Store
Subscribe
Badlion Hatıralarım :C
Merhaba

Herkesin bildiği üzere 5 senedir aktif bir şekilde oynadımız pvp yi öğrendimiz server olan badlion 10 haziranda kapanıyor
ilk olarak huahwinin videosunda görmüştüm 3 yıl once servere gırmeye çalıştımda gırmıyordu ban yemiştim haberim yoktu :C
xcharterin videolarını gordum biraz hırslanmıştım uhc gırmek için hesap almıştım bu seferde full çekıyordu aradan 1 yıl sonra gurhan la tanıştım aslında uhc yi pek çok sevmıyordum fakat gurhanla gırınce zevk verıyordu oluyorduk 3-4 kıll bazen 0 kıll ama eğlenıyordum

Minecraft oynadım sürede tanıştım Arkadaşlarım hakkında Düşündüklerimi buraya yazmaya karar verdim . -Builty

Doqukan : Baya sağlam oyuncu severim kendisini ama fazla kendisini cw ye kaptırıyor :d

xchuty : Büyük ihtimal yazdımı gormıcek ama adam gıbı adam (mc bıraktı)

Gurhan: uhc ci gurhan benım yuzumden wın kacırmıştır :D affedrsin

Kellekopartan:Bir zamanlarin diamond v si gonullerin tr1 i xd Baya sağlam oyuncu

Bikodumfly(latexe): Bu ortamda en sevdim adam pvpsi çok iyi olmasada sohbeti çok hoşuma gıdıyor adamsın :^3

Sunlast: mcsg den arkadaşız mc bıraktından berı konusmuyorum ama iyi çocuk

Fearb (kerem): o da mc bıraktı fakat tatlı çocuk ya çok iyi pvpye sahibti bırakmasa diamond v kadar çıkardı

Furkanallen: uhc de truce yapmıyorsun ayıp edıyorsun :D

Masterrod: Olta olta dıyor ama oltası boş xd

Descript: hiç tanışmadım fakat ıyı oynuyorsun fazla okluyorsun

Gurvann: yine senlede hiç konuşmadım ama chatten düzgünçe konuşmandan nasıl bi insan oldunu anladım :D

Kolaydim: çok konuşmuyorum fakat her türlü regediti var :d

Omerbey: baya sağlam oyuncu ilk tanıştımızda uhcde bana ihanet etmişti ibne

Kahreks: mcsgde tanıştık ama hala konuşuyorum iyi çocuk

Trickystrafe: boş yere kavga etmiştik 1yıldır kavgalıyız rekora gıdcez

Toogler: tanışmamız cok uzun olmadı fakat sevıyorum pvpsini çok geliştirdi adamın dibidir :3

xsycho: çok sohbet etmıyorum fakat pvpsi iyi baya bi uhc wini var

Branj_: irodmacro hesapıyla tanıştık biraz salak bazen cenesi düşük ama satmıyor ibne
(İsmini yazmayı unuttum kişiler olabılır alta yazarlarsa onlar hakkında da dusuncelerımı yazabılırım )

İbrahimsabuncu : orospu cocugu annesız annesını sıkım

Turkishalts : adamın dıbı uhc sı ıyı fakat 1v1 ı kotu

Bu arada istemeden kalbini kırdığım varsa bu kişilerden özür dilerim sonuçta bi oyun istemsizce herşey olabılıyor :C

0
PM Link
ben nerdeyim oç
 0
PM Link
Senin ben ananı si…..
 0
PM Link
ben nasil cok ok atiyom amk
 0
PM Link
ben yokum normal xd