Subscribe
Fable[EU]Application
Posted on 24 April 2018 - 11:51 AM
BuildUHC:1922
SG(kit):1500
NoDebuff:1610
Archer:1406
Combo:1400
Age(Yaşınız):15
Languages You Can Speak(Konuşabildiğiniz Diller):İngilizce
Your Weekly Activity(Haftalık Aktifliğiniz): Hergün 5 yada 6
Can You Record ?(Video Çekebiliyor Musunuz) Evet
Why You Want To Join Fable(Neden Fable'a Katılmak İstiyorsun): Alpis ve Diger Arkadaşlarım katıldıgı için
Discord Username:ULviStrafe
Posted on 24 April 2018 - 12:00 PM
ULviReiS wrote
BuildUHC:1922
SG(kit):1500
NoDebuff:1610
Archer:1406
Combo:1400
Age(Yaşınız):15
Languages You Can Speak(Konuşabildiğiniz Diller):İngilizce
Your Weekly Activity(Haftalık Aktifliğiniz): Hergün 5 yada 6
Why You Want To Join Fable(Neden Fable'a Katılmak İstiyorsun): Alpis ve Diger Arkadaşlarım katıldıgı için
Discord Username:ULviStrafe
kınık 53 hesaptan banin olduğunu yazsaydin daha hızlı alirlardi
Posted on 24 April 2018 - 01:38 PM
Age(Yaşınız):14Languages You Can Speak(Konuşabildiğiniz Diller):İngilizce.Türkçe ( İngilizce Orta seviye)
Your Weekly Activity(Haftalık Aktifliğiniz):Hafta İçleri 1 yada 2 saat kesin
Can You Record ?(Video Çekebiliyor Musunuz): Evet
Why You Want To Join Fable(Neden Fable'a Katılmak İstiyorsun): Ata abiyi seviyorum onun klanındada güzel bir pvp ortamı olduguna inancım var! umarım gelirim
Discord Username: Mert / koudy#4685 [Ata abinin dcsinde banlıyım hiçbirşey yapmadan banlandım minecraftta olan bir olay yüzünden…
Arena pvp giremiyorum ama build uhc : 1555 elo +
normal sg rankım: 1714
uhc meetup girdigim icin yüksek rankım: 1763
Last edited on 24 April 2018 - 01:50 PM by PoncikPower
Age(Yaşınız):16Languages You Can Speak(Konuşabildiğiniz Diller):İngilizce (Orta Düzeyde)
Your Weekly Activity(Haftalık Aktifliğiniz):Hafta İçi 6'da 10 arası Hafta Sonu:9:30 20:30 Arası
Can You Record ?(Video Çekebiliyor Musunuz):Bilgisayarım Kötü Olduğu İçin Çekmiyorum…
Why You Want To Join Fable(Neden Fable'a Katılmak İstiyorsun):Kendi pvp'me güvendiğim için ve dostluk kardeşlik olacağı için.Bu arada Combo'da iyiyimdir 1900'e kadar çıkmışlığım var ama hesabım banlandı build uhc fazla kasmıyorum.UHC Meetup Kasıyorum Çoğunlukla..
Discord Username:яσуαℓєѕтяαƒєє - cαηη#1469
Posted on 24 April 2018 - 03:20 PM
Fable's First Founder:AtaStrafe(xResponse)and First Leader:Alpistrafe(Fable'ın İlk Kurucusu AtaStrafe(xResponse) ve İlk Lideri:AlpistrafePlease Be Honest In Your Application(Lütfen Başvurularınızda Dürüst Olun)
Requirements for join(Katılmak İçin Gereksinimler)
At Least You Must Be In Two Kit(En azından iki kitte olmalısınız)
BuildUHC:1800Elo+
SG(kit):1700+
NoDebuff:1600+ ELOM 1803 EN FAZLA 1831 ELOYA ÇIKTIM ÖBÜRLERİNDE RANK KASMIYOM
Archer:1600+
Combo:1700+
Age(Yaşınız):14
Languages You Can Speak(Konuşabildiğiniz Diller):
Your Weekly Activity(Haftalık Aktifliğiniz):HAFTA 3 GÜN AÇIIM DİSCORDA
Can You Record ?(Video Çekebiliyor Musunuz):EVET
Why You Want To Join Fable(Neden Fable'a KatıLmak İstiyorsun):EVET
Discord Username:_STR_Emir_
Posted on 25 April 2018 - 12:58 AM
SqlihKerem wrote
TheFlappyCraft wrote...
TRANSLATE MAL
Posted on 25 April 2018 - 10:42 AM
Age(Yaşınız):14Languages You Can Speak(Konuşabildiğiniz Diller):Türkce,Rusca,İnglizce
Your Weekly Activity(Haftalık Aktifliğiniz):Hafta sonu full oynuyorum hafta içi arada sırada
Why You Want To Join Fable(Neden Fable'a Katılmak İstiyorsun): Eski klan olan "creed"de vardım.Ve Bu ortamda iyi biyerlere gelbilceğimize inanıyorum.
Discord Username:«✪pr0xyツ» =D#6895
bu arada elo kasmıyorum sadece survival games(oyun olan)onda kasıyodum ve elom en yüksek 2100dü ama şuan 2000 olması lazım build uhc de kasmadım 5 maç fln oynadım 1500 eloyum
Posted on 25 April 2018 - 12:17 PM
Build UHC : 1828Combo : 1700
Age(Yaşınız):14
Languages You Can Speak(Konuşabildiğiniz Diller):Yok denilebilecek kadar az
Your Weekly Activity(Haftalık Aktifliğiniz): 6 gün
Can You Record ?(Video Çekebiliyor Musunuz) çekebilecek bir bilgiseyarım var kafan esince video atıyorum
Why You Want To Join Fable(Neden Fable'a Katılmak İstiyorsun): Güzel bir klan olabileceğini düşündüğüm için.
Discord Username:Hileyim #3560
Posted on 25 April 2018 - 04:17 PM
@AtaStrafee AtAM benıde kabul edermisibPosted on 27 April 2018 - 09:57 AM
Age(Yaşınız):15Languages You Can Speak(Konuşabildiğiniz Diller): türkçe , biraz ingilizce
Your Weekly Activity(Haftalık Aktifliğiniz):hafta içi 7-8 hafta sonu 10-15
Can You Record ?(Video Çekebiliyor Musunuz) evet
Why You Want To Join Fable(Neden Fable'a Katılmak İstiyorsun):Abi Daha Önce Hiç Clanım Olmadıgı için bide Sevdigim İnnsanlar var bu clanda Mesela Ata Abi Sonra Beyto Abi Donra Can Sonra Alpis Abi vb. kişiler oldugu için … (Discord UserName: niggberkay#3304 ) (Ata Abi benim Berkay Biliyosundur Beni..) <3<3<3<3