Store
Subscribe
:=)

Kykyswann wrote

Öncelikle bu konuyu okumadan direk bana sövecekler var önceki konulardan pekte umrumda değil açıkçası en azindan konuya geçmeden önce Kor3L le ilgili 1 -2 cümle yazicam

Bu arkadaş haklı olduğumu bildiği için kudurdu ve bana heryerden mesaj veya konuma mesajlar atti

Thatcherla ilgilide 1kaç şey yazicam açıkçası seni anlamiyorum Myqs ile aranizda ne geçti onuda bilmiyorumda Bi vs videosunu 2 yüzlü bir adam diyerek atiyorsan vs videosunda sırf seni 5-3 yendiği ve 1 ten attiği için açıklamana http://prntscr.com/jj6825 bu cümleyi yazman senin 2 yüzlü olduğunu gösterir myqs de çok ciddi vs. değil dalgasına yaşayan bir adam neyse

RoQd açıkçası senle ilgili pek bi şey bilmiyorum tek bildiğim Myqs-rodtrick videon açıçası bi adama 2 rod trick atmani bile videoya koyman myqs ağzına ettiğini gösterir hanginiz daha iyi bilemem :P

Neyse Badlion kapaniyormuş bana bu konularda laf atanlarla vs atmak isterim fakat prem yok eğer ki 2 3 oyunluk bile olsa pre bulursam bu arkadaşlar bana yazabilir Bu arkadaşlarin hiçbiriyle zorum yok tek KOR3L in aptallığını anlattim

AA umitti unuttum açıkçası bunun kadar *** israfi bir insan görmedim hiç bir yeteneği olmayip forumlarda boş boş küfür edip forum bani yiyince diğer hesaplarla boş yapan bir israf (Sanayi<3Ümit)

Neyse ben kaçtım bb

Kardeşim Myqs tecavüzcü oltayı biraz özendi o yüzden öyle dedim
 0
PM Link
susun ve 100k ranked maçı olan myqs abimize saygı duyun o sadece hayatsız ve radyasyon kapmış bi abimiz yanı ayık olun aaa bunu da unuttum senin kıllı götünü sikeyim
 0
PM Link
S15 te globalimi plat yaptım farkettiysen sizin gibi sadece buhc oynamaya çalışmadım.:)
 0
PM Link
Aq adam şurda 2 çift laf etmiş laf yarışı yapıyorsun KyKyswann . Madem zoruna gidiyor şöyle postlar yazma bence
 0
PM Link

Myqs wrote

S15 te globalimi plat yaptım farkettiysen sizin gibi sadece buhc oynamaya çalışmadım.:)

iyi bk yedin.:)
 0
PM Link
ama bu 100k oynadığın gerçeğini değiştirmez
 0
PM Link
100k diyorsun 10k bile zar zor vardir dalga geçmeye çalışmayın boşuna komik olamiyorsunuz :)
 0
PM Link
TURK OLAN
 0
PM Link
ben
 0
PM Link