Store
Subscribe
Badlion Asya ya Da TR Server İsteği
Ayrıca Türklere az değer veriliyor diyorsun. Sanki Badlion yetkililerinin yarısı türkçe biliyor ve akıcı konuşabiliyor. Şuanda sadece 6 türk var yetkili takımında. Türklere fazla ilgilenilmemesinin nedeni bu dili bilmemeleri dolayısıyladır. Bir şey yazarken iki kere düşün ve yaz.
 0
PM Link
Çok önem verilmesi için illa Türk olmanız mı gerekiyor her oyuncunun düşük Ping'de oynamayı sevdiğini anlamak için aynı ırktan olmak gerekmiyor @Powahfull en çok oynanan 2. Ülke olarak bence hakediyoruz.
 0
PM Link

AtaKemal wrote

Onları zaten suçluyoruz ama dolar 2.20 olsa da 150 küsür lira yazıktır günahtır.

7/24 sen çalış insanlar sana 150 lira ödesin
 0
PM Link
Kim 7/24 çalışıyor?Cidden kim?MasterGBerry'nin o kadar çalıştığını düşünmüyorum :D
 0
PM Link

AtaKemal wrote

Kim 7/24 çalışıyor?Cidden kim?MasterGBerry'nin o kadar çalıştığını düşünmüyorum :D

Serverın sahipleri lütfen az bilgiyle çok konuşma
 0
PM Link
Lol sadece Badlion'da mı böyle?Herkes bu işten zevk aldığı için yapıyor ve şu ana kadar da bundan şikayetlerini görmedim olsa zaten adminlere verirlerdi her neyse yani fiyatlar diğer serverlere oranla külfetli MCSG de bu yollardan geçti ve rahmetli oldu.
 0
PM Link

AtaKemal wrote

Lol sadece Badlion'da mı böyle?Herkes bu işten zevk aldığı için yapıyor ve şu ana kadar da bundan şikayetlerini görmedim olsa zaten adminlere verirlerdi her neyse yani fiyatlar diğer serverlere oranla külfetli MCSG de bu yollardan geçti ve rahmetli oldu.

Sırf zevk için mi zannediyorsun? Adamlar sabaha kadar kodlayarak geçiriyor onların mesleği bu mcsg ÇOK farklı bir nedenden kapandı istersen onuda anlatırım. EĞER BEGENMIYOSAN PREMIUMU SATIN ALMA
 0
PM Link
:D ben gayet iyi biliyorum zaten almayacağım da.
 0
PM Link
@BarbarosSansal Badlion'da bedava oynayabildiğine şükretmelisin.
 0
PM Link
Sen de abarttın be hangi server paralı?Lütfen yani eyyam da yapmayın.
 0
PM Link
@BarbarosSansal hangi serverda bu kadar eşit ve düzgün pvp yapabiliyorsun?
 0
PM Link
@MasterPowah vardı kapandı ama yöneticileri kurucuya eyyam yapmıyordu.
 0
PM Link

AtaKemal wrote

Sen de abarttın be hangi server paralı?Lütfen yani eyyam da yapmayın.

Biliyorsun dimi serverlari online tutmak para istiyor, bu serverlar bedavaya durmuyor ayrıca developerlarda maaş alıyor.
 0
PM Link
Yabancılar otomatik olarak kendi serverlerinde(nasıl diyeceğimi bilmedim kendi serveri derken işte az pingle)oynuyolar biz tr de oynamak için para veriyoruz ne kadar saçma sapan bişey
 0
PM Link

Radioactivebeans wrote

Premiumda Istanbul sunucusu gelecek onu kullanın. Powahfullun dediği gibi eski Asya sunucusundan yeteri kadar kazanç sağlayamadığı için kapandı.

aga istanbulda oturanlar 30 ping alcak LionMC deki gibi ama turkiye nin baska bir il inde olanlar 50 - 40 ping felan ki insanlar çok bi ping felan zannediyor 50 pingim olsa ne sevinirdim be uff
 0
PM Link

PatlayanKarpuz wrote

Radioactivebeans wrote...

aga istanbulda oturanlar 30 ping alcak LionMC deki gibi ama turkiye nin baska bir il inde olanlar 50 - 40 ping felan ki insanlar çok bi ping felan zannediyor 50 pingim olsa ne sevinirdim be uff

İyi bir internetin varsa ve Istabuldaysan büyük ihtimal 15 altında alırsın. Ben Istanbulluyum ve şu an badliona 40-50 alıyorum
 0
PM Link

HakimAura wrote

Yabancılar otomatik olarak kendi serverlerinde(nasıl diyeceğimi bilmedim kendi serveri derken işte az pingle)oynuyolar biz tr de oynamak için para veriyoruz ne kadar saçma sapan bişey

Saçma değil
 0
PM Link
Ilk defa bir Premium konusu abartıldı
 0
PM Link
en son Hack yasak mı konusunda 3 sayfa oldu inş burdada 3 sayfa olcak turkler produr yapar xd
 0
PM Link

AtaKemal wrote

Kolaysa böyle bir server aç ta 5k oyuncusu olsun bekliyorum , MCSG de wuantum donor 320 TL ydi alanlarin kafasi guzel mis veya zenginmis
 0
PM Link