Sign up
Store
Subscribe
Badlion Premium: Pre-Sale, Bèta & Lanceringsdatums!
Orginele Engelstalige Post: https://www.badlion.net/forum/thread/148316

Na lang wachten komen de grootste vragen in de Minecraft community eindelijk tot een antwoord. Waar en wanneer gaat Badlion Premium uit komen!? Ik wil deze aankondiging kort en simpel houden en onmiddellijk naar de kern. Voel je vrij om vragen te stellen.

Badlion Premium Pre-Sale Datum

We zullen de Badlion Premium Pre-Sale lanceren op de 23 december om 15:00 GMT (16:00 België/Nederland). Dit zal ons development team de nodige tijd geven om de laatste loodjes van onze nieuwe winkel af te werken. We zullen onze lanceringskortingen voor Badlion Premium ook op dit moment starten. De prijzen en mogelijkheden staan hieronder (opnieuw):We zullen deze lanceringskortingen houden tot 1 januari, dus grijp zeker je kans om het te kopen aan deze kortingen zolang je kan. Vriendelijke herinnering dat de abonnementen vernieuwen aan de normale prijs achter de gespecifieerde periode. Je eerste betaling zal extra tijd gegeven worden gebaseerd op wanneer je het koopt en hoeveel dagen er nog zijn tot de volledige lancering.

Voorbeelden:

1. Als je een maand op maand abonnement koopt op 27 december zal je 65 dagen geven worden (30 Jan - 27 dec = 35 + 30 dagen) voor je eerste maand aangezien de “test periode” aan de goedkopere prijs je toegang geeft tot de bèta. Je abonnement zal vernieuwen op 1 maart (yay februari en korte maanden) voor een andere maand en je normaal aanrekenen op de 30ste van de maand en zo verder tot je het annuleert.

2. Als je een jaar abonnement koopt op 3 januari zal je 392 dagen geven worden (30 Jan - 3 Jan = 27 + 265 dagen) voor je eerste jaar aangezien de “test periode” aan de goedkopere prijs je toegang geeft tot de bèta. Je abonnement zal vernieuwen op 30 januari 2018 voor een ander jaar en zo verder tot je het annuleert.

Tot slot vergeet niet dat als je gratis Badlion Premium tijd hebt van je levenslange rang (meer informatie hier here) je nog steeds extra Badlion Premium tijd kan kopen tijdens de kortingen. We zullen automatisch je account meer tijd geven.

Alpha Beelden

Tegen dit weekend (Kerstmis!) gaan we proberen om samen te werken met onze Badlion Partners, toekomstige Partners, en dichte vrienden onder NDA om wat beelden van Badlion Premium Alpha te maken. We zullen proberen om een aantal beelden en gameplay te plannen totdat de bèta beschikbaar is voor het gebruik voor een paar verschillende tijden en features/gameplay te tonen terwijl we missende onderdelen toevoegen.

Bèta Lanceringsdatum

We zullen Badlion Premium Bèta lanceren voor alle spelers die Badlion Premium kopen gedurende de Pre-Sale of levenslange rangen hebben op 16 januari om 12:00 GMT (13:00 België/Nederland). Dit zal het team voldoende tijd geven om er zeker van de zijn dat de bèta fase vlot loopt. We zullen hoogst waarschijnlijk de bèta de eerste dagen enkel openen op bepaalde tijden (we zullen de tijden later plaatsen) en later in te bèta zal het altijd aanstaan. Dit zal ons helpen om stress testen uit te voeren op het systeem en bugs op te lossen. We zullen alle statistieken resetten op het einde van de bèta voor de volledige lancering.

Badlion Premium Volledige Lanceringsdatum

De volledige lanceringsdatum voor Badlion Premium is 30 ja om 12:00 GMT (13:00 België/Nederland). Deze twee weken bèta tijd zou voldoende moeten zijn voor ons om bugs/problemen te vinden dat we niet gevonden hebben tijdens interne testen van het product. We zullen zo veel mogelijk functies lanceren als we kunnen, en constant nieuwe functies toevoegen en oude verbeteren gedurende 2017 en nadien.

Korte opmerking: Computer Systeem vereisten

Dus deze vraag is al een aantal keer gevraagd en we hebben het eerlijk gezegd vergeten te vernoemen in eerdere aankondigingen. Door de natuur van hoe onze Anti-Cheat werkt zal Badlion Premium enkel beschikbaar zijn voor Windows op dit moment. We zijn zeer bedroefd voor onze Mac OS X en Linux gebruikers op het moment, en zullen onderzoeken in 2017 om onze Anti-Cheat technologie later in het jaar ook te ondersteunen voor andere Computer Systemen.

Dit gezegd zijnde, we zijn aan het plannen om de Badlion Client voor Mac OS X en Linux met de Badlion Minecraft versie te lanceren in het eerste kwartaal van 2017. We zullen ook het chat/vrienden systeem beschikbaar maken zodat je kunt praten met je vrienden op de oorspronkelijke applicatie. Badlion Premium zal hopelijk naar Mac OS X en Linux komen later in 2017 gebaseerd op onze Anti-Cheat onderzoek voor deze andere Computer Systemen. We zullen een andere aankondiging maken als we officieel ondersteuning voor andere Computer Systemen plannen.

Als je een Mac hebt kijk eens naar Bootcamp (gratis) om je computer te gebruiken met je huidige systeem en Windows via Apple: https://support.apple.com/boot-camp

Conclusie

Om deze aankondiging kort en recht naar de kern te houden. We zijn hard aan het werken om er zeker van te zijn dat wat we aan de community geven een zeer gepolijst en vlot product is en niet een hoop random onderdelen die aan elkaar hangen met super lijm en rubberen banden. Ik ben super opgewonden dat aan wat we aan het werken en plannen geweest zijn voor de voorbije 6 maanden binnenkort in publieke handen is.

Een snelle sneak peak van de client (nier vertellen dat ik dit gelekt heb a.u.b.)!Fijne feestdagen & een gelukkig gezond nieuw jaar!

~Adam

Vertaald door Gyllie
 1
PM Link
BADLION PREMIUM! IK KOM ERAAAAAN!
 0
PM Link