Store
Subscribe
Türk Yetkililer Konuyu Okuyabilirmi
İsterseniz Forumdan Banlayın Hiç Sıkıntısı Yok Ama Yazıklar Olsun Badlion, MCSG Kapandı İnsanlar güvenerek buraya geldi sözde hile imkansız olmaz makro imkanı yok açamaz diyen insanlar vardı. Ne Oldu Hileler Çoğalmaya Başladı Şu Anda YouTube Bir video yüklüyorum 24 Kişilik Odada 14 Kişi Hile 2 si takım ve 4 düde mackro adaletmi ? diğer kalan 4 kişide video çıkarmaya çalışıyor neyse hileyi geçtim hile var yalan söylemenin alemi yok . ama Forumda Konu Açdım Ban/Staff Abuse Reports Burda Adam Ana Bacı Bana Küfür etmeye başladı sırf onu öldürdüm diye ve bu olay toplam 7 kere başıma geldi hepsinide report ettim forumda ve türk yetkililer çevirmenlerin hiçbirisi konuyu iplemedi bakabilrsiniz yabancı bir yetkili türk çevirmene aktarmış ve oda bakmıyor o kadar kaliteli bir server. müthiş gerçekten ve forumda olsun oyunda olsun hak yiyolar yetkililer bana küfür eden arkadaşların 2 si [D] Tagı Var ss alıp atıyorum ban yemiyor ! + üstüne üstelik beni banlayamassınız Tanıdıklarım Var Sıkıyosa Banlat diyor gerçekten tebrikler Forumda Açtığım Konu :
https://www.badlion.net/forum/thread/155255
Hilelerin Videoları :

Neyse Kaliteli bir server aramanın zamanı geldide geçiyor emin olun crack serverler bile burdan daha kaliteli haksızlık yok en azından müthiş yetkili kadrosu müthiş forum düzeni müthiş forum cevapları müthiş haksızlık müthiş hile engelliyicisi nice badlion nice <3 ve şunuda diyen olucak çık o zaman oynama serverde ! sadece gülüp geçiyorum devamı böyle olucaksa adam akıllı bir server kuramıcaksanız bırakın çocuk oyuncağı değil bu !
 0
PM Link
Güldüm :D
 0
PM Link

Radioactivebeans wrote

Güldüm :D
anca gülün zaten yetkililer :D bende gülüyorum (size)
 0
PM Link
artı gidipte burda güleceğine ! gitte attığım linkteki şeyi çevir emir vermiyorum görevin bu diye düşünüyorum !
 0
PM Link

Kaan_Karnefil wrote

artı gidipte burda güleceğine ! gitte attığım linkteki şeyi çevir emir vermiyorum görevin bu diye düşünüyorum !

Linkte neyi çeviriyim? Hackerdan şikayet ediyorsan git daha az olan server bul
 0
PM Link
yine haklısın xd
 0
PM Link
xd
 0
PM Link
ve bunu diyen @SonLahmacun in badliondan makro banları var işte türkiyem <3
 0
PM Link
makroyum demi :) https://www.youtube.com/channel/UCJJWsrOpIHoPkIN3Kz2TFVQ buyrun kanalım :) siz hala makro deyin oyunda karşıma gelmeden bana makro diyin ve güzel ülkem diyin adamsınız siz salaksınızda yetkili sanada en üstte link verdim canım gitte onu çevir.
 0
PM Link
lafla değil sözle yapın ! lafı değil işinizi yapın velet olmayın skypem kaan.kaan.karnefil burdanda gelin konuşun ! birüsürü velet vr :)
 0
PM Link
18 yaşını geçmemiş herkes velet , velet = çocuk demek bebek demek değil !
 1
PM Link
sen ne kadar akıllısın öyle ya :D
 0
PM Link
+1 @MarioLemina
 0
PM Link
Niye sadece türkler bu kadar cahil
 0
PM Link
senden ilerisi olmaz emin ol :QWEQWE
 0
PM Link
ikinci paragraf ilk cümle Bundan tam 1 ay 4 gün önce hile kullanmaktan ban yedim https://www.badlion.net/forum/thread/153724
 0
PM Link
evet evet çok haklısın onu ben kaldırmak için söylemiştim :) hiçbir zaman hile kullanmam tw verebilirim geçmişi araşdırcana gitte geleceği araşdı salak komple forum :)
 0
PM Link
özel mesajları attırma bana :)
 0
PM Link