Store
Subscribe
Badlion Premium gesloten beta
Eindelijk! Het moment waar velen van jullie ons over hebben lastig gevallen, de Badlion Premium Closed Beta! Yayyyyyy

Moest het sullige er vanaf het begin uit hebben. We presenteren met trots al het harde werk hier op Badlion voor de voorbije 6-8 maanden zijnde Badlion Premium

Download Client en leer meer

Je kan meer vinden en leren over de Client op: https://www.badlion.net/client

Herziene lanceringsdatum

Gesloten beta zal plaatsvinden na de gesloten alpha (de enkelen die we uitgenodigd hebben om te testen in December) en de uiteindelijke product lancering. Enkel spelers die een levenslange rang hebben op het moment zullen toegang hebben tot de gesloten beta. Wanneer de winkel live gaat kunnen spelers toegang tot de gesloten beta kunnen kopen door het aanschaffen van een abonnement op Badlion Premium. Als je een abonnement aanschaft als de winkel live gaat of als je reeds gratis tijd hebt van je levenslange rang zal deze tijd niet geteld worden gedurende de beta. Alle aankopen en gratis tijd van levenslange rangen beginnen wanneer het volledige product gelanceerd wordt (datum volgt later).

We zullen ons focussen op het opkuisen en vlotter maken van de Client, de ervaring en Badlion Premium gedurende de gesloten beta. We zullen actief luisteren naar feedback en manieren waarop we het systeem kunnen verbeteren. We weten dat we dingen samen kunnen verbeteren naargelang de tijd vlot. Iedereen kan de Badlion Client gebruiken vanaf vandaag om te spelen op Badlion Open en andere Minecraft netwerken. Badlion Premium blijft gesloten voor enkel de levenslange rangen tot de winkel live gaat.

Om duidelijk te zijn, we gaan geen lanceringsdatum aankondigen voor het moment. We willen het rustig aan doen met de beta en zeker zijn dat datums die we nu nog aankondigen wel degelijk haalbaar zijn.

Wat de beta periode betekent voor Badlion Premium

Gedurende de beta zullen we:

Bugs oplossen
Bugs oplossen
Bugs oplossen
Proberen om enkele nieuwe toffe features die we gepland hebben voor de oorspronkelijke beta/lancering toe te voegen.

Enkele van deze features van nummertje 4:

Premium UHC’s
Winkel om in de staat te zijn Badlion Premium te kopen en automatisch toegang tot de beta
Vrienden/Party systeem (Wachtrij joinen in duo)
BAC integratie in Badlion Open (als besproken hier https://www.badlion.net/forum/thread/144648)
Volledige wedstrijdoverzichten met gedetailleerde statistieken
Volledige statistieken op speler profielen
Meer opties voor de Minecraft mod GUI’s (Geef meerdere formaten van de Armor status, Potion status enz)
Verbeter de FPS op 128 TPS Minecraft zelfs meer (we weten dat we beter kunnen dan we momenteel zijn)
Verbeteringsgrafieken op speler profielen
Ondersteuning Tickets Systeem
Mogelijkheid om onmiddellijk de wachtrij te rejoinen vanuit Minecraft in plaats van de Badlion Client (experimenteel idee)
Vrienden/Chat systeem in de Minecraft Client zelf
Volledig talen ondersteuning
Vele kleine verbeteringen

Hoe de beta updates zullen werken

We zullen grotere versies van de Client uitsturen elke paar dagen of wanneer nodig (voor echt grote veiligheidsproblemen). Verwacht niet dat eender welke bug die je report binnen het uur zal opgelost zijn en een nieuwe Client zal publiek gemaakt worden. We verwachten dat er heel wat problemen zullen zijn in het begin en we willen het aantal keer dat we een nieuwe update versturen en proberen zoveel mogelijk dingen tegelijk op te lossen. De eerste grote patch is gepland voor een paar dagen na de lancering van beta.

Bestraffingen

We zijn zeer strikt voor bestraffingen, wat het merendeel aan spelers zou moeten tevreden stellen daar één van de core onderdelen van premium is het geven van een cheat-vrije omgeving. Het is onmens moeilijk om verbanningen te omzeilen op premium (99,9% onmogelijk) en het is zeer gemakkelijk om zij die het doen te detecteren. Hieronder zijn de bestraffingen gerelateerd tot cheaten (Elke misdrijf na de herhaling hieronder beschreven is gelijk aan de langste bestraffing).

Simpele muis macros, zoals een snelle-wissel of potion gooier = 3 maanden eerste misdrijf, 1 jaar tweede misdrijf
Iets anders gebruiken als linker muisknop om te klikken = 3 maanden eerste misdrijf, 1 jaar tweede misdrijf
Elk gebruik van interne/externe programma’s dat direct of indirect effect hebben op de systemen gebruikt in Badlion Premium of gerelateerd tot de Badlion Client (zoals een auto clicker) = 1 jaar
Elke verandering of geknoei met eender welk bestand of systeem gebruikt in Badlion Premium of gerelateerd tot de Badlion Client = 1 jaar
Vals spelen in ELKE manier gedurende competitieve toernooien/leagues of wedstrijden met geldprijzen = 2 jaar

Meeste van de andere misdrijven vallen in 1 van deze categorieën. Abonnementen zullen niet gepauzeerd worden tijdens de verbannen tijd, en je zal niet toegelaten worden je geld terug te vragen voor je verloren tijd. In het begin zullen we verban aanvragen en unban appeals hebben in het geval van fouten, maar zullen later dit jaar verwijderd worden. Gelieve rekening te houden met dat the anticheat is niet beschermend en werkt als GCheat verban golven, wat betekent dat we een kleine toevloed aan valsspelers kunnen hebben in het begin terwijl we onze eerste verban gold vullen.

De toekomst van Badlion Premium na de volledige lancering

We hebben al reeds twee grote patches gepland om op een later tijdstip in het Badlion Premium tijdperk te lanceren eens we volledig zijn gelanceerd. Vele geweldige features die we willen blijven toevoegen/verbeteren om Badlion Premium de beste Minecraft ervaring mogelijk te maken.

Danku voor jullie herhalende geduld terwijl we samenwerken om Minecraft om te vormen tot een esport. Zie jullie allemaal op de PUG’ing systemen in de Silver/Gold tier (ik ben slecht). Ik wil ook een shoutout geven aan @SmellyPenguin, @git en @chocolat_pc, die allemaal vele lange uren/dagen/nachten hebben gewerkt de laatste weken om dit mogelijk te maken. Voel je vrij om vragen te stellen hieronder (kan ook in Nederlands) en ik zal blij zijn ze te beantwoorden.

~Adam
 0
PM Link
Nice =P
 0
PM Link