya da Mineplex gibi sunucularınki gibi kötü anti cheat'i yoktur. Killaura, fly onun gibi şeylerin açması perm (yani süresiz) ban ile sonuçlanır.Posted on 12 December 2016 - 01:17 PM
Sizin isminiz ban yediğiniz içinmi mavi? Hem bide kimi kandırıyosunuz ben daha önceden Ncsg oynarken yasak değildi. Hem Ncsg de herkez hileydi. Hem böle konuşmayın hepinizi döverim. Zaten yaşlarınız en fazla 9 Benim abim 8. Sınıfa gidiyor teoga girecek bayağı büyük yani hepinizi döverPosted on 12 December 2016 - 02:10 PM
Ciddiye almayın şunu lütfen komik olduğunu zannediyorPosted on 12 December 2016 - 02:12 PM
Ciddimisin Kardeşim Hemen Burayı Terket Hile Açsana G*tün Yiyorsa Bakalım NoluyorPosted on 12 December 2016 - 02:18 PM
Sizin Gibi Veletlerden Dolayı Bu PvP Gelişmiyor Sen Git Kumda A*ınla Oyna Staff Kardeşlerim Sizlerede K.B Küfür İçin Ama Sinirlendim.Posted on 12 December 2016 - 02:53 PM
xRizzeax wrote
Posted on 12 December 2016 - 02:54 PM
Ayrıca adının altında mavi yazı olanlar daha önceden banlananlar değil, Staff (Yetkili) olanlardır.Last edited on 12 December 2016 - 02:58 PM by SkullDiamondz
mal ya :DPosted on 12 December 2016 - 03:14 PM
Arkadaşlar sizi anlayamıyorumhem hile yasak olsa surviavelde ban atardı ama neden atmayır çünkü yaşak değil. Bazı mal servrrde yasak olabiliyor bide Ncsg üstünde turuncu kiripır olan manycraft serveri daha buny bilmiyosanız bçben bir şey yapmam zaten hile olmasada bende razek kulaklık razek maus razek monitör razek lapdıp var o yüzden prevlem yok bdr buranın kingi falan yokmu bi oyun kurıcı king falan hem hilede yasak değil YouTubedevöylw diyolar hem yasak olsa insanlara indirtmezlerdi bide ben oyuna para verip Pre aldım sizin gibi carck girmiyom benİstywn eklesin sokyp Xbövekcik_26ya
Bide transformicede proyum ben
Last edited on 12 December 2016 - 11:52 PM by Powahfull
Kripır değil creeperMaus değil mouse
Razek değil Razer
Lapdıp değil laptop
Bunları söyleyen kişiden ben ders almam.
Uzun lafın kısası, SUNUCUDA HACK YAPMAK YASAKTIR. Tekrar edeceğim bir daha, YASAKTIR! Huzuni ile gir, Hack yap, cezanı al. Kurallar açık.
Last edited on 13 December 2016 - 12:00 AM by Powahfull
Sen hangi oyunda hile teşvik edildiğini gördün. 'mal serverlarda hile yasak' diyorsun ama o dediğin serverlar, senin dediğin adı bilinmeyen sunuculardan daha iyi. Sen hangi Youtuber'ın bir oyunda hile yapıp çok ünlü olduğunu gördün? Hiç bir espor kuruluşu hile teşvik etmez. Hile yasaktır. Sen bütün oyunlarda hile yapmanın serbest olduğunu sanıyorsun. Öyle düşünüyorsan, oyun oynamayı şimdi bırakmadı tavsiye ederim.Posted on 13 December 2016 - 12:11 AM
Helal oldun Powah saol Ada'mın dibisin ama bence hakketmişti :)Posted on 13 December 2016 - 04:16 AM
Ben hala hile kullanıyorum eğer yasak olsa ban yerdim zaten hileyide manycraftın kurucuları yaptı siz bit şey bilmiyosanız ben napam bu arada Donotor ne demek noob lar. Zaten ban yiyeceksiniz. Asıl ban ok çakmak spawnınıa yapılır. Hepiniz malsınız abime söyl dim abim professional hekır ananimusda çalıştı baya pro hatta o kadar pro ki bana Free GG den hesap çalıyo. Bide benim ekipmanlarım razek ve moster 50.000 lereye toplattık bide ben hilesizfe 128 CPS yapıyım sorun yok zaten sizin gibi veledler anlamaz hepinizi king lere şikayet edicem ban yicenizBana küftedenlerede salak. YouTube kanalımıza beklerim hızlıböcekmeyvesuyu kanalımın adı sizi döverim ağlarsınız abim sizin monitorlerinizi hecklicek ağlamayın bebekler
Posted on 13 December 2016 - 07:09 AM
Bir insan bu kadar cahil olmaz herhalde, bence açıkça trollüyorsun.Last edited on 13 December 2016 - 07:34 AM by MarioLemina
xRizzeax wrote
Çocuk beni sinirlendirme NCSG de hack yasak olmayabilir (ncsg ne sdÇ.ad.z) Ama mcsg hack yasak anladın mı ? dövebilirsen döv buranın adminleri kaç yaşında biliyormusun ? 20 yaşından alttaysa ——- o zaman neden ismetrg 4 kez ghostclient den ban yedi lan bak atlarım uçağa gelirim oraya beni sinirlendirme
xRizzeax wrote
İstywn eklesin sokyp Xbövekcik_26ya
Bide transformicede proyum ben
SuperMice ına başlatma bebe oyunu bide bize velet diyon kimse kimsenin adamlığına karışamaz
@Powahfull at banı sinirlendim
xRizzeax wrote
ha bu yüzden ben mcsg den Killaura diye sınırsız ban yedim ya hee buna ne diycen velet seniii
kimi kandırıyorsunuz adamlar seni banlayacak yetkiye sayip ASdvçdzXC:dsXç. onlar moderator de ondan asdgçfzsX.
staff ın ne demek olduğunu bilmiyorsun ingilizcen yok asıl velet sensin
Staff = Personel/yetkili demek beyin bedava ya gökten yağıyor
Powahfull wrote
Sana katılıyorum fakat gülmeyin galiba engelli (ciddiyim dalga geçmiyorum yok abisi 8. sınıfmışta Acaba powah kaçıncı sınıf adam lise 2 asdfDCX:adz. banlamayın küfür diye)