Store
Subscribe
Itiraz durumlarının rengi ?
Merhaba benim kuzenim appeal yapınca Accepted yazısı mavi yazdı ama bazılarında pembe veya kırmızı yazıyor neden ?
 0
PM Link
:D
 0
PM Link
Gülücük ? cevap bekliyordum bildirim yerinde mk
 0
PM Link
Knk sadece güldüm. Soru biraz güzeldide:D
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
şimdi anladım Eğer ilk cevap veren veya son cevap veren BadlionBot ise Mavi admin ise Kırmızı Pembe ise SrMod
 0
PM Link

Berx wrote

Normalde ret edilenlenler kirmizi, beklemede olanlar pembe kabul edilenler mavi olmasi lazim (renkler dogru olmaya bilir) turkce ceviride bir hata var sanirim @Radioactivebeans

EDIT: uzgunum benim hatam, sanirsam rengi hangi pozisyonda bir yetkiliye verilmis olmasiyla ilgili. Ornek olara kirmizi: admin vs.

Hangi çeviri
 0
PM Link
çeviri değil
 0
PM Link
Kırmızı: Sadece Adminlerin baktığı appeal'lar
Mor: Sadece Senior'ların baktığı appeallar
Mavi: Mod (Full Staff Member) 'ların baktığı appeal'lar. Ama bunlarda genellikle isim yazar.

Reddedildi: Appeal reddedilince yazar.
Karara Bağlanmamış: Appeal bekleme konumunda ise yani henüz appeal a bakan kişi appeal ı reddedmemiş veya kabul etmemiş olduğu zaman çıkar.
Ayrıca appeal a Unban tarihi konulduğu zaman Unban zamanın dolana kadar orada "Karar Bağlanmamış" yazar.
Kabul Edildi: Appeal kabul edilince yazar.
Escalate etmek: Eğer Senior'ların appeal'nıza karar bağlamasını istemeyorsanız yani daha yüksek rütbesi olan kişilerin appeal'nıza karar bağlamasını istiyorsanız Escalate edebilirsiniz.

NOT: Ama daha yüksek rütbesi olan kişi appeal'ınızı reddederse ve sonradan hatanızı itiraf edip appeal'ınız kabul edilirse, Unban tarihiniz normalden daha fazla olur. Kısacası daha geç Unban olursunuz normale göre.
 0
PM Link
Karara Bağlanmamış : bazen 60 gün sonra açılacak olunca daha açılmamış halinde iken Karara Bağlanmamış , zaman dolup banın açılınca Accepted diyor
 0
PM Link