Store
Subscribe
ÇEVİRMENLİK
ÇEVİRMENLİK İSTİYORUM 3 DİL BİLİYORUM BUNLAR TÜRKÇE İNGİLİZCE VE ARAPÇA.
 0
PM Link
Moved.
 0
PM Link
Kardeşim

IGN: [oyun adın ]

Old IGN before name change? (if any): [ismini hiç değiştirdin mi değiştirdiklerini yaz]

Discord Username + hash tag (#)? [Discord adın ve hastag in örneğin benimki [@DomatesSalatasi#5644]

Twitter profile (if used for gaming [not IRL one]): [Twitter profilin]

Which country do you live in? [hangi ülkedesin?]

What language are you able to translate in?[Hangi dilleri çevirebiliyorsun?]

Is it your main language? If not how long have you been learning it for?[Hangi dili kullanıyorsun , kullandığın ne kadar fazla biliyorsun?]

How much time can you dedicate to translating?[Çevirmenliğe ne kadar zaman ayıracaksın ?]

Why do you want to become a translator for Badlion?[Neden badlionda Çevirmen olmak istiyorsun ?]

burayı doldurarak translating[at]badlion[point]com' a gönderebilirsin

Unutma Discord 'un olması lazım
 0
PM Link
@AuRaBEAST_ https://www.badlion.net/wiki/staff-applications
 0
PM Link
@MasterPowah ben zaten gösterdim :)))
 0
PM Link
Basvurunuzu lutfen translating@Badlion.net adresine mail olarak [Badlion Translator Team Application] Başlığında gönderiniz…
 0
PM Link
@venoxie website botu gibi konuştun la çok cool korktum amk
 0
PM Link
Sesimde kalin hayal ederken dusunemedim kendimi xD
 0
PM Link
beyler hepinize çok teşekkür ederim alırmılar acaba :D
 0
PM Link
@MarioLemina badlionun mail ne?
 0
PM Link
@AuRaBEAST_ çevirmenlik istiyorsan

Badlion Translator Team Apply başlığı ile burayı doldur

IGN: [oyun adın ]

Old IGN before name change? (if any): [ismini hiç değiştirdin mi değiştirdiklerini yaz]

Discord Username + hash tag (#)? [Discord adın ve hastag in örneğin benimki [@DomatesSalatasi#5644]

Twitter profile (if used for gaming [not IRL one]): [Twitter profilin]

Which country do you live in? [hangi ülkedesin?]

What language are you able to translate in?[Hangi dilleri çevirebiliyorsun?]

Is it your main language? If not how long have you been learning it for?[Hangi dili kullanıyorsun , kullandığın ne kadar fazla biliyorsun?]

How much time can you dedicate to translating?[Çevirmenliğe ne kadar zaman ayıracaksın ?]

Why do you want to become a translator for Badlion?[Neden badlionda Çevirmen olmak istiyorsun ?]

email : translating@Badlion.com
 0
PM Link
@MarioLemina öyle bi mail yok diyo nerden atıcam maili? googledan attım ama
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
bu Youtube/Twitch/Famous apply si KaanAllen bunu announcementteki Twitch/Famous/Youtube yerine gonderceksin
ayrıca 3 takıpci değil 3000 takipçin olması lazım twitter üzerinden değil twitch üzerine olmalı
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
@*deleted-505094 aga karıştırmışım pardon ama seninki reddedilecektir çünkü türkçe değil ingilizce yazıcaksın ve yazılar gerektiğinden az
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Ingilizce yazmalısın
 0
PM Link
ve buraya değil email olarak Badlion Translator Team Apply başlığı ile translating[at]badlion[point]net e gönder
 0
PM Link