Posted on 04 February 2017 - 11:09 AM
Merhaba benim kuzenim appeal yapınca Accepted yazısı mavi yazdı ama bazılarında pembe veya kırmızı yazıyor neden ?Posted on 05 February 2017 - 06:22 AM
Gülücük ? cevap bekliyordum bildirim yerinde mkPosted on 06 February 2017 - 12:25 AM
Knk sadece güldüm. Soru biraz güzeldide:DLast edited on 06 February 2017 - 07:11 AM by *deleted-86939
Automatically DeletedPosted on 06 February 2017 - 11:25 AM
şimdi anladım Eğer ilk cevap veren veya son cevap veren BadlionBot ise Mavi admin ise Kırmızı Pembe ise SrModPosted on 06 February 2017 - 11:39 AM
Berx wrote
EDIT: uzgunum benim hatam, sanirsam rengi hangi pozisyonda bir yetkiliye verilmis olmasiyla ilgili. Ornek olara kirmizi: admin vs.
Hangi çeviri
Posted on 06 February 2017 - 11:40 PM
Kırmızı: Sadece Adminlerin baktığı appeal'larMor: Sadece Senior'ların baktığı appeallar
Mavi: Mod (Full Staff Member) 'ların baktığı appeal'lar. Ama bunlarda genellikle isim yazar.
Reddedildi: Appeal reddedilince yazar.
Karara Bağlanmamış: Appeal bekleme konumunda ise yani henüz appeal a bakan kişi appeal ı reddedmemiş veya kabul etmemiş olduğu zaman çıkar.
Ayrıca appeal a Unban tarihi konulduğu zaman Unban zamanın dolana kadar orada "Karar Bağlanmamış" yazar.
Kabul Edildi: Appeal kabul edilince yazar.
Escalate etmek: Eğer Senior'ların appeal'nıza karar bağlamasını istemeyorsanız yani daha yüksek rütbesi olan kişilerin appeal'nıza karar bağlamasını istiyorsanız Escalate edebilirsiniz.
NOT: Ama daha yüksek rütbesi olan kişi appeal'ınızı reddederse ve sonradan hatanızı itiraf edip appeal'ınız kabul edilirse, Unban tarihiniz normalden daha fazla olur. Kısacası daha geç Unban olursunuz normale göre.
Posted on 08 February 2017 - 12:43 PM
Karara Bağlanmamış : bazen 60 gün sonra açılacak olunca daha açılmamış halinde iken Karara Bağlanmamış , zaman dolup banın açılınca Accepted diyor