Posted on 25 January 2017 - 09:41 AM
ÇEVİRMENLİK İSTİYORUM 3 DİL BİLİYORUM BUNLAR TÜRKÇE İNGİLİZCE VE ARAPÇA.Last edited on 25 January 2017 - 12:15 PM by MarioLemina
KardeşimIGN: [oyun adın ]
Old IGN before name change? (if any): [ismini hiç değiştirdin mi değiştirdiklerini yaz]
Discord Username + hash tag (#)? [Discord adın ve hastag in örneğin benimki [@DomatesSalatasi#5644]
Twitter profile (if used for gaming [not IRL one]): [Twitter profilin]
Which country do you live in? [hangi ülkedesin?]
What language are you able to translate in?[Hangi dilleri çevirebiliyorsun?]
Is it your main language? If not how long have you been learning it for?[Hangi dili kullanıyorsun , kullandığın ne kadar fazla biliyorsun?]
How much time can you dedicate to translating?[Çevirmenliğe ne kadar zaman ayıracaksın ?]
Why do you want to become a translator for Badlion?[Neden badlionda Çevirmen olmak istiyorsun ?]
burayı doldurarak translating[at]badlion[point]com' a gönderebilirsin
Unutma Discord 'un olması lazım
Posted on 26 January 2017 - 03:11 AM
@MasterPowah ben zaten gösterdim :)))Posted on 26 January 2017 - 07:35 AM
Basvurunuzu lutfen translating@Badlion.net adresine mail olarak [Badlion Translator Team Application] Başlığında gönderiniz…Posted on 26 January 2017 - 12:10 PM
@venoxie website botu gibi konuştun la çok cool korktum amkLast edited on 26 January 2017 - 12:31 PM by venoxie
Sesimde kalin hayal ederken dusunemedim kendimi xDPosted on 27 January 2017 - 10:42 AM
beyler hepinize çok teşekkür ederim alırmılar acaba :DLast edited on 27 January 2017 - 10:50 AM by MarioLemina
@AuRaBEAST_ çevirmenlik istiyorsanBadlion Translator Team Apply başlığı ile burayı doldur
IGN: [oyun adın ]
Old IGN before name change? (if any): [ismini hiç değiştirdin mi değiştirdiklerini yaz]
Discord Username + hash tag (#)? [Discord adın ve hastag in örneğin benimki [@DomatesSalatasi#5644]
Twitter profile (if used for gaming [not IRL one]): [Twitter profilin]
Which country do you live in? [hangi ülkedesin?]
What language are you able to translate in?[Hangi dilleri çevirebiliyorsun?]
Is it your main language? If not how long have you been learning it for?[Hangi dili kullanıyorsun , kullandığın ne kadar fazla biliyorsun?]
How much time can you dedicate to translating?[Çevirmenliğe ne kadar zaman ayıracaksın ?]
Why do you want to become a translator for Badlion?[Neden badlionda Çevirmen olmak istiyorsun ?]
email : translating@Badlion.com
Posted on 27 January 2017 - 12:37 PM
@MarioLemina öyle bi mail yok diyo nerden atıcam maili? googledan attım amaLast edited on 11 February 2017 - 11:24 AM by *deleted-505094
Automatically DeletedLast edited on 11 February 2017 - 06:53 AM by MarioLemina
bu Youtube/Twitch/Famous apply si KaanAllen bunu announcementteki Twitch/Famous/Youtube yerine gonderceksinayrıca 3 takıpci değil 3000 takipçin olması lazım twitter üzerinden değil twitch üzerine olmalı
Last edited on 11 February 2017 - 10:58 AM by *deleted-505094
Automatically DeletedLast edited on 11 February 2017 - 10:38 AM by MarioLemina
@*deleted-505094 aga karıştırmışım pardon ama seninki reddedilecektir çünkü türkçe değil ingilizce yazıcaksın ve yazılar gerektiğinden azLast edited on 11 February 2017 - 10:58 AM by *deleted-505094
Automatically DeletedLast edited on 11 February 2017 - 10:58 AM by MarioLemina
ve buraya değil email olarak Badlion Translator Team Apply başlığı ile translating[at]badlion[point]net e gönder