Subscribe
Badlion Hatıralarım :C
Last edited on 14 May 2018 - 02:52 PM by Legard
MerhabaHerkesin bildiği üzere 5 senedir aktif bir şekilde oynadımız pvp yi öğrendimiz server olan badlion 10 haziranda kapanıyor
ilk olarak huahwinin videosunda görmüştüm 3 yıl once servere gırmeye çalıştımda gırmıyordu ban yemiştim haberim yoktu :C
xcharterin videolarını gordum biraz hırslanmıştım uhc gırmek için hesap almıştım bu seferde full çekıyordu aradan 1 yıl sonra gurhan la tanıştım aslında uhc yi pek çok sevmıyordum fakat gurhanla gırınce zevk verıyordu oluyorduk 3-4 kıll bazen 0 kıll ama eğlenıyordum
Minecraft oynadım sürede tanıştım Arkadaşlarım hakkında Düşündüklerimi buraya yazmaya karar verdim . -Builty
Doqukan : Baya sağlam oyuncu severim kendisini ama fazla kendisini cw ye kaptırıyor :d
xchuty : Büyük ihtimal yazdımı gormıcek ama adam gıbı adam (mc bıraktı)
Gurhan: uhc ci gurhan benım yuzumden wın kacırmıştır :D affedrsin
Kellekopartan:Bir zamanlarin diamond v si gonullerin tr1 i xd Baya sağlam oyuncu
Bikodumfly(latexe): Bu ortamda en sevdim adam pvpsi çok iyi olmasada sohbeti çok hoşuma gıdıyor adamsın :^3
Sunlast: mcsg den arkadaşız mc bıraktından berı konusmuyorum ama iyi çocuk
Fearb (kerem): o da mc bıraktı fakat tatlı çocuk ya çok iyi pvpye sahibti bırakmasa diamond v kadar çıkardı
Furkanallen: uhc de truce yapmıyorsun ayıp edıyorsun :D
Masterrod: Olta olta dıyor ama oltası boş xd
Descript: hiç tanışmadım fakat ıyı oynuyorsun fazla okluyorsun
Gurvann: yine senlede hiç konuşmadım ama chatten düzgünçe konuşmandan nasıl bi insan oldunu anladım :D
Kolaydim: çok konuşmuyorum fakat her türlü regediti var :d
Omerbey: baya sağlam oyuncu ilk tanıştımızda uhcde bana ihanet etmişti ibne
Kahreks: mcsgde tanıştık ama hala konuşuyorum iyi çocuk
Trickystrafe: boş yere kavga etmiştik 1yıldır kavgalıyız rekora gıdcez
Toogler: tanışmamız cok uzun olmadı fakat sevıyorum pvpsini çok geliştirdi adamın dibidir :3
xsycho: çok sohbet etmıyorum fakat pvpsi iyi baya bi uhc wini var
Branj_: irodmacro hesapıyla tanıştık biraz salak bazen cenesi düşük ama satmıyor ibne
(İsmini yazmayı unuttum kişiler olabılır alta yazarlarsa onlar hakkında da dusuncelerımı yazabılırım )
İbrahimsabuncu : orospu cocugu annesız annesını sıkım
Turkishalts : adamın dıbı uhc sı ıyı fakat 1v1 ı kotu
Bu arada istemeden kalbini kırdığım varsa bu kişilerden özür dilerim sonuçta bi oyun istemsizce herşey olabılıyor :C
Posted on 15 May 2018 - 07:35 PM
Bikodumfly nedir abigggggg soyle nicker kaldimi halen dahaPosted on 16 May 2018 - 10:22 AM
Merryzz wrote
Bikodumfly nedir abigggggg soyle nicker kaldimi halen daha
2016 zamanlarından bir nick hatırladığım kadarıyla