Store
Subscribe
insancıklar
Herkes diyorum merak diyorum ediyor diyorum kim olduğunu açıkla eğer açıklayacaksan
 0
PM Link

Flaurenn wrote

Herkes diyorum merak diyorum ediyor diyorum kim olduğunu açıkla eğer açıklayacaksan

Zaten ortamdan quit atmiş biriyim benim kim olduğumu öğrenip ne yapacaksiniz ki tarihe gömüldüm resmen xd
 0
PM Link
http://prntscr.com/j29s50
 0
PM Link
Bana kalırsa kim olduğunu öğrenmek bize pek bir şey kazandırmıcak ama öğrenmezsek sabır(larını) kaybedecek insanlar var :D
 0
PM Link
Aptal velet,sövmüşisem bir boklar yemişsindir neyse git köşene ağla xd
 0
PM Link

dogukan_hi wrote

4 yıldır mc communitysindeyim senin kadar cringe görmedim
 0
PM Link

dogukan_hi wrote

Peki
 0
PM Link
Sinirlenmiş gibisin @MoonMiChan
Yine ranked'da birine mi kaybettin yoksa?
 0
PM Link
Şu oyuna kendinden çok değer verenlere acıyorum ya .dddd
 0
PM Link
Merhaba.
 0
PM Link
Oyunu zevk için oynayanları kanser etmekten başka birşey bildiğin yok.Her kitte bow spam yapabilecek düzeydesin.Uhc trde 427276262 stack ok yapıp oklıyacağını ve zaten eğlencesine okladım felan diyeceğini düşünüyorum .Hee bu arada Doğukan sende baya kuyruk acısı bırakmış demek ki başkasına soylenenleri cevaplama gereği duyuyorsun. UHC GOD @SilencePipi
 0
PM Link
Ranked'da 48 ok bitirip kendinden çok değer verenler diyorsun olm hayatta bir amacin yok bana laf ediyorsun ndajahshsjasjsjsjs.

Kolaydim reis Türkiyenin atrealitysi seni sbdhwjsuusus 2 hesapdan 1900 kastım,artık kendime 1900 diyebilirim jdjskdjs
 0
PM Link
48 ok bitirmem oyuna kendimden çok değer verdiğimi göstermez. Ben oyundakilere karşı saygılıyım. Senin gibi sinir olduğum herkese küfür edip sövmüyorum. Benim diğerlerinden de farkım bu.
 0
PM Link
@mizsauce76 sen kimsin bilmiyorum ama kesin bir yerde öldürdüğüm için "kuyruk acısı" çekiyorsun. Çünkü benim kişiliğimden dolayı sevmeyen 1 kişi bile tanımıyorum.
 0
PM Link
al bu konuyu açan benim normal gönderi yapanlar arasinda kavga çıkıyor anlatmama gerek yok ki
 0
PM Link
Yazılarında biraz özgün olsan keşke.2v2de,sgde, uhcde bow spam yapan birisin.Bu arada sen doğukanın oyuna kendinden çok değer verdiği yargısını neye dayanarak koyuyorsun ? Adina uhc koymayanda yuesciciyim demesin len mQ
 0
PM Link
Çünkü oyun için kişiliğini bozuyor sürekli küfür edip aşağılıyor. Gerçekten utanan, saygılı ve terbiye görmüş insan böyle bir şey yapmaz. Oyunda saçma sapan şeyler yapan insan normalde de böyledir. Doğukan'ı gerçekten iyi tanımıyorum ama tanıyan, yüz yüze görüşmüş birisi bana dediklerimin yanlış olduğunu ve Doğukan'ın normalde böyle olmadığını söylemediği sürece benim fikrim budur. Zaten Doğukan aylardır bana karşı tavır alıyor ve hiçbir fikrim yok. Kendisine bile sordum niye bana böyle davranıyorsun diye, bana "Beyin kullanmayı bilmediğin için xd" yazdı rankedda beni aldıktan sonra. Ona karşı bu düşüncelerim kesinlikle oyunda kestiğinden dolayı değil, bana ve diğerlerine aldığı gereksiz tavırlar ve çocukça laflarından dolayı.
@mizsauce76

-SilenceUHC
 0
PM Link
Üstelik ben bow spam yapmıyorum demiyorum ki. Ok atıyorum çünkü adamlar bana 48 ok vermiş ve bunu bitirip bitirmemek bana kalmış bir şey. UHC'de 9182369123 tane ok yapıp yine atarım, adamı öldürme isteğimden dolayı değil sevdiğimden ve yapabildiğimden dolayı ok atıyorum. Gerizekalı olmayan herkes bu açıklamamı anlar zaten.
 0
PM Link
2778282872 tane ok atıp hayatını ortaya koyuyorsan ve insanlara kendinden cok oyuna deger verenlere aciyorum eğeğe yazamazsın.
 0
PM Link
Ne dersen de, okum da iyi kılıcımın da iyi olduğunu düşünüyorum. No debuff 1.'sine 4 pot fark atarken adam beni ikna etti bende bütün potlarımı atıp son kez fight attık 1.5'la aldı. Crsxexz Archer 2.'si ona da 4 atıyordum 1726312 kere dodgelayıp maçı çevirdi tabii bu esnada 5 kişi öldürmemem için chatten yazdı. Oyuna hiç değer vermememe rağmen bu sonuçları elde edebiliyorum. Zaten %100 seni kestiğim için bunları yazıyorsundur .d

ApplePanda642: http://prntscr.com/j2h121 http://prntscr.com/j2h15l

Crsxexz: http://prntscr.com/j2h280
 0
PM Link